Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

kali520 napísal:Takze myslim si ze trosku klames podobne historky som uz pocul. A tieto :lol: . Prosim ta zisti si kto to tu naozaj ovlada kto ti tlcie do hlavy take blbosti to je vsetko manipulacia sionistov. Ak si nahodu pocul izraelskeho ministra zahranicnych veci povedal citujem: "Nebojte sa ameriku mame plne pod kontrolou"
A ty si ho pocul? Kedy to povedal?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

kali520 napísal:Prosim ta zisti si kto to tu naozaj ovlada kto ti tlcie do hlavy take blbosti to je vsetko manipulacia...
A tebe kto take dristy nakecal?...vodca?. Si pozri dokumenty, kde ukazuju koncentracne tabori po oslobodeni, kde vidno ludi vyhladovanych na kosti...predtym ako zacnes trepat. A nesnaz sa nam nahovorit, ze to boli snad herci... boze nechapem ako moze mat niekto taketo chore myslenie.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

tomexx, Sharonov vyrok "Don't worry about American pressure, we the Jewish people control America." patri medzi jeho znamejsie, pricom bez ohladu na to co tu pise kali520, odporucam precitat si... http://www.mediamonitors.net/khodr49.html

PS1: Ak sa odkaz na prvy krat nezobrazi spravne --> reload.

PS2: Tymto prispevkom neobhajujem Slovensku pospolitost.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Tomasito napísal:tomexx, Sharonov vyrok "Don't worry about American pressure, we the Jewish people control America." patri medzi jeho znamejsie, pricom bez ohladu na to co tu pise kali520, odporucam precitat si... http://www.mediamonitors.net/khodr49.html

PS1: Ak sa odkaz na prvy krat nezobrazi spravne --> reload.

PS2: Tymto prispevkom neobhajujem Slovensku pospolitost.
Hmm, tak o tom som nevedel...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

tomexx napísal:Hmm, tak o tom som nevedel...
Vidis. Kedze zidia maju taku moc neroby im problem manipulovat. Moj osobny nazor je ja som 2 svetovu vojnu neprezil nevidel som a nezazil takze neviem ako bolo ale prijmam nazory z oboch stran. Holokaust bol je na to nespocetne vela dvokazov ale co ak predsa je to len mytus?
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

No je to urcite velmi nepravdepodobne ze je to mytus. Urcite by to bol najvacsi podvod v historii. Ale nemyslim si ze sa da udrzat v tajnosti mystifikacia takychto gigantickych rozmerov. Ved do toho by museli byt zapojene snad tisice ludi. Ako by si niekto mohol kupit ich dlhorocne mlcanie?
A ked je nejaka pravdepodobnost ze holokaust nebol, myslim si ze minimalne arabi by ziskali na to nejake dokazy. Takze moj nazor je taky ze holokaust sa spochybnit neda.
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

Myšlienka tretej ríše
Padlo tu, že tretia ríša by mala ovládnuť celú Európu aby sme sa stali silnejšími, vyspelejšími a tak ďalej.... spojené árijské národy.
No v prvom rade už samotný fakt že dnes žiadna tretia ríša neexistuje svedčí o tom že práve tá "árijská rasa" nieje najsilnejšia. Padla. Sám Hitler to povedal v posledných dňoch. Národ, ktorý má byť porazený nemá nárok na existenciu. Podla tohoto chorého názoru by ste si všetci obhájcovia Hitlera mali hodiť slučku.

Pochybovať o likvidácii židov
Tak toto je jedna z vecí ktorej žiadny dospelý mozog nedokáže porozumieť. Dá sa polemizovať o existencii boha. Dá sa polemizovať o tom či existujú duchovia alebo či Elvis skutočne umrel... Ale pochybovať o tom čo ľudia ktorí ešte žijú a pred nedávnom žili videli na vlastné oči, to k čomu sa priznali samotní SS mani a ich vodcovia. Je to priam smiešne.
Ale dobre: Skúsme si predstaviť že by to mohlo byť reálne urobiť taký komplot a zastrieť pravdu po celom svete. KTO by mal z toho prospech? Preboha spojenci sa zložili a zaplatili si Copperfieldovho dedka? Takto môže argumentovať iba sfanatizovaný človek.

Slovenská Pospolitosť nepropagovala potlačovanie ľudských práv?
Dobre. Takže povedzme že aj to by sme mohli spochybniť. Áno. Ten komplot si vymysleli židovské svine z Markízy. Tie noviny im vytlačili vrazili im ich do ruky a potom ich tak natočili.
Čo sa týka akcie tých policajtov - akcia vyvoláva reakciu. Ak vy samotní potlačujete práva iných tak sa nečudujte že niekto porušuje vaše práva.

