Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

KONTRAFAKT je to najhorsie co mohlo slovensku hip hopovu a rapersku scenu postihnut :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

marosko1991 napísal:KONTRAFAKT je to najhorsie co mohlo slovensku hip hopovu a rapersku scenu postihnut :roll:
Tvrdis na zaklade coho?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

p4ra napísal:Tvrdis na zaklade coho?
na zaklade toho co vsetko som pocul a videl
spec
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa spec »

Ked ich pocujem hned prepinam HIP HOP sa mi paci ale oni su trapnyyyyyy.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

spec napísal:Ked ich pocujem hned prepinam HIP HOP sa mi paci ale oni su trapnyyyyyy.
Co je nanich napr trápne ?
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

KF su velmi v pohode ich texty su vulgarne menej vulgarne zaujimave aj haluznea.Ludia co tu pisu ze nadavaju ved ako keby sa na svete nenadavalo.Neviem niektory ako tomasito ich nemaju radi ale vedia o nich desatkrat viac ako ludia ktorym sa KF paci tak tomu nerozumiem.Hlavne je ze vedia urobit super show v tomto ohlade bohuzial nemaju konkurenciu.

Bez nich by slovenska hip-hopova scena nebola tak na vyslni bo oni to tu rozprudili a to je pravda ci sa vam to paci alebo nie :!:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ttt4 napísal:Bez nich by slovenska hip-hopova scena nebola tak na vyslni bo oni to tu rozprudili a to je pravda ci sa vam to paci alebo nie :!:
Priprav sa na to, ze za toto ta tu ukamenuju. :) Ale inak suhlas.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ttt4 : moja rec :) KF tu bol medzi prvymi a zacal slapat cestu inym skupinam... KF je proste original :lol: btw tomu ver ez at ukamenuju ako pisala p4ra sak si videl ze mna isli skoro porezat za to ze som prepisal text songu a chcel nim daco povedat....PEACE
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Cestu inym vyšlapali zvuky ulice sak ale rytmus :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Dead_Warrior napísal:ttt4 : moja rec :) KF tu bol medzi prvymi a zacal slapat cestu inym skupinam... KF je proste original :lol: btw tomu ver ez at ukamenuju ako pisala p4ra sak si videl ze mna isli skoro porezat za to ze som prepisal text songu a chcel nim daco povedat....PEACE
dobre nech bol prvy ja mu to neberiem ale taketo texty sa mozu pacit akurat takym 10 rocnym deckam co sa snazia hrat na velkych gangstrov a opakuju tie jeho zbludile nadavky. Ved to nema zmysel tak na jednej strane text sama p.ca a k.rva a na druhej strane spieva o mame ako keby bol najsladsi anjelik... no neviem ja teda som nepocul este ziadneho rapera aby nepouzival nadavky. To akoze patri k tej hudbe???
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

prosex napísal:dobre nech bol prvy ja mu to neberiem ale taketo texty sa mozu pacit akurat takym 10 rocnym deckam co sa snazia hrat na velkych gangstrov a opakuju tie jeho zbludile nadavky. Ved to nema zmysel tak na jednej strane text sama p.ca a k.rva a na druhej strane spieva o mame ako keby bol najsladsi anjelik... no neviem ja teda som nepocul este ziadneho rapera aby nepouzival nadavky. To akoze patri k tej hudbe???
vitaj vo svete konzumu! daju ti vsetko co chces - bez moralnych a inych zasad! viva la new age ! :)

ale teraz fakt - ak niekto pocuva taketo "texty" a dokonca sa z nich nieco berie musi to byt bud ako si napisal male decko alebo niekto co to nema v hlave ocividne v poriadku. thats all
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Zasa vidite len tu zlu stranku :!:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital, sak konecne konkretne uved, co dobre vidis na produkcii- filozofii- KF. HH by mal byt predsa o nejakej filozofii, nie? Ale nepoukazuj uz prosim ta na text Mama, v ktorom sa hra zrazu Patres popri vsetkom tom humuse na sladkeho- aj tento paradox totiz o niecom svedci. OK, sem tam Patres pusti cool beatbox, komercna scena a najma imagemakeri ako Jopo z neho uz urobili aj uspesneho gaspara, pardon- showmana... a co dalej? Co ti davaju jeho texty? Co v tebe vzbudzuje tvorba KF?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Digital, sak konecne konkretne uved, co dobre vidis na produkcii- filozofii- KF. HH by mal byt predsa o nejakej filozofii, nie? Ale nepoukazuj uz prosim ta na text Mama, v ktorom sa hra zrazu Patres popri vsetkom tom humuse na sladkeho- aj tento paradox totiz o niecom svedci. OK, sem tam Patres pusti cool beatbox, komercna scena a najma imagemakeri ako Jopo z neho uz urobili aj uspesneho gaspara, pardon- showmana... a co dalej? Co ti davaju jeho texty? Co v tebe vzbudzuje tvorba KF?
No na produkcii vidim kvalitu skus si vypočut všetky jeho inštrumentalky a vži sa donich sú robené stopercentne ! To je prvá vec , druhá vec je že patres bol obyčajný chudobný cigán so špinavého sídliska a aha kde sa vypracoval to nedokaže každý a zato mu istý rešpekt. Texty mi dávajú mi takú radosť a silu isť dopredu /song žiaden sku*vysyn ma nezastaví/ .Beatbox ? Sem-tam cool ? Hocijaký cigán nebítuje s LeeJayom . A este vsetci tu hovorite o malych detoch , skuste sa dojst pozret na akciu napr na bengoro show a potom povedzte že čo ste videli !

