Aky ste typ cloveka?
-
enigma8877
Light Expert
Aky ste typ cloveka?
Zakladna charakteristika:
Sangvinik - veselo ladený optimista,prispôsobivý a emocionálne vyrovnaný, aj keď pomerne nestály.Žije pre okamžik a nemyslí na budúcnosť.
Flegmatik - v pozitívnom zmysle je rozvážny, znášanlivý, vcelku spokojný a stály, hlbší vzťah má však len k vybraným osobám.Jeho chladnokrvná stránka sa prejavuje v prílišnej chladnokrvnosti až apatii,má sklony k nečinnosti, nemá rád zmeny.
Cholerik - je výbušný,silne vzrušivý, má sklon k agresii a výbuchom hnevu. Ťažko sa ovláda, jedná veľmi impulzívne skôr ako si to dopredu rozmyslí. Je panovačný a neustúpčivy. Je poriadkumilovný,svoje city, ktoré sú ľahko vyvolávané, zle ovláda.
Melancholik - je typický svojim pesimizmom a smutným ladením. Život je pre neho často obtiažný, má strach z budúcnosti, neznáša hektické situácie, stres, dáva prednosť samote.Zle nadviazuje vzťahy,ale citovo je stály,takže vzťahy,ktoré nadviaže sú trvalé a hlboké.
Ľudský temperament nie je taký čistý, vzniká zmiešaním rôznych typov.
Sangvinik - veselo ladený optimista,prispôsobivý a emocionálne vyrovnaný, aj keď pomerne nestály.Žije pre okamžik a nemyslí na budúcnosť.
Flegmatik - v pozitívnom zmysle je rozvážny, znášanlivý, vcelku spokojný a stály, hlbší vzťah má však len k vybraným osobám.Jeho chladnokrvná stránka sa prejavuje v prílišnej chladnokrvnosti až apatii,má sklony k nečinnosti, nemá rád zmeny.
Cholerik - je výbušný,silne vzrušivý, má sklon k agresii a výbuchom hnevu. Ťažko sa ovláda, jedná veľmi impulzívne skôr ako si to dopredu rozmyslí. Je panovačný a neustúpčivy. Je poriadkumilovný,svoje city, ktoré sú ľahko vyvolávané, zle ovláda.
Melancholik - je typický svojim pesimizmom a smutným ladením. Život je pre neho často obtiažný, má strach z budúcnosti, neznáša hektické situácie, stres, dáva prednosť samote.Zle nadviazuje vzťahy,ale citovo je stály,takže vzťahy,ktoré nadviaže sú trvalé a hlboké.
Ľudský temperament nie je taký čistý, vzniká zmiešaním rôznych typov.
-
enigma8877
Light Expert
-
whiteronie
Expert
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presne asi tak aj ja... Som veselo ladený optimista, rozvážny, mám sklony k nečinnosti, niekedy vybusny, panovacny a nemam rad stres...whiteronie napísal:no podľa tej charaktristiky som asi všetkoale najbližšie mám asi ku cholerikovi výbušný som za dvoch a nejaká ta agresia je tam tiež
Inak kuknite tu: http://www.psychotest.sk/index.php?test=test_osobnosti
je to test, podla ktoreho by vam malo vyjst aky ste typ
-
enigma8877
Light Expert
-
whiteronie
Expert
-
audiotrack
VIP
Re: Aky ste typ cloveka?
myslim si, ze som sagvinicky flegmatik s cholericko-melancholickymi sklonmi

mynule som bol na svadbe mojej sesternice a po svadbe(ked som bol uz doma) sme spolu telefonovali a ona mi na zaciatku rozhovoru povedala ze som cholerik a na koniec hovoru mi povedala ze som flegmatik
ako vo mne mozu byt dve osoby tak rozdielneho charakteru, jedine ze by som bol schizofrenyk
ale ja sa citim na:40%-flegmatik
40%-melancholik
10%-sangvinik
10%-cholerik
ako vo mne mozu byt dve osoby tak rozdielneho charakteru, jedine ze by som bol schizofrenyk
ale ja sa citim na:40%-flegmatik
40%-melancholik
10%-sangvinik
10%-cholerik
-
vendo
Guru