Prečo sa pohoršujete nad slovíčkami ?
Dobre náhodou poznám rozdiel medzi nacistami, nacionalistami, ultranacionalistami, skinheadmi, sharpermi, či hooligans, či prívržencami SP. Kludne sa môžete nazvať kvetinovými deťmi ale to z vás nerobí niečo iné. Charakterizuje nás to čo robíme. Takže nevidím rozdiel medzi skinheadom ktorý nosí na svojej bombere vyšité WHITE POWER a "každého zradcu rasy" kope do tváre, alebo človekom ktorý sa od nich húževnato dištancuje a pri tom propaguje rovnaký názor.

Nerozumiem vám. Pravdepodobne z toho vyrastiete. Začnete si tvoriť svoj vlastný názor na základe toho čo si zistíte z dôveryhodných zdrojov a hlavne z viacerých zdrojov a nie tupo kopírovať názor niekoho iného. Ak už máte prístup k internetu skúste to využiť. Alebo nie a verte kotlebovi lebo už aj internet si kúpili židia.
Skúste si NAPRÍKLAD otvoriť stránku www.wikipedia.org a tam si zadať často omielané pojmy. Ako napríklad demokracia. Očividne tu majú mnohí značne skreslené názory.
kali520
Darca
Darca

vendermarch napísal:Myšlienka tretej ríše
Padlo tu, že tretia ríša by mala ovládnuť celú Európu aby sme sa stali silnejšími, vyspelejšími a tak ďalej.... spojené árijské národy.
No v prvom rade už samotný fakt že dnes žiadna tretia ríša neexistuje svedčí o tom že práve tá "árijská rasa" nieje najsilnejšia. Padla. Sám Hitler to povedal v posledných dňoch. Národ, ktorý má byť porazený nemá nárok na existenciu. Podla tohoto chorého názoru by ste si všetci obhájcovia Hitlera mali hodiť slučku.

Pochybovať o likvidácii židov
Tak toto je jedna z vecí ktorej žiadny dospelý mozog nedokáže porozumieť. Dá sa polemizovať o existencii boha. Dá sa polemizovať o tom či existujú duchovia alebo či Elvis skutočne umrel... Ale pochybovať o tom čo ľudia ktorí ešte žijú a pred nedávnom žili videli na vlastné oči, to k čomu sa priznali samotní SS mani a ich vodcovia. Je to priam smiešne.
Ale dobre: Skúsme si predstaviť že by to mohlo byť reálne urobiť taký komplot a zastrieť pravdu po celom svete. KTO by mal z toho prospech? Preboha spojenci sa zložili a zaplatili si Copperfieldovho dedka? Takto môže argumentovať iba sfanatizovaný človek.

Slovenská Pospolitosť nepropagovala potlačovanie ľudských práv?
Dobre. Takže povedzme že aj to by sme mohli spochybniť. Áno. Ten komplot si vymysleli židovské svine z Markízy. Tie noviny im vytlačili vrazili im ich do ruky a potom ich tak natočili.
Čo sa týka akcie tých policajtov - akcia vyvoláva reakciu. Ak vy samotní potlačujete práva iných tak sa nečudujte že niekto porušuje vaše práva.

Prečo sa pohoršujete nad slovíčkami ?
Dobre náhodou poznám rozdiel medzi nacistami, nacionalistami, ultranacionalistami, skinheadmi, sharpermi, či hooligans, či prívržencami SP. Kludne sa môžete nazvať kvetinovými deťmi ale to z vás nerobí niečo iné. Charakterizuje nás to čo robíme. Takže nevidím rozdiel medzi skinheadom ktorý nosí na svojej bombere vyšité WHITE POWER a "každého zradcu rasy" kope do tváre, alebo človekom ktorý sa od nich húževnato dištancuje a pri tom propaguje rovnaký názor.