A inač ja mam radšej napr. Názov Stavby a take undergroundovejšie maju podla mna sidliskovejsie veci !
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

Ich texty sa mi pacia nie vsetky ale vacsina ale ked sa to niekomu nepaci tak nech to nepocuva.

Tomasito ked ty mas komplex z KF tak ja ta tu z neho liecit nebudem.Tebe sa proste nepacia a ja na tom nemienim nic menit ale niektorym sa pacia tak naco sa svetoborne snazis menit ich vkus.Takych ako ty nechapem ved si mal vyjadrit ci sa ti pacia alebo nie a nie reagovat na skoro kazdeho kto napise ze sa mu KF paci a snazit sa mu dokazovat tvoj nevyrovnany dusevny stav z KF.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Este by som len dodal k Digitalovi:

- k tomu beatboxu - nie kazda chamrad na Slovensku ma sily a moznosti zmerat sa s LeeJayeom
- Rytmus na sebe neustale pracuje
- ma rozum, lebo robi karieru na ludoch, ako su cubix, prosex, Tomasito.. (chalani, ziadny offense proti vam)
- jeho alebo show KF su napeckovane a vymakane do poslednej bodky, davaju si zalezat
- ich image je postaveny na tom byt ini, ini, ako ktokolvek na tejto scene, preto sa im dari
- spolupracuju s tymi najlepsimi v Europe
- pozna ich cela Europa + robia koncerty po celej Europe a koncertuju viac, ako ktorakolvek ina HH formacia na Slovensku
- maju originalny flow
- respekt si vybudovali v takych krajinach, ako su: Polsko, Francuzsko, Chorvatsko, Irsko atd..

Tak co este chcete? Toto vsetko je pravda a su fakty.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Rytmus robi hudbu kontrafaktu?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital napísal:No na produkcii vidim kvalitu skus si vypočut všetky jeho inštrumentalky a vži sa donich sú robené stopercentne ! To je prvá vec , druhá vec je že patres bol obyčajný chudobný cigán so špinavého sídliska a aha kde sa vypracoval to nedokaže každý a zato mu istý rešpekt. Texty mi dávajú mi takú radosť a silu isť dopredu /song žiaden sku*vysyn ma nezastaví/ .Beatbox ? Sem-tam cool ? Hocijaký cigán nebítuje s LeeJayom . A este vsetci tu hovorite o malych detoch , skuste sa dojst pozret na akciu napr na bengoro show a potom povedzte že čo ste videli !
OK, ak tebe texty KF davaju v niecom silu a zenu v niecom dopredu, akceptujem, i ked je to prilis vseobecna odpoved na to, na co som sa ta pytal. BTW. beatbox s LeeJay a pod. sem netahaj, na to sa ta nikto nepytal- to tu predsa nikto nespochybnuje.
ttt4 napísal:Tomasito ked ty mas komplex z KF tak ja ta tu z neho liecit nebudem.Tebe sa proste nepacia a ja na tom nemienim nic menit ale niektorym sa pacia tak naco sa svetoborne snazis menit ich vkus.Takych ako ty nechapem ved si mal vyjadrit ci sa ti pacia alebo nie a nie reagovat na skoro kazdeho kto napise ze sa mu KF paci a snazit sa mu dokazovat tvoj nevyrovnany dusevny stav z KF.
Nevyrovnany stav tu mas zrejme ty, ked na moje nazory reagujes sposobom akym reagujes. LOL, nechces mi nahodou za moj nazor nalozit? Sa preber cece- forum je o diskusii. Ja tu prejavujem svoj nazor podobne ako tu prejavujes svoj nazor ty a pokial mas pocit, ze tu kohokolvek z vas o niecom presviedcam, vysad tabletky (to ty si zareagoval na mna, nie ja na teba). Prestan sa teda strapnovat osobnymi jalovinami, ktore by si mi v zivote nebol schopny povedat do oci, daj si na celo studeny obklad a reaguj k veci- t.j. k tomu, CO z toho co pisem nie je pravda (je tu dokonca aj nieco ako citovanie prispevkov, vitaj).

Na druhej strane je tazke, aby ktokolvek, kto spoznal Patresa spolu s prichodom KF pochopil brutalne paradoxy, na ktore som si tu bez tvojho odobrenia dovolil poukazat. Avsak pozu, o ktorej sa tu pisalo uz dost by mal spoznat kazdy kto ma oci a usi...

... kazdy, kto HH nevnima len ako konzumnu a modnu zalezitost, t.j. ako POP.

p4ra: Preco sa opakujes? Toto si tu napisal uz X krat. Ja som sa nepytal na to, co podla vas KF dokazali, pytal som sa Digita na to, co mu dava ich tvorba, najma texty. Ocakaval som, ze filozofiu KF konkretne pomenuje a napise mi ako vnima odraz tejto produkcie vo vztahu k realite, co konkretne mu dava, v com konkretne ho posilnuje a v com konkretne posuva dopredu, pretoze toto tu este NIKTO z tych par ludi, ktori ich tu obhajujete nedokazal napisat. A este by ma zaujimalo, v com ze robi Patres karieru na ludoch ako som ja a ostatni- tebou spominani? Ziadny offense proti tebe, no mam pocit, ze ti tie jeho drizdy zacinaju liezt na hlavu- nabuduce tu mozes zacat jeho texty rovno citovat. “Milujem“ diskusie s ludmi bez vlastneho nazoru.

PS: Ak tu ma uz niekto potrebu reagovat na mna, reagujte na to co realne citate a prestante tu uz konecne dookola dokazovat nieco, co nikto nespochybnuje.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito: Robi karieru tak, ze si cita podobne prispevky (tvoje aspon nie su typu: "je to trapny ko*ot" a pod.) a robi presne to, co ho predava. Nic mi nