Hokej: MS 2006 v Lotyssku
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes nasi na lad prisli asi len strelit jeden,dva a vskuse branit...dufam ,ze strelia aspon este jeden gol ,alebo nech ten tesny vysledok ubrania.Konecne aj presilovka pre nas!!!ROKI49 napísal:Je to bieda hraju ako keby sa im nechcelo je to z nasej strany jaksi staticke, o utocnej aktivite radsej ani nejdem hovorit.
-
t0m4s3
Admin
No teraz nech cele Slovensko padne na kolena a minutu v kuse otcenasa...sundevil napísal:veru dobre vravis
edit: bravo! bravo! po tomto vykone zelam nasim hokejistom prehru s ukrajinou a svedskom. Najlepsie by bolo nepostupit ani do tejto skupiny nech uz vyhodia toho sprosteho antitrenera Fera Nossu.
ze co robia, ved nerobia nic, svajciari mozu lutovat ze snami len remizovali, ukazali nam ako ma hrat tym bez velkych mien.maslo napísal:To je absolutne neuveritelne co robia ti nasi hokejisti. Nevidel som prve dve tretiny ale v tretej hrali absolutne nic!
hrame presilovku skoro do konca zapasu a hrame ju tak super ze nas dobreze svajciari pustia z vlastnej tretiny a potom sa neni co cudovat ... sme ubohy. a marian nech sa nikam neponahla radsej nech nehra a uzdravi sa uplne lebo sam aj tak nic nezmoze. UBOHY SME!
-
ROKI49
Medium Professional
Podobne bodaj by skoncili posledni v tejto skupine aby konecne kompetentni otvorili oci a zacali s tym nieco robit lebo odkedy je tam F.Hossa ide nas hokej dole vodou.t0m4s3 napísal:po tomto vykone zelam nasim hokejistom prehru s ukrajinou a svedskom. Najlepsie by bolo nepostupit ani do tejto skupiny nech uz vyhodia toho sprosteho antitrenera Fera Nossu.
SA NETREBA VYHOVARAT LEN NA TRENERA , aj ked on ma natom tiez svoje percento, ale svajciari by mali byt nasim vzorom ako hrat.ROKI49 napísal:Podobne bodaj by skoncili posledni v tejto skupine aby konecne kompetentni otvorili oci a zacali s tym nieco robit lebo odkedy je tam F.Hossa ide nas hokej dole vodou.
inak na tu tretiu tretinu by bolo lepsie tam postavit kuzelky , stacili by aj tri, a moznoze by sme to vedenie udrzali.
ja len dufam, ze po tychto MS si konecne ludia uvedomia, ze bez hracov z NHL medzi najlepsich nepatrime a to ani nahodouLewis napísal:UBOHY SME!
a ze konecne pridu na to, ze nasa prva liga nema pravo sa nazyvat Extraligou a druha liga nemoze mat nazov prva
a ze nastane to najdolezitejsie
1/ vymena trenera
a
2/ vymena vedenia SZLH
lenze to je uz o niecom inom, o peniazoch a sponzoroch. Ale co by mohol zvez urobit je to ze by poriadne podporoval mladez, a znova musim dat za vzor svajciarov a STALE SI MYSLIM ZE BUDU VO STVRTFINALE.sundevil napísal:ja len dufam, ze po tychto MS si konecne ludia uvedomia, ze bez hracov z NHL medzi najlepsich nepatrime a to ani nahodou
a ze konecne pridu na to, ze nasa prva liga nema pravo sa nazyvat Extraligou a druha liga nemoze mat nazov prva