Nerozumiem vám. Pravdepodobne z toho vyrastiete. Začnete si tvoriť svoj vlastný názor na základe toho čo si zistíte z dôveryhodných zdrojov a hlavne z viacerých zdrojov a nie tupo kopírovať názor niekoho iného. Ak už máte prístup k internetu skúste to využiť. Alebo nie a verte kotlebovi lebo už aj internet si kúpili židia.
Skúste si NAPRÍKLAD otvoriť stránku www.wikipedia.org a tam si zadať často omielané pojmy. Ako napríklad demokracia. Očividne tu majú mnohí značne skreslené názory.
No takze
1. Neviem odkial to mas ze Hitler to povedal. asi si moc pozeral Pad tretej riše. Ja som si to este nikde nenastudoval ale budis mozno to povedal. A nemci prehrali vojno iba k voli par chybnym krokom a to: Hitler nechal vojska oddychovat pred Dunqerkom a tam sa stihli briti evakuvovoat. Druhym chybnym krokom bol utok na rusko. To som doteraz ja osobne nepochopil ako mohol utocit na niekoho ked ma s nim uzavrety pakt o neutoceni a este nema vyrieseny problem s britmi. A dalsi chybny krok bolo ze ked uz utocil na rusko mal o mesiac skorej mal to zle vypocitane a preto mu tam umrzlo polovica armady. Takze ako vidis o osude vojny rozhodli iba malickosti. A ak si si poriadne precital moj prispevok tak vies co si myslim o Hitlerovy ale zopakujem to bol to zakomplexovany debil. Ja som vyzdvihoval Dexlerov system.
2.K tomu holokaustu. Prospech by v tom mali zidia lebo oni su uz raz taky. Musia mat vsetko bod kontrolou a cely svet im musi davat za pravdu a aby sa tvrdo trestali vsetky antisemintisticke myslienky.
3. K tej SP. Videl si vobec tie noviny? Bol si na tej akcii vies ako to tam bolo? Stavim sa ze nie. Nevidel som nikde potlacovanie ludskych prav a v tych novinach tam vobec nic take nebolo. A este co vidis ty pod pojmom potlacovanie ludskych prav? Ak je kritiky potlacovanie ludskych prav tak potom tu naozaj ziadna sloboda a demokracia neni.
4.K tym slovickam. No podla mna je rozdiel nacista a nacionalista a dokonca aj fasista je nieco ine.Ci si vlastne predstavujes ty pod pojmom nacionalizmus? Vies vobec co to je?
A este si spomynal ze si mame vytvorit vlastne nazory. No ja som mal taketo nazory este ked som o SP ani nevedel. A co vidis pod tym inim nazorom? To mam mat rovnake nazory ako ty? Vzdy budu len dva nazory take ako mas ty a take ako mam ja.
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

No. Ako som už povedal spochybniť môžeš čokolvek. Jediné v čom sa s tebou zhodnem je tá rozdielnosť názorov. Pre mňa za mňa ver aj vesmírnym ľuďom.
Lindchen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lindchen »

Myslim, ze by si tu niektori mohli pozriet aj ine veci ako spravy na markize, napr. www.radioislam.org alebo www.vzdelavaci-institut.com
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

impending_disaster napísal:No je to urcite velmi nepravdepodobne ze je to mytus. Urcite by to bol najvacsi podvod v historii. Ale nemyslim si ze sa da udrzat v tajnosti mystifikacia takychto gigantickych rozmerov. Ved do toho by museli byt zapojene snad tisice ludi. Ako by si niekto mohol kupit ich dlhorocne mlcanie?
A ked je nejaka pravdepodobnost ze holokaust nebol, myslim si ze minimalne arabi by ziskali na to nejake dokazy. Takze moj nazor je taky ze holokaust sa spochybnit neda.
samotny fakt ze len zidia maju "svoj holocaust" poisteny trestnym zakonom o niecom svedci.. :roll: http://www.nsec-88.org/knihy/osvetim/osvetim.html

mystifikacie gigantickych rozmerov sa deju skoro stale.. na to potrebuju vpliv ktory maju.. a hlavne medialnu moc, ktoru MAJU.. o tomto nemoze pochybovat nikto kto ma mozok este na nieco ine ako posielanie SMS do Superstar
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

vendermarch napísal:Myšlienka tretej ríšeNo v prvom rade už samotný fakt že dnes žiadna tretia ríša neexistuje svedčí o tom že práve tá "árijská rasa" nieje najsilnejšia.
Viest 6 rokov takmer samy vojnu proti celemu svetu svedci o opaku. Problem je v tom ze tato vojna nemala byt -bratovrazedna- . Arijska rasa sa nerovna nemecky narod. Chyby na vychodnej fronte.. ludia vitali nemecku armadu ako osloboditelov ale nemecky sovinizmus u casti nemeckych sil tomu velmi nepomohol. Toto nie je problem NS ale casti nemcov. Zmienuju sa o tom aj veterani SS z nie nemeckych krajin. Dalsia menej znama vec je ze spolu s nemcami proti sovietom bojovala aj Ruska Osloboditelska Armada a dalsich dohromady skoro milion rusov. Celkovo to ale nie je dolezite. NS dnes nevychadza striktne z nemeckeho NS spred 70r... co je logicke.
vendermarch napísal:Pochybovať o likvidácii židov
priznali? :) myslis v Norimbergu? lol... si naivny ked nevidis vpliv a vyznam holocaustu.. okrem toho ze zidia z neho vytlkaju peniaze im zabezpecil obrovsku volnost, ochranu az nedotknutelnost.. vyvolavanie sucitu k zidom.. otvorena kritika zidov je nieco nepripustne v oficialnych mediach.. jednoducho ci uz holocaust bol alebo nie zidia ho vyuzili, zneuzili..
vendermarch napísal:Očividne tu majú mnohí značne skreslené názory.
okrem teba predpokladam.. :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Chcel by som vediet, co tolko mate proti Zidom?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

