Pozrite, ak si zoberete cloveka ktory to v hlave nema v poriadku a bez zabijania zit nemoze tak keby ste ho zabili tak by ste mu spravili radost, ale keby ste ho dali na samotku tak by sa zblaznil sam.
Aryan Angel napísal:To som este nepocul zeby mal niekto radost z toho ze ho idu zabit
Si vo vezeni, nechas sa zabit bezbolestne alebo budes trcat cez 60 rokov v base (podla tvojeho veku to ratam ze nejakych 80 sa dozijes) ...
...
Porozmyslaj nad tim, ja by som bral smrt bez rozmyslania.
Digital napísal:Smrť by som daval za smrť ! Tak to má byť
a Doživotie by som dával za propagovanie fašizmu !
ROFL
trest smrti?? neviem neviem radsej nech makaju dokonca zivota na nas
a dozivotie za fasismus?? tak potom aj za propagaciu SMK SDKU SMER-u a pod veci
Trest smrti by mal byt vsade, ale saomzrejme len za vrazdy, Nie jednu aspon tri. Taktiez by pred popravov mala byt dostatocna cakacia lehota aby pripadneho krivo odsudeneho kamarai vonku stihil ocistit Ale este podstatnejsie ako trest smrti povazujem pracovne tabori. Podla mna by pachateli zavazny zlocinov na nas mali robyt a nie len tak sa vyvalovat v cele a v sprechach soustat novacikov
Linkman napísal:SMRŤ iba v prípadoch masových vrážd, pokial nemá diagnózu psychopatického šialenca a človek bude umiestnený v psychiatrickom ústave pre narušených s vysokou ostrahou. Hlasujem za áno.
OMG to nemas jedno ci ta zabije stat alebo mafia alebo si aj ty obetou vrazdy ? smrt je smrt !!! proste je to nasilie nech robis cokolvek ... akoze stat sa moze mylit ! to ze nieco prikazuje stat alebo nejaka vyssia autorita neznamena ze je to spravne! keby to tak fungovalo tak aj vrazdenie zidov by bolo spravne lebo to prikazoval stat , a aj komunisticke zbavovanie sa nepriatelov rezimu by bolo v pohode do teraz lebo v tedy to rezim dovoloval a my by sme teraz nemali mat pravuo to sudit ... Ja som jednoznacne proti trestu smrti ! Oko za oko patri do stredoveku ! ALE som za sprisnenie trestov pre vrahov ... ziadne rocne ale minimum by som dal 20 a za planovanu, umyselnu vrazdu by bolo dozivotie... NIE SMRT ... btw aky to ma vyznam zabit toho kto zabil ? ved obeti to zivot nevrati !!! a dozivotie je isto lepsi trest ... vrah ma dost casu si uvedomit co spravil a ma cas to olutovat ...
vendo napísal: ROFL
trest smrti?? neviem neviem radsej nech makaju dokonca zivota na nas
a dozivotie za fasismus?? tak potom aj za propagaciu SMK SDKU SMER-u a pod veci
Ale ja myslim ten agresivny fašizmus ako brutalne utoky na menšiny atd..
smrt za smrt je blbost ked ide o vrazdu v skratovom konani...smrt za smrt by mala byt iba v pripade najomnych alebo lupeznych vrazd.
A tiez sa priklanam k nazoru ze za umyselne trestne ciny by sa mali sadzby prudko zvysit. Nie za to ked niekto zrazi autom cloveka, ale za kradeze, vrazdy, vlupania a podobne, iste chapete co tym myslim
GothaR napísal:smrt za smrt je blbost ked ide o vrazdu v skratovom konani...smrt za smrt by mala byt iba v pripade najomnych alebo lupeznych vrazd.
A tiez sa priklanam k nazoru ze za umyselne trestne ciny by sa mali sadzby prudko zvysit. Nie za to ked niekto zrazi autom cloveka, ale za kradeze, vrazdy, vlupania a podobne, iste chapete co tym myslim
Ale sak ja som tou smrtou myslel len za umyselné vraždenie !
Sak to je hadam jasné
boze ja sa tu musim stale hrat so slovickami, ale ked...
propagacia a fyzicky utok je rozdiel... ked uz rasovo motivovany trestny cin ale ty to podavas ako keby bol samotny utok na roma propagovanim fasizmus.... stop.. to je jedno
Digital napísal:A brutálne útoky na romov ked este pritom vykrikujete "Sieg Heil" nie sú propagovanie fašizmu ?
preboha ty si konecne uvedom ze rasizmus a fasizmus zdaleka nie je to iste ked clovek nema rad negrov to este neznamena ze je hned nazi... a ako uz povedal aryan angel tak je rozdiel medzi propagandou a utokom