Co vas ta vyska tak zaujima? Ak niesi nejaky zakrsly (myslím ako chorobne) alebo naopak nemas 3 metre tak by ti to malo byt jedno. V com ti bude mala vyska prekazat?
presne tak... geny su geny s tym nic nenarobis, lebo informacia je tam uz zapisana, a Ty ju nemozes rewrite
napr. ja som vysoky, hoci nie po rodicoch ale po dedovi
myllo napísal:Prosim ta porad mi.ty si vysoky.Ja meriam 2,05cm.Otec.213cm,mama:185cm.Vsetci sa mi posmievaju.
kolko mas rokov ??? pokial si este na zakladke tak mozno sa ti posmievaju ale na strednej je to ine... v rocniku su dvaja skoro 2 metrovy a jeden z nich ma jednu caju ktora meria max 1.60 m ... a pokial si taky vysoky tak sa daj na basket... trenuj a potom budes borec
boze ludia riesite take momotiny... proste sa nechaj kajat osudom, alebo pi mlieko, resp. jedz rybacinu mojom vyskou sa nemam cim chvalit ale jeste som vo vyvoji.. takze kazdu chvilu sa to da zmenit.
ked ta to potom bude az tak veeelmi trapit, chod do ciny (?alebo japonska?) predlzit nohy ( to som videla v TV ), oni ti ich tam nejako dolamu a srubami spoja, a ked ti budu vzrastat tak by mali byt dlhsie...no neviem, ked skusis tak sa ozvy, ako to dopadlo....
Lenkka2 napísal:ked ta to potom bude az tak veeelmi trapit, chod do ciny (?alebo japonska?) predlzit nohy ( to som videla v TV ), oni ti ich tam nejako dolamu a srubami spoja, a ked ti budu vzrastat tak by mali byt dlhsie...no neviem, ked skusis tak sa ozvy, ako to dopadlo....
do Ciny.
Ale nohu si nemusi zlomit v Cine, staci nezaplatit v Britskom Bare a ma dolmane i ruky