Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Luboss88 napísal:ciganov som zbil 4 ked ti o to ide :D
no ty urcite :lol: ved ked tak citam tvoje prispevky tak je jasne ze by sa na teba cigan len pozrel a uz by si mal v gatiach :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Luboss88 napísal:ciganov som zbil 4 ked ti o to ide :D
hh a to si bol nanho sam alebo cela skupinka? hmm drsne :wink: od naska by som cakal vacsi pocet :lol: :shock: :D
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

p4ra mne sa tak zdá že ty si pojedol všetku múdrosť sveta ty :censored: humanista
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

whiteronie napísal:p4ra mne sa tak zdá že ty si pojedol všetku múdrosť sveta ty :censored: humanista
on sa snazi pozerat na kadzu situaciu z kazdeho uhla anie len z jedneho nie p4ra :?:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ti normalny ziju normalny zivot, pracuju v rodinnej firme s nabytkom, maju doma PC s pripojenim na internet (obcas im chodim opravovat PC)

a vacsina teda ti zli ich nevidim inac ako ozratych, uz som bol svedkom ako mi jeden z tych ciernych hlav vymocila v brane... :aasmile19:
alebo na Silvestra bola u susedov nado mnou party 16rocnych negrov a celu noc som musel pocuvat Kontrafakt a podobne smejdy a musel som znasat vybuchujuce petardy na mojom okne a padajuce flase..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

whiteironie: Jo, presne, vsetku mudrost sveta. Som rad, ze si to konecne pochopil. A teraz bez hajlovat.

Dead_Warrior: Bratku, nechaj ich tak. ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:whiteironie: Jo, presne, vsetku mudrost sveta. Som rad, ze si to konecne pochopil. A teraz bez hajlovat.
preco ho navadzas k trestnemu cinu? :smt018
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

p4ra napísal:Ale preto ich nebudem nazyvat spinavymi, smradlavymi opicami
tiez som nenapisal ze vsetci.. ok, verim ze ti ktorym predavate zlato asi spinavi a smradlavi niesu, ze? ;):):D
p4ra napísal:preto nepoviem, ze by som ich poslal do koncentracnych taborov
ak si myslel na mna:) napisal som -pracovnych-
Dead_Warrior napísal:dairhmmm ale neviem ci si kukal ci kukas lampare ci plabu a tam bol raz o tom prispevok,rom alebo cigan bol cisty,nesmrdel,mal ciste oblecenie atd...a chcel zamestnanie v dakom obchode uplne na najnizsej platovej urovni.....sa mi zda ze v tom obchode hladali cloveka na post upratovaca teda nic zlozite....a bolo to v dakom malom meste....takze o take miesto sa nikto zrejem bit nebude...no ale k podstate...z jednej telefonnej budky ktora bola blizsko toho obchodu volali do toho obchodu ze ci je este stale to miesto volne ..ten obchodnik ze ano este je to volne...a tak sa tam etda vybrali mohlo to byt cca 2-3min dosli tam ten cigan/rom slusne zacal ze prisiel na ten inzerat atd...a ten obchdonik mu povedal ze lutujeme ale uz je to miesto obsadene...takze je tu otazka na zamyslenie
jasne ze uz nebolo volne:)) ved ho obsadil pre toho co volal :D :lol:
Dead_Warrior napísal:....Ked niaky nacek/nackovia dobiju dakeho cigana nik o tom nepise, ale ked daky cigan, rom napadne dakeho bieleho tak su toho plne spravy ...
vitaj na planete Zem... neviem kde si bol doteraz ale tu urcite nie :roll: :lol:

Dead_Warrior, Drviva Mensina - V Inej Kozi - to som videl :D dost trapne texty.. pocul som lepsi hiphop na tuto temu :P

ja by som len dodal ze nie som fasista :) ..ale pre teba p4ra budem co len chces :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dead_Warrior napísal:....Ked niaky nacek/nackovia dobiju dakeho cigana nik o tom nepise, ale ked daky cigan, rom napadne dakeho bieleho tak su toho plne spravy ...
Ale na druhu stranu mince uz nepoukazes, ze? Ked napadne cigan bieleho je to napadnutie, ked napadne biely cigana je to rasovo motivovany cin (vyrazne pritazujuca okolnost)..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Bohuzial, nie len u nas su s rasizmom spajani len bieli...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Dead_Warrior napísal:hh a to si bol nanho sam alebo cela skupinka? hmm drsne :wink: od naska by som cakal vacsi pocet :lol: :shock: :D
ty si je*ko, ze od nacka, pozri sa na tvoju lavicu, na ciganov,..
mozno som to sem uz volakde pisal, ale proste vy asi neviete poxopit zakladny princip pravice...
priklad:minule si idem s kamosom po ulici, za nami dvaja maly (11 rokov?) cigani, a jeden zakrici ze hej vy dvaja buze****, ja sa obzrem a maly ze "ty ko*ot vyje***, co sa otacas", ze ano, teba myslim ty.... a tak to pokracovalo, otocim som sa dopredu a nehali sme ich tak,... preco? pretoze asi 5 metrov za nimi sli piati asi 20 rocny cigani, dobre stavany (sak robosi)...
takze asi tak,...
alebo tie skvele afacke vyjazdy, ide jeden po meste, nazi nanho spravi "BU" a zlakne sa...
samozrejme ide partia afakov a spravia "BU" na naziho, ten sa do nich pusti, sam som videl na vlastne oci ako tipek nazi doje*** 3-och afakoch uplne sam bez noze alebo boxera alebo coho,...

