fuha, tak to je dost tazke....
ten druhy clovek (ktory ta sklamal) by ti mal dokazat, ze ta natolko lubi, ze si bez teba nedokaze predstavit zivot...a ze sa to uz nestane.. len slovami sa to vyjadrit neda....
ale vzdy tu bude aka taka nedovera....
JAJAIVA napísal:ako sa da naucit doverovat po sklamani sa v laske?...ked ten druhy podviedol a uplne ste sa sklamali![/b]
No neviem, podla mna sa to neda len tak, to uz zalezi od cloveka, aky je charakter, no ale po sklamani to byva dost casto, ze clovek je uz opatrnejsi ... a moja rada - To zistis po case, aky ten clovek je a podla toho sa aj ty tak spravaj
ale ja som myslela doveru v novom vztahu...aj ten pred tym mi tvrdil, ze ma lubi atd a na vikend niekde isiel a bolo...aj co mam kamaratky, tak kazda hovori aki su chlapi, ze aj ich podviedli no tak verte v dnesnej dobe!!!
MystiQ napísal:No neviem, podla mna sa to neda len tak, to uz zalezi od cloveka, aky je charakter, no ale po sklamani to byva dost casto, ze clovek je uz opatrnejsi ... a moja rada - To zistis po case, aky ten clovek je a podla toho sa aj ty tak spravaj
JAJAIVA napísal:ako sa da naucit doverovat po sklamani sa v laske?...ked ten druhy podviedol a uplne ste sa sklamali!
no doveru vo vztahu? no clovekovy ktory ma sklamal uplne uz nikdy doverovat nebudem ale ty chces vediet ako doverovat niekomu inemu v inom vztahu vsak? no pozri ja som sa tiez strasne sklamal a uz tiez neverim kazdemu vsetko...ale poznam, super babu a pozname sa asi 7 rokov (nechodim s nou) a keby som mal zacat nejaky vztah s nou tak nieje problem pretoze som ju natolko spoznal ze jej uplne verim...no keby som teraz spoznal uplne inu babu ktoru som doteraz nevidel a s nou by som chcel mat vztah a ona so mnot tak by som bol alebo by som sa sakra snazil byt opatrny ....neviem ci tato odpoved pomohla k tomuto dost zlozitemu problemu ale snad aspon malou castou. ....
Prepac, mozno to bude zniet, ako spam, ale ti len poviem, ze VELA STASTIA! A ten, kt. ta raz sklamal ta sklame zase, skor, ci neskor.. Mne trvalo chvilocku, nez som zacal doverovat, ale som stastne zalubeny teraz.
p4ra napísal:Prepac, mozno to bude zniet, ako spam, ale ti len poviem, ze VELA STASTIA! A ten, kt. ta raz sklamal ta sklame zase, skor, ci neskor.. Mne trvalo chvilocku, nez som zacal doverovat, ale som stastne zalubeny teraz.
ano mas pravdu ten co sklamal sklame znova ale tusim ze ona sa sklamala a teraz nevie ci bude schopna doverovat inemu...nie
ak si sa sklamala v laske tak sorry, je to tazke, ale to sa neda naucit, bud budies musiet v niecom ustupit a podvolit sa alebo urobit razne kroky vo svojim rozhodnuti, zavisi to od tvojej povahy, kazdi to raz pociti na vlastnej kozi ci uz ide o vztah alebo nie, cas vsetko vylieci
No podla mna to chce jednoznacne toho cloveka spoznat vediet ako sa sprava v urcitych situaciach a potom sa aj ta dovera dostavi ale nedostavi
A to ze ta niekto sklamal nemusi byt koniec moze to byt zaciacok niecoho ovela lepsieho
JAJAIVA napísal:ludia dakujem vam, ale uz si myslim, ze ja doverovat vo vztahu myslim nedokazem...neviem to..ale dakujem
no pozri sa nato aj z inej stranky...sklamal ta jeden chalan ale preto nemozes "odstavit" kopu ostatnych len preto ze jeden ta sklamal..verim ze to je tazke lebo som to aj ja prezil a ja som sa tiez strasne sklamal v jednej babe ale zato nemozem poslat vsetky ostatne niekam nemyslis?...no ak naozaj uz nikumu nedokazes doverovat tak sa pripajam k cloveku ktory napisal tak potom ta lutujem
Odpor14 napísal:no pozri sa nato aj z inej stranky...sklamal ta jeden chalan ale preto nemozes "odstavit" kopu ostatnych len preto ze jeden ta sklamal..verim ze to je tazke lebo som to aj ja prezil a ja som sa tiez strasne sklamal v jednej babe ale zato nemozem poslat vsetky ostatne niekam nemyslis?...no ak naozaj uz nikumu nedokazes doverovat tak sa pripajam k cloveku ktory napisal tak potom ta lutujem
Priklanam sa k tomuto nazoru a este chcem dodat ze to chce mozno len trosku cas a spravy sa to
JAJAIVA napísal:ludia dakujem vam, ale uz si myslim, ze ja doverovat vo vztahu myslim nedokazem...neviem to..ale dakujem
uplne kazdy kto tu je prezil nejake sklamanie a ten kto tvrdi ze nie tak ich prezil mozno ovela viac.ja som tiez nebol sklamany po prvy krat, ale ak sa rozhodnes nedoverovat tak prichadzas o to, co ta samotne sklamanie mohlo naucit. fraza, ale: vsetko zle je na nieco dobre. a ak si si prezila nepekne, tak sa tomu vysmej do oci a zacni opat.. budes uz o nieco mudrejsia, opatrnejsia a to co pride bude pre teba ovela krasnejsie. viem preco to hovorim a vela ludi nielen tu zazilo "to podobne iste"..
Odpor14 napísal:no pozri sa nato aj z inej stranky...sklamal ta jeden chalan ale preto nemozes "odstavit" kopu ostatnych len preto ze jeden ta sklamal..verim ze to je tazke lebo som to aj ja prezil a ja som sa tiez strasne sklamal v jednej babe ale zato nemozem poslat vsetky ostatne niekam nemyslis?...no ak naozaj uz nikumu nedokazes doverovat tak sa pripajam k cloveku ktory napisal tak potom ta lutujem
kurenadvore napísal:uplne kazdy kto tu je prezil nejake sklamanie a ten kto tvrdi ze nie tak ich prezil mozno ovela viac.ja som tiez nebol sklamany po prvy krat, ale ak sa rozhodnes nedoverovat tak prichadzas o to, co ta samotne sklamanie mohlo naucit. fraza, ale: vsetko zle je na nieco dobre. a ak si si prezila nepekne, tak sa tomu vysmej do oci a zacni opat.. budes uz o nieco mudrejsia, opatrnejsia a to co pride bude pre teba ovela krasnejsie. viem preco to hovorim a vela ludi nielen tu zazilo "to podobne iste"..