p4ra napísal:Chcel by som vediet, co tolko mate proti Zidom?
A čo máte proti SP ?

Keby nebolo USA, tak židia končia, Mosad a ich praktitiky, stojí za mienku súd s Eichmanom a to ako ho dopravili do Izraela.
Áno demokracia jak sv*ňa ! Porušili pár základných zákonov napr. taká suverenita Argentíny, zásah na ich územi bez ich dovolenia, Odvlečenie (únos), falšovanie dokladov a iné .....
Ďalej Mníchov OH, čo bolo potom ? čítal som o tom dosť a tiež to nebolo práve legálne, paktovanie s mafiou a tak..... ( či tu napíšete, že išlo o odvetu pomstu :?: ) vražda je stále len vražda !

Čo sa Eichmana týka, utiecť mu pomáhala rímsko-katolícka cirkev, ktorá mu vybavila cestu s Talianska do Argentíny, žeby cirkev pomáhala v tom čase vrahom ?

Porozmýšľajte o tom čo som napísal :!:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Co mame proti SP? Odpoved je jednoducha. Kazdy normalne zmyslajuci, vidiaci a pocujuci clovek vie, ze je to skupinka, kt. nema vsetkych 10 pokope. Su to nacisti, fasisti a pod. haved, kt. sa snazila skryt za legalitu. A co je smutne, boli podporovani priamo, aj nepriamo politickou stranou.
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Hovris tu o tom ake maju ostatni skreslene nazory a ze citaju len komercne sionisticke denniky a sleduju skorumpovane televizie a potom sem das link na stranku umiestnenu na nejakom 88 portali. Myslis ze tam nie su skreslene informacie (netvrdim ze vsetky)? To co si sem dal je zasa opacny extrem.
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Co mame proti SP? Odpoved je jednoducha. Kazdy normalne zmyslajuci, vidiaci a pocujuci clovek vie, ze je to skupinka, kt. nema vsetkych 10 pokope. Su to nacisti, fasisti a pod. haved, kt. sa snazila skryt za legalitu. A co je smutne, boli podporovani priamo, aj nepriamo politickou stranou.
A ked je niekto nacista uz nie je clovek? Preco vlastne vsetci na nich tak nadavuju? Komunisti v gulagoch zavrazdili 25 milionov ludi bezohladu na rasu a vierovyznanie. A dnes, Usa si takisto vrazdi ako nacisti a mozno este vacsie zverstva robia a Usa maju asi 50 percent pod kontrolou zidia. Co si myslis co robia oni v palestine tiez vrazdia. Ale to ta asi nezaujima lebo to nedavaju v televizii. Tebe len vadia ty strasny SP-ckari lebo su to "strasny nacisti ktory chcu vyzabijat ciganov a zidov a madarov" (co je uplny vymysel proti narodnych mysliacich stran napr Ludia proti rasizmu ktory so svojou antifa takisto siria vsade same zlo a chcu vytvorit multikulturne slovensko). Mal by si sa prestat zapodievat takymi chu**** ako je tolerancia inych ras. Nevedia sa prisposobit tak nech idu prec. Vsak aj ked tebe pride niekto na nastevu sa neprisposobujes ty ale on tebe tak preco v state to je naopak?
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Pouzivas chybnu argumentaciu. Ospravedlnujes jedno zlo inym!!!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

impending_disaster napísal:Hovris tu o tom ake maju ostatni skreslene nazory a ze citaju len komercne sionisticke denniky a sleduju skorumpovane televizie a potom sem das link na stranku umiestnenu na nejakom 88 portali. Myslis ze tam nie su skreslene informacie (netvrdim ze vsetky)? To co si sem dal je zasa opacny extrem.
Ziadny opacny extrem. Dal som ti priamy link na konkretny clanok, ktory sa tykal temy. To ze je umiestneny na NS stranke nie je podstatne, mohol byt kludne inde, nechce sa mi hladat... :roll: ...ale k samotnemu clanku si sa nevyjadril takze nie je viac o com.....
Napísať odpoveď