Report post
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Report post
niviem ci to aj vy tak vydite ale podla mna je to zbytocne,dnes som a viackrat nieco oznamil a nikto nic,ziadny mod nezamkol temu 
-
canopus
Addict
Re: Report post
si riadne precitaj rulesprofik napísal:niviem ci to aj vy tak vydite ale podla mna je to zbytocne,dnes som a viackrat nieco oznamil a nikto nic,ziadny mod nezamkol temu
-
Holubar
Darca
Riesenie oznameni byva individualna zalezitost, co sa jednemu zda pravidla-porusujuce, druhy to moze posudit ako beznu zalezitost. No v kazdom pripade treba respektovat rozhodnutie vedenia fora, je tu predsa tim skusenych administratorov a moderatorov, ktori uz nieco maju za sebou. Cize uzivatel tym, ze klikne na oznamenie, urobi z jeho stanoviska maximum, ostatne uz treba nechat na povolanych.
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
No ja ked vidim nieco na reportnutie, tak to reportnem.. Podla mna sa to oplati.. Ci ide aj o to, aby sa dotycny z toho poucil a ked to po 3/4 roku reportnem, tak sa z toho nepouci ?kinjeril napísal:Samozrejme, reportovat mozes co uznas za vhodne. Je to viac menaj na uvazeni kazdeho usera. Avsak zvas, ci sa oplati reportovat nieco v neakej teme z pred 3/4 roka.
-
mastermind
VIP