Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Vesper napísal:na tomto fore ako vidim vladne taky chybny nazor ze kto nema rad ciernych je automaticky nazi co podla mna vo vacsine pripadov nie je pravda :roll:

:aasmile1: :smt006 :aasmile29:
huraaaa konecne niekto co zacina chapat :wink:
guru07 napísal:asi áno ...
asi mas prazdnu hlavu ale teraz neviem presne :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ved nie som blby som to uz videl dlhsie len teraz v tych poslednych prispevkoch to uz niekto trochu prehnal... ja tiez nemam tie spiny rad ale nie preto ze by som hailoval a myslel nackovsky len proste vidim ze oni su to co zenie tento stat do sraciek a to sa mi vobec nepaci... takze este raz pre zhrnutie :arrow: Ludia ktori nemaju radi ludi co ochudobnuju ich krajinu a ich spoluobcanov nie su nacisti ale NACIONALISTI a uz vobec nemusia uznavat na zory Hitlera :!:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

psycho povies mi comu nerozumies? Povedz vysvetlim ti to....
k tomu co som napisal....
Dobre niekto na teba zahuci taky maly 10r cigan tucny jak prasa, niekde na sidlisku ze ty kkt co tu robis..nevsimal by si si ho zozaciatku potom by ti este daco povedal ty by si sa nasral(tvoja hrdost a cest) tak by si mu daco povedal a potom by k tebe pribehli z vyklenka skupinka 10-15 ciganov a zacali by do teba *ebat boxermi ci dakou tycou....ok ok prezijes to len si skoncil v nemocnici s par polamanymi rebrami,zlomena ruka noha nos, plus slaby otras mozgu, oki oki podal by si trestne oznamenie....co by si tym vyriesil? velke H...policajti by ho,ich nechytili ak ano tak potom ked by vyliezli tak by ta zase zbili....a vtedy by si uz ani nemusel skoncit rovno v nemocnici ale uz by si cuchal od korienkov fialky....

Dajme tomu ze to mas ako ping-pongovy stol na jednej strane tvoj zivot a na druhej hrdost+cest a ty si v strede kde je sietka...
Luboss88
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luboss88 »

jeden mudry clovek povedal: vitazstvo alebo smrt!!!! :twisted:
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Môj názor na rómov(cigáňov)? :censored: A dôvod?
Nerobia,kradnú srpávajú sa a žijú ako opice.
No predovšetkým nemajú tu čo robiť a vyskakovať.
A keď sa v správach hovorí napr. že nejaký skinhead prípadne neonacista fyzicky napadol róma ktorý je v ohrození života..ja si iba poviem,že dobre urobil.... :wink: A najlepšie je to,že nás okrádajú o peniaze(podpora prídavky a podobne) :x Proste nech idú do :censored:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal: Dobre niekto na teba zahuci taky maly 10r cigan tucny jak prasa, niekde na sidlisku ze ty kkt co tu robis..nevsimal by si si ho zozaciatku potom by ti este daco povedal ty by si sa nasral(tvoja hrdost a cest) tak by si mu daco povedal a potom by k tebe pribehli z vyklenka skupinka 10-15 ciganov a zacali by do teba *ebat boxermi ci dakou tycou
:lol: :lol: v zivote som nevidel cigana s kovovou tycou alebo boxerom :lol:

inac ako keby poznate ich mentalitu tak viete ze sa daju strasne lahko zastrasit takze ak na vas vybehne skupina romov niekedy staci jedneho hned uzemnit(ak sa nejako odtrhol od skupiny) a by ste sa divili ako zacnu oni zvazovat svoje sance :shock: :shock:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vendo napísal::lol: :lol: v zivote som nevidel cigana s kovovou tycou alebo boxerom :lol:

inac ako keby poznate ich mentalitu tak viete ze sa daju strasne lahko zastrasit takze ak na vas vybehne skupina romov niekedy staci jedneho hned uzemnit(ak sa nejako odtrhol od skupiny) a by ste sa divili ako zacnu oni zvazovat svoje sance :shock: :shock:
je to pravda..aj dvaja proti desiatim mate sancu ak jednu dobru trafis jednemu..zacne sice vykrikovat ze zavola na teba cely Lunik9 ale nemajte boja..
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ked ich je tam 10 a jednemu struhnes taku fajnu vzduchom chladenu tak ti 9 ti zrejme nakopu prdel,ale budes mat dobry pocit ze aspon jeden dostal po kotrbe :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

RAON napísal:ked ich je tam 10 a jednemu struhnes taku fajnu vzduchom chladenu tak ti 9 ti zrejme nakopu prdel,ale budes mat dobry pocit ze aspon jeden dostal po kotrbe :)
tych 9 sa bude vyhukane na teba kukat ze co to, mozno sa do teba pustia(potom bi hlava nehlava) mozno ta nechaju tak potom im vypitchuj a chod dalej :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

neviem ako by si bil takych 9 keby sa na teba pustili :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja by som chcel vidiet co by robili keby sa do vlady dostal Jano Slota :)
ps: kazdy ich nazyva romovia a oni sa nazyvaju cigani, tak teda ako :?:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

RAON napísal:neviem ako by si bil takych 9 keby sa na teba pustili :D
to si neviem predstavit ani ja mozno ako Neo z Matrixu ked ho obklucili agenti...a ich tak skopaval.... :lol:
Kapone11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kapone11 »

Najradsej by som ich postrelal a na konci len spocital nabojnice a vedel by som kolko ich bolo :D :smt071 :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt071 :smt071 :smt006
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kapone11 a to by si postrielal vsetkych :?: hmm to by si potreboval dost municie...to by ta asi vyslo drahsie ako keby si nasiel ine riesenie :idea:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

a co takto plyn? :wink: :D
lebo vsetci sa utopit nedaju :D
MCBuddy
Expert
Expert

....

Príspevok od používateľa MCBuddy »

pome ich natlacit do afriky a potom nejako potlacime afriku na ocean... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Smutne vobec vas citat.. :nono:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper & MCBuddy jaj doprial by som vam taky osud keby ste boli romami a aby vas dakto "prenasledoval" koli vasmu povodu tj. romskemu...a aby vas niekto chcel utopit alebo dat do plynu...Doprial by som vam to chlapci z celeho srdca... :wink: :smt006 A ako napisal p4ra je to dost smutne ze ludia taketo blbosti pisu :nono: v dnesnej dobe :?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior ako tu uz bolo mnohokrat napisane tak prirodzena nenavisto voci romom neprameni z ich farby ale z toho co kazdy vidi ze robia... kolkokrat to tu bude treba vysvetlovat... proste oni si sami mozu za to aky na nich maju ludia nazor... a este jedna vec :arrow: keby som takuto vec napisal bielemu tak sa to berie ako sranda ale ked to napisem na cierneho tak uz som strasne zly clovek, rasista a pod...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper jasne prirodzena nenavist prameni z toho co dani ludia a ako sa spravaju,robia atd...A co vravis o tej srande :arrow: je rozdiel povedat poslat do plynu/utopit vsetkych romov alebo povedat do plynu/utopit tych ktori nic nerobia len sa prizivuju na ostatnych to je dost podstatny rozdiel :x a ano to mas pravdu ja tebe poviem (chod do plynu alebo strc sa do plynu) ano je to zart :lol: lebo to hovori biely bielemu ale ked to povies dakomu inemu tj. inej farby atd...je to ako rasova nenavist... :wink: takze nabuduce skus volit lepsie slova :wink:
:arrow: Dva krat meraj a raz strihaj :smt099
Napísať odpoveď