ANTIFICO
Robert Kalinak zdaleka nie je chudobny, ale rovnako zdaleka nepatri medzi najbohatsich v BA... samozrejme pokial medzi najbohatsich ludi v BA neradis kazdeho bohateho obyvatela BA. To co ti narozpravali tvoji znami jednoducho nie je pravda- pravdepodobne nemaju predstavu, kolki a najma ako bohati ludia ziju v BA- ale pohodlne ver comu verit chces. A este nieco...p4ra napísal:Tomasito: Od ludi, kt. ho poznaju az moc dobre a vedia o nom toho mnoho. Patri medzi najbohatsich ludi v BA, co ale vie verejnost, to je druha vec.
Cit. "Presne viem, ze urcite nema "len" poslanecky plat, a ze ma "zopar koruniek" naviac. Pohybuje sa medzi ludmi, kt. nerobi problem ani jedna minuta tisic koruna. Neviem, co chces vediet viac." Toto predsa neznamena, ze RK patri medzi najbohatsich muzov v BA, aj ked je pravda, ze "dan. priznania" najbohatsich ludi BA som nevidel. Nabuduce skus vazit slova (nic v zlom).
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som pocul ze vlastni okrem ineho celu siet restauracii v BA...Tomasito napísal:Robert Kalinak zdaleka nie je chudobny, ale rovnako zdaleka nepatri medzi najbohatsich v BA... samozrejme pokial medzi najbohatsich ludi v BA neradis kazdeho bohateho obyvatela BA. To co ti narozpravali tvoji znami jednoducho nie je pravda- pravdepodobne nemaju predstavu, kolki a najma ako bohati ludia ziju v BA- ale pohodlne ver comu verit chces. That´s all
tomexx, ano, ide o siet restauracii Steam & Coffe, ktorych je v BA 5 (ak sa mylim, nech ma niekto opravi). BTW. dobra restika.
... vlastni aj Audi S4, choppera, jeden luxusny byt v BA II atd. atd. ... niekto tu vsak hovoril o najbohatsich muzoch (!) v BA a zrejme mu usli mena ako napr. Siroky, Rozin, Takac, Jakobovic, Prielozny a mnoho inych. Ktokolvek chce radit Kalinaka do tejto katerorie ludi, zrejme nema sudnost. Ale nechcem sa tu s nikym hadat... dovolil som si len prejavit svoj nesuhlas. That´s all
... vlastni aj Audi S4, choppera, jeden luxusny byt v BA II atd. atd. ... niekto tu vsak hovoril o najbohatsich muzoch (!) v BA a zrejme mu usli mena ako napr. Siroky, Rozin, Takac, Jakobovic, Prielozny a mnoho inych. Ktokolvek chce radit Kalinaka do tejto katerorie ludi, zrejme nema sudnost. Ale nechcem sa tu s nikym hadat... dovolil som si len prejavit svoj nesuhlas. That´s all
To predsa nikde nespochybnujem, no kto tu zatial dal konkretne informacie som bol ja (zrejme na vsetko by si mi napisal, ze to verejnost vie). Akokolvek, "patri k tym bohatsim" neznamena "patri k najbohatsim" (dufam, ze netreba vysvetlovat ten rozdiel).p4ra napísal:Tomasito: Siet restauracii, auto, byt, chopper atd. je to, co vie narod, ale ver mi, nemam dovod si vymyslat, ale je pravda, ze pan Kalinak jednoducho patri k tym bohatsim.
Smer chystá vyššiu daň pre monopoly
Smer chystá vyššiu daň pre monopoly
Slovnaft, plynári, distribútori elektriny či Slovak Telecom by mali podľa predstáv Smeru platiť vyššiu daň, približne vo výške 25 percent.
Strana Smer v prípade vstupu do vlády bude presadzovať vyššie zdanenie monopolných spoločností, bankových a finančných podnikov. Strana chce opäť zaviesť aj daň z dividend, ktorú súčasná vláda Mikuláša Dzurindu zrušila, povedal predseda Smeru Robert Fico.
Šéf Smeru nechcel spresniť, akú výšku týchto daní by si strana po voľbách predstavovala. "Pokiaľ ide o konkrétne sadzby, to by som nechal na konkrétne rokovania a kompromisy," povedal Fico.
V tlačovej správe však Smer uviedol, že výška samostatnej dane pre monopoly by mala byť "približne 25 percent". To znamená o šesť percentných bodov viac, ako je súčasná rovná daň z príjmov.
Podľa Fica by okrem finančných spoločností mala viac platiť rafinéria Slovnaft, Slovenský plynárenský podnik, regionálni distribútori elektriny ZSE, SSE a VSE, Slovenská elektrizačná prenosová sústava, Slovenské elektrárne a dominantný poskytovateľ pevných telefónnych liniek Slovak Telekom.
