alebo povedz, ze musis ist na zachod a ked sa vratis tak povedz nejaku halusku (napr ze na tom zachode sa nedalo dychat, ze bol tam rad alebo podobne)....
vzdy sa da rec nejak rozhybat... Very Happy Very Happy
tak to s tym zachodom by som som neskusal
skus ju pobozkat, ak si myslis ze nastal cas.
stale rozpravate ze aby rec nestala ze je to blbe,ze to treba zabalit no to hej to je pravda ale rozpravajte o tom ze o com sa snimi bavite temy proste o com sa rozpravate
johny141 napísal:stale rozpravate ze aby rec nestala ze je to blbe,ze to treba zabalit no to hej to je pravda ale rozpravajte o tom ze o com sa snimi bavite temy proste o com sa rozpravate
to sa neda len tak povedat ze temy na ake sa bavit to vsetko vyplyva zo situacie ako napriklad niekto sa potkne a drbne ho na zem a ty na to poukazes a pridas napriklad svoju prihodu (vtipnu nie trapnu). Chapes na kazdu babu plati nieco ine pre niektoru to moze byt vtipne a pre inu to moze byt trapne ale to uz je na tebe pretoze ty musis na zaciatku odhadnut jej povahu a podla toho sa rozvija dalsia konverzacia.
s chodeníím su len same problemy ja som chalana nemala a potom co som sa tu docitala ani nechcem tiez sa bojím co si s nim poviem ahoj, ako sa mas? a to je asi tak vsetko..neviem v com je problem ked som s kamoskami tak kecam asi najviac stale si daco najdem hoci potim bludy ale je sranda...ale ked som s chalanom je to zvlasne neviem co mam robit
Jasminka napísal:s chodeníím su len same problemy ja som chalana nemala a potom co som sa tu docitala ani nechcem tiez sa bojím co si s nim poviem ahoj, ako sa mas? a to je asi tak vsetko..neviem v com je problem ked som s kamoskami tak kecam asi najviac stale si daco najdem hoci potim bludy ale je sranda...ale ked som s chalanom je to zvlasne neviem co mam robit
tam nie su ziadne problemy oproti krasam co to prinasa su toto uplne hluposti. Chce to len trening, skusat, vela konverzovat a casom to pojde.
neviem ako vy ale ja sa po par poldecakoch nenormalne rozhovorim.vtedy mi prichadzaju na rozum take TEMY ze az strach
No chlape tak s tými poldecakmi máš asi fakt pravdu ... vtedy si aj ja poviem svoje ... ale najväčší problem je v tom že dievčata tými rečami skôr odplašíš ako pritiahneš ...