proste cela ideologia antify je vadna, neuznavam fasisticku mienku, ale pravicova ideologia mi je blizka srdcu,...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel no jasne ekd ta budak bola za rohom a kameraman cekoval vchody ci niekto nejde..hmm nitko okrem nich tam nebol :wink:
Mnooo byvam na planete Zem neviem kde ty :wink: konkretne v Blawe tam na juhu SVK :wink: ten text nepisali oni...ten text napisalo zdruzenei stop rasizmu :wink:

t0m4s3 to som myslel tym
ale ked daky cigan, rom napadne dakeho bieleho tak su toho plne spravy ...
....

Traktorista Ja som sa uz stretol aj ze taky 6rocny fagan na teba zahulaka daco v zmysle ako si pisal ty...preto taketo deti mam v (!) lebo si cenim svoj zivot natolko ze niesom tak sprosty aby som mu nieco povedal...Lebo potom by som musel byt strasne paranoidny ze na kazdom kroku ciha na mna daky cigan....Ked idem cez sidlisko tak nelepi mi z 1-3 ciganov lebo viem ze tyto maju v hlave iba nasrate...ale ked vidim vo vyklenku daku partu 5-7 tak vtedy idem a som hluchy a slepy....a idem normalne aby nebolo badat ze si ich vsimam....
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tomasito plne s tebou suhlasim ohladne toho ze ked biely zbije neg...cig...roma tak je to horsi precin ako ked od neho dostane...na slovensku je to zial tak :?
Dead Warrior iba tak pre informaciu aj 10rocne decko ti povie ze Bratislava je na ZAPADE nie na juhu SVK :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Tomasito plne s tebou suhlasim ohladne toho ze ked biely zbije neg...cig...roma tak je to horsi precin ako ked od neho dostane...na slovensku je to zial tak :?
Dead Warrior iba tak pre informaciu aj 10rocne decko ti povie ze Bratislava je na ZAPADE nie na juhu SVK :wink:
Detail :twisted: v zapadnej oblasti na juhu :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Dead_Warrior napísal:Ja som sa uz stretol aj ze taky 6rocny fagan na teba zahulaka daco v zmysle ako si pisal ty...preto taketo deti mam v (!) lebo si cenim svoj zivot natolko ze niesom tak sprosty aby som mu nieco povedal...Lebo potom by som musel byt strasne paranoidny ze na kazdom kroku ciha na mna daky cigan....Ked idem cez sidlisko tak nelepi mi z 1-3 ciganov lebo viem ze tyto maju v hlave iba nasrate...ale ked vidim vo vyklenku daku partu 5-7 tak vtedy idem a som hluchy a slepy....a idem normalne aby nebolo badat ze si ich vsimam....
o toto ide.. niektori ludia budu radsej prechadzat cely zivot so strachom okolo tychto omylou prirody.. a budu hluchi a slepi.. ku vsetkemu.. bojite sa ciganov aj tych co ich chcu riesit.. :roll: beznadejne pripady..
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Aryan Angel napísal:o toto ide.. niektori ludia budu radsej prechadzat cely zivot so strachom okolo tychto omylou prirody.. a budu hluchi a slepi.. ku vsetkemu.. bojite sa ciganov aj tych co ich chcu riesit.. :roll: beznadejne pripady..
Aryan Angel si chudak... chcel by som teba vidiet prejst okolo partie ciganov sam s otvorenou hubou. "Ludia" ako ty si otvaraju huby len doma za kompom alebo ked su piati a stretnu jedneho cigosa... a to je pravda cokolvek tu napises
Tak si ty zbil tych 4 (tusim si napisal)?
chod vyrast sa tu len strapnujes... Verim ze na ludi ako ty raz dojde.
a bat sa takych ako si ty? Ja v takej krizovej palbe vyrastam takze sa musim zasmiat
teba nauci zivot, neboj sa :wink:

// 2 dni za urazanie uzivatela Aryan Angel...
Myslim, ze si clovek, ktory dokaze napisat
nazor aj bez urazok a osocovania. Tomasito
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ty o com pises?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

dair napísal:Tak si ty zbil tych 4 (tusim si napisal)? ...
V skutocnosti islo o uzivatela Luboss88.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

v podstate mi neslo o to ci sa boji nejakych 5-7 degesov, to je logicke.. ale zarazila ma ta dobrovolnost (alebo ako to nazvat) s ktorou to trpi.. ehm :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aryan Angel: Ked nim nie si, tak mi povedz, ako si mam vysvetlovat vsetky tie tvoje vyhlasenia, avatary, nick a pod. veci? Ved to je neprehliadnutelne a kazdy, kto to vidi vie, ze nim si.
Napísať odpoveď