Predseda najsilnejšej opozičnej strany nepovedal, ako vysoká má byť daň z dividend. Povedal však, že ročný výnos z nej by mohol prispeť štátnemu rozpočtu asi siedmimi až ôsmimi miliardami korún.
Dzurindove vlády podľa Fica nebrali pri predajoch štátnych podielov vo veľkých podnikoch a bánk ohľad na prospech obyvateľov. "Čo mali ľudia z takej privatizácie?" konštatoval. Ako negatívny príklad uviedol Slovenskú sporiteľňu a Slovnaft, pri ktorých podľa neho štát prišiel privatizáciou a zrušením dane z dividend o miliardové sumy.
Návrhy Smeru na zvýšenie podnikovej dane pre velké firmy a zavedenie dane z dividend už v minulosti kritizovali zástupcovia podnikov aj ekonómovia. Podľa nich nízke dane a zjednodušenie daňového systému pomáhajú rozvoji podnikania a lákajú do krajiny zahraničných investorov.
Zdroj: pravda.sk
Slovnaft, plynári, distribútori elektriny či Slovak Telecom by mali podľa predstáv Smeru platiť vyššiu daň, približne vo výške 25 percent.
Strana Smer v prípade vstupu do vlády bude presadzovať vyššie zdanenie monopolných spoločností, bankových a finančných podnikov. Strana chce opäť zaviesť aj daň z dividend, ktorú súčasná vláda Mikuláša Dzurindu zrušila, povedal predseda Smeru Robert Fico.
Šéf Smeru nechcel spresniť, akú výšku týchto daní by si strana po voľbách predstavovala. "Pokiaľ ide o konkrétne sadzby, to by som nechal na konkrétne rokovania a kompromisy," povedal Fico.
V tlačovej správe však Smer uviedol, že výška samostatnej dane pre monopoly by mala byť "približne 25 percent". To znamená o šesť percentných bodov viac, ako je súčasná rovná daň z príjmov.
Podľa Fica by okrem finančných spoločností mala viac platiť rafinéria Slovnaft, Slovenský plynárenský podnik, regionálni distribútori elektriny ZSE, SSE a VSE, Slovenská elektrizačná prenosová sústava, Slovenské elektrárne a dominantný poskytovateľ pevných telefónnych liniek Slovak Telekom.
Predseda najsilnejšej opozičnej strany nepovedal, ako vysoká má byť daň z dividend. Povedal však, že ročný výnos z nej by mohol prispeť štátnemu rozpočtu asi siedmimi až ôsmimi miliardami korún.
Dzurindove vlády podľa Fica nebrali pri predajoch štátnych podielov vo veľkých podnikoch a bánk ohľad na prospech obyvateľov. "Čo mali ľudia z takej privatizácie?" konštatoval. Ako negatívny príklad uviedol Slovenskú sporiteľňu a Slovnaft, pri ktorých podľa neho štát prišiel privatizáciou a zrušením dane z dividend o miliardové sumy.
Návrhy Smeru na zvýšenie podnikovej dane pre velké firmy a zavedenie dane z dividend už v minulosti kritizovali zástupcovia podnikov aj ekonómovia. Podľa nich nízke dane a zjednodušenie daňového systému pomáhajú rozvoji podnikania a lákajú do krajiny zahraničných investorov.
Zdroj: pravda.sk
nedavno som bol susedou "prinuteny" aby som fukal ficove balony na reklamne ucely, som sa hambil ako pes musel som mat na sebe tricko smeru,rozdaval som balony smeru a dokonca lizatka smeru a dostal som aj 100
SK a tricko- vymenim ho za tricko SNS
so slotom je aspon sranda ked uz vsetci ajtak kradnu
hehe ze antiFico...
podla mna demagog a ko*ot
hehe ze antiFico...
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Za 100Sk by som sa Ficovi ani celom neotocil...a_tommi napísal:nedavno som bol susedou "prinuteny" aby som fukal ficove balony na reklamne ucely, som sa hambil ako pes musel som mat na sebe tricko smeru,rozdaval som balony smeru a dokonca lizatka smeru a dostal som aj 100SK a tricko- vymenim ho za tricko SNS
so slotom je aspon sranda ked uz vsetci ajtak kradnu
hehe ze antiFico...
Novinky na www.antifico.sk : Už sú známe výsledky súťaže Kto do teba ficom, ty doňho tričkom (oplatí sa vidieť) a je k dispozícii už aj nový komiks Malý princ (
) Taktiež je vyhlásená ďalšia súťaž ANTIFICO fotka roka
Takže všetcdi povinne klik na www.antifico.sk