geforce fx 5200
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
geforce fx 5200
ako si mam tuto graficku nastavit aby isla naplno alebo ake ovladace si mam stiahnut a skade?
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
ale nedavaj tam najnovsie lebo to bude blbnut
daj si tam originalne alebo nejake ine ale starsie...
BTW neviem ako ju chces vytunovat ale zazraky od tej grafy necakaj je to dost smejd
No tak toto by som netvrdil, lebo najnovšie ovládače na tieto karty sú aj tak prd platné!
ale nedavaj tam najnovsie lebo to bude blbnut
daj si tam originalne alebo nejake ine ale starsie...
BTW neviem ako ju chces vytunovat ale zazraky od tej grafy necakaj je to dost smejd
No tak toto by som netvrdil, lebo najnovšie ovládače na tieto karty sú aj tak prd platné!
-
krija
VIP
toto je najlepšie a najednoduchšie pre začínajúcich OC. z tejto adresy stiahni súbor coolbits:
http://www.mvktech.net/component/option ... er/cat,98/
rozbaľ a povoľ zápis do registrov.
vo vlastnostiach graf. karty sa ti zobrazia nové možnosti.
klikneš na ponuku "nastavenia časovacej frekvencie" - ručné pretaktovanie - odsúhlasíš, že to je na tebe
a klikneš na "zistiť optimálne frekvencie"
nárast výkonu môžeš zistiť niektorým zo starších 3dmarkov, napr 2001, 03., ale asi nebude príliš veľký
asi takto to vyzerá:
http://www.mvktech.net/component/option ... er/cat,98/
rozbaľ a povoľ zápis do registrov.
vo vlastnostiach graf. karty sa ti zobrazia nové možnosti.
klikneš na ponuku "nastavenia časovacej frekvencie" - ručné pretaktovanie - odsúhlasíš, že to je na tebe
nárast výkonu môžeš zistiť niektorým zo starších 3dmarkov, napr 2001, 03., ale asi nebude príliš veľký
asi takto to vyzerá:
- Prílohy
-
- nvidia.jpg (78.72 KiB) 1424 zobrazení
-
krija
VIP
geforce FX5700: default - 2800 bodov v 3dmark 03, /3.60/ on WHQL drivers ver. 81.95mystique napísal:karty fx serie sa neoplati taktovat... vysledok je maximalne + 5 ak boh da a pri vyssich seriach - 5900 tak 10 percent k vykonu, co sa vzhladom k zvysenej opotrebenosti a teplote ani neoplati...
geforce FX5700: overclocked 510/650 bez artefaktov - 3600 bodov v 3dmark 03, /3.60/ on Z-tweaked 82.12
vypočítaš to ty, alebo mám ja? +28,5%
-
krija
VIP
ty sa nemôžeš smiať nikomu. ani si nepamätáš čo píšeš, a čím prispievaš do diskusie.mystique napísal:Nauc sa citat, chalan si chce nastavit graficku nie preflashovat bios, s rivatunerom take nieco nedosiahne... a zasa ma nutis smiat sa ale nevadi a ak sa nemylim tak ma 5200 - nekavalitne pamete o tom sa mu moze len snivat ze dosiahne taky narast, ani nahodou
Kód: Vybrať všetko
karty fx serie sa neoplati taktovat... vysledok je maximalne + 5 ak boh da a pri vyssich seriach - 5900 tak 10 percent k vykonujemu som poradil, čo je pre neho najlepšie: "ako si mam tuto graficku nastavit aby isla naplno" a o ovládačoch sa vyjadrili tí predomnou, o flashovaní GK som mu nespomenul ani slovo a kde spomínam riva tuner
-
krija
VIP
ja ešte dodám, že na tieto karty / fx5900xt / sa dal flashnúť bios z fx5950ultra. tým sa zdvihli napätia na jadre a taktovať si mohol stabilne až do neba. v tej dobe z mainstreamovej karty sa stala high end a lacno /myslím tým prestup o triedu vyššie/.Janky napísal:LOL mal si,alebo mas fx5900Xt??Pri zmene chladenia som ju dostal takmer na uroven 5950.Chladic s heatpipe...Mozem ti hodit screena ak xces...
konkretne pri tebe sa zastavim... pokial viem tak na tej fx 5700 mas ty upraveny bios - nemylim sa ze... a argumentoval si tym ze si dosiahol 25 percenty narast, preto som to hovorilkrija napísal:ty sa nemôžeš smiať nikomu. ani si nepamätáš čo píšeš, a čím prispievaš do diskusie.
5700 je čo? fx séria, alebo koňov k*k*t ?Kód: Vybrať všetko
karty fx serie sa neoplati taktovat... vysledok je maximalne + 5 ak boh da a pri vyssich seriach - 5900 tak 10 percent k vykonu
jemu som poradil, čo je pre neho najlepšie: "ako si mam tuto graficku nastavit aby isla naplno" a o ovládačoch sa vyjadrili tí predomnou, o flashovaní GK som mu nespomenul ani slovo a kde spomínam riva tuner![]()
no a este mi chlapci povedze ze aky je to rozdiel 5900xt a 5950??? strasne velky ze, az priepastny...
-
krija
VIP
áno upravený, a za tú 5950 ešte daj toto slovo: ULTRA a tým dosiahneš nárast výkonu o viac ako spomínaných 10% /konkrétne je to znova viac ako 20% v každom rozlíšení/.mystique napísal:konkretne pri tebe sa zastavim... pokial viem tak na tej fx 5700 mas ty upraveny bios - nemylim sa ze... a argumentoval si tym ze si dosiahol 25 percenty narast, preto som to hovoril
no a este mi chlapci povedze ze aky je to rozdiel 5900xt a 5950??? strasne velky ze, az priepastny...
- Prílohy
-
- 162385.gif
- (8.79 KiB) 683 stiahnutí
-
- 162384.gif
- (8.77 KiB) 683 stiahnutí
-
- 162383.gif
- (8.87 KiB) 684 stiahnutí
-
- 5900xt.jpg (14.16 KiB) 1595 zobrazení
ja som na nej bezal pol roka bez chladica a nic sa nespalilodekarbon napísal:a dufam že nemáš Inno 3D fX 5200 lebo to ani nepretaktuješ o 10 Mhz a už to zhorí tomu ver..tá grafika s atk prehreje že sa odpáli taktuj iba ak je to 128-bit ale ja tak ti to nedá nič do výkonu ja mám 64 bit a nepomáha nič..asi sa na to vykašle lebo odšupujem ešte druhú kartu