Finale Ligy Majstrov
Finale Ligy Majstrov
Drzim Barce, Arsenal nemam rad, co vy nato? Kto vyhra, bude to kanonada alebo nudna defenzivna show? Na koho by ste stavili? Vyjadrite sa k tejto velkej udalosti prosim 
canopus napísal:uz som normalne cakal kedy niekto zalozi tento topic
podla mna to bude velmi dobry futbal, oba teamy budu chciet ziskat trofej, vsak Barca aj s Arsenalom koklo rokov neziskali titul?
ja osobne drzim palceky Arenalu, bo je to moj klub odmalicka
ARSENAL
tak ako fanda arsenalu by si potom mohol vediet ze arsenal nikdy nevyhral Ligu majstrov.
Barcelona si to jednoznacne zasluzi tento rok.
-
last_knight
Light Professional
ano kukni si tabulkuHolubar napísal:Ja si idem vsadit na Arsenal, jednoznacne najlepsi klub Premier League uz dlhe rokySice ma nasral Vieira, ze odisiel,no ale co uz. Thierry bude v Parizi doma, ten zapas bude patrit jemu
![]()
GO Thierry GO
1 Chelsea 38 91
2 Man Utd 38 83
3 Liverpool 38 82
4 Arsenal 38 67
a este k tomu 11 prehier v lige...
taktocanopus napísal:ty si padol z hrusky?pisal som niekde kde ziskala arsenal titul,asi nie ze?tak potom nepis kraviny, ze ako keby som nevedel ze neziskali
"podla mna to bude velmi dobry futbal, oba teamy budu chciet ziskat trofej, vsak Barca aj s Arsenalom koklo rokov neziskali titul? "
toto si pisal tak nevypravaj
reagoval som len na to ako pises,ze by si to oba kluby zasluzili lebo barca aj arsenal uz dlho neziskal titulcanopus napísal:SAQ.UTD: ty asi asi tlk, co uz, ked si nevies pochopit tu vetu co som napisal (je v nej napisane ze ziskal titul, nie tak potom o com tocis?), asi nemas este skoncenu zakladnu skolu, co uz s tebou
ja som to pochopil tak a na to ti pisem,ze co si za fanuska ked ani nevies,ze arsenal nikdy predtym ligu majstrov(pred tym eurospky pohar majstrov) nevyhral...
"podla mna to bude velmi dobry futbal, oba teamy budu chciet ziskat trofej, vsak Barca aj s Arsenalom koklo rokov neziskali titul? " --- nechcem sa hadat ale tato veta imho hovori o tom ze Barca aj Arsenal uz niekedy titul ziskali (a ze to uz bolo davno) .... ale Arsenal nikdy titul neziskal ....canopus napísal:SAQ.UTD: ty asi asi tlk, co uz, ked si nevies pochopit tu vetu co som napisal (je v nej napisane ze ziskal titul, nie tak potom o com tocis?), asi nemas este skoncenu zakladnu skolu, co uz s tebou
a k tomu co pisal HOLUBAR takisto nevies ze pisal, dlhe roky tak to nebude asi posledna sezona