Rast
-
cokill
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
To celkom nie je pravda! Ja meriam 190 cmcharon71 napísal:mozes to zistit aj z rodiny, podla toho akych mas vysokych rodicov, popr. starych rodicov mozes priblizne zistit kam az narasties, ale urcite si s tym nelam hlavu poznam ludi co narastli aj od 17 rokov o takych 15-20 cm
-
mastermind
VIP
Tak uz ani na tu genetiku sa moc spoliehat nemozes. Otec ma cca 170 cm a mama okolo 165cm. V rodine sme predtym nemali nikoho takeho vysokeho. A ci sport nepomoze k rastu? No neviem, poznam par kamosov, ktory boli mi cca 10 rokov po plecia. Zacali volejbal hrat a vcul su o hlavu vyssi. Ale chapem, ze to moze byt individualne.maslo napísal:tak sport ti k vyske nepomoze
v prvom rade ide o geneticke predpoklady a potom ta strava
cim viac masa tym vacsia postava - aj telo rychlejsie starne
sak som vravel o tom masekinjeril napísal:Tak uz ani na tu genetiku sa moc spoliehat nemozes. Otec ma cca 170 cm a mama okolo 165cm. V rodine sme predtym nemali nikoho takeho vysokeho. A ci sport nepomoze k rastu? No neviem, poznam par kamosov, ktory boli mi cca 10 rokov po plecia. Zacali volejbal hrat a vcul su o hlavu vyssi. Ale chapem, ze to moze byt individualne.
-
The Merlin
Expert
Ber to tak, ze vyska neni vsetko. To pride skor ci neskor, ze porasties... ALe moze sa stat ze ti uz vyska ostane, ale s tym si nelam zbytocne hlavu
To je normalne ze mas taku vysku. Kazdy clovek je jedinecny a neda sa presne povedat ze aky budes vysoky, a kedy budes rast. Da sa to len predpokladat. Mozes to vydedukovat z rodiny, ako to bolo uz spominane. Ale mozes aj ratat s tym, ze budes o trocha vacsi ako jej najvyssi clen, lebo v dnesnej dobe ludia rastu viac ako kedysi. Napr ja som uz prerastol otca asi o cca 5-10 cm, a to bol otec povazovany za najvyssieho v rodine.