tak asize nie ked sa snazia rokovat o EUAryan Angel napísal:Mna by skor zaujimalo ci sami Turci maju zaujem vstupit.
Ste za prijatie Turecka do EU?
-
ganja_rk
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
som proti tomu aby Turecko vstupilo do EU hlavne z 2 dovodov:
1.z celkovej rozlohy lezi v europe asi okolo 7%(nie som si presne isty,nemozem si spomenut) -> to podla mna nie je dostacujuce aby vstupili do EU, kedze EU = EUROPSKA unia tak by mali prijimat len staty cisto europske
2.toto je podla mna vaznejsi dovod preco nie
moja kamaratka bola v istanbule pred rokom v tej europskej casti,varvela ze spoznala par super turkov ale zase naopak je to tam aj dost nebezpecne. dalej vravela ze v azijskej casti Istanbulu caka priblizne 7milionov turkov aby sa mohli dostat do europy, viete si predstavit ze by sa hranice otvorili a ze by sa nam do europy nahrnulo 7milionov turkov a to len z istanbulu a k tomu este musime pripocitat ludi ktori cakaju na otvorenie hranic s europou vo vnutrozemi
pozrite ake mame problemy teraz s imigrantmi,co by bolo potom keby sa ich sem nahrnulo niekolko milionov? ved napr. v nemecku zije uz viac kurdov ako v turecku a to sa hranice este neotvorili
cisla ktore som pouzil nie su uplne presne su len orientacne
1.z celkovej rozlohy lezi v europe asi okolo 7%(nie som si presne isty,nemozem si spomenut) -> to podla mna nie je dostacujuce aby vstupili do EU, kedze EU = EUROPSKA unia tak by mali prijimat len staty cisto europske
2.toto je podla mna vaznejsi dovod preco nie
moja kamaratka bola v istanbule pred rokom v tej europskej casti,varvela ze spoznala par super turkov ale zase naopak je to tam aj dost nebezpecne. dalej vravela ze v azijskej casti Istanbulu caka priblizne 7milionov turkov aby sa mohli dostat do europy, viete si predstavit ze by sa hranice otvorili a ze by sa nam do europy nahrnulo 7milionov turkov a to len z istanbulu a k tomu este musime pripocitat ludi ktori cakaju na otvorenie hranic s europou vo vnutrozemi
pozrite ake mame problemy teraz s imigrantmi,co by bolo potom keby sa ich sem nahrnulo niekolko milionov? ved napr. v nemecku zije uz viac kurdov ako v turecku a to sa hranice este neotvorili
cisla ktore som pouzil nie su uplne presne su len orientacne
Chodte sa tam pozriet a zistite ze tento narod by nechceli pribrat do spolocenstva ani v Afghanistane..Stacilo mi iba to ze ako si vazia zeny..Ked sa im nebude nieco pacit, tak urobia to iste ako robia islamisti dnes kvoli karikaturam..proste to su ludia s uplne inou mentalitou, ktora je blizsia vychodu a nie europskym zemiam
-
elko520
Medium Expert
Jednoznacne NIE! Turecko by sa nemalo stat clenom EU, za
1, okrem tej malej casti na balkane sem uzemne nepatria
2, su to moslimovia a cela EU su krestania, a koly nim by sme sa nemaly nechat utlacat a stavat im tu mesity a co ja viem co.
3, mentalita turkov je velmi odlisna od europanov
4, v stredoveku tu plienily a dobivaly europu.....nepodarilo sa im to....a teraz ich sem mame pozvat? PCH!
2, su to moslimovia a cela EU su krestania, a koly nim by sme sa nemaly nechat utlacat a stavat im tu mesity a co ja viem co.
4, v stredoveku tu plienily a dobivaly europu.....nepodarilo sa im to....a teraz ich sem mame pozvat? PCH!
V tomto mas svetu pravduvo vsetkom len v jednom nie ze dobijaly europa a ze sa im to nepodarilo ale podarilo ked si troska prelistujes dejiny alebo dejepis tak zistis ake turci malii vyboje aj s keltmielko520 napísal:Jednoznacne NIE! Turecko by sa nemalo stat clenom EU, za
-
dair
Guru wannabe
viacmenej mas pravdu ale podla odseku 4. by potom do EU nemalo patrit ani take NEMECKO, nie?elko520 napísal:Jednoznacne NIE! Turecko by sa nemalo stat clenom EU, za
btw Turecka armada je dost drsna a celkom velmi pomahala za 2.SV proti nacistom. (ako som napisal povyse hruba sila nad mozog)
-
miki690
Medium Professional
To je tak trosku diskriminacia nemyslis ? podla mna keby prijali Turecko tak by sa turci nerozliezli po celej europe a zacali stavat vsade mesity a zavadzat vsade islam ... ale podla mna by nemalo byt v europskej unii ... predsa len vecsina je v azii a nie v europe ...Aryan Angel napísal:Ide aj o to ze Islam nepatri do EuropyJe chore prijmat nabozenstvo a stavat mu tu mesity v mene ktoreho prave predkovia tychto turkov vrazdili krestanskych europanov
-
okonenipica
Zablokovaný
-
last_knight
Light Professional
som zásadne proti...hlavne z dvoch dôvodov...prvým je, že v turecku sa dosť hrubo porušujú ľudské práva, hlavne čo sa týka rovnosti pohlavý a čo sa týka kurdskej menšiny...a druhým dôvodom je, že turecko nie je európska , ale ázijská krajina...to potom môžu za členov pribrať rovno aj kazachstan, turkménsko, čínu a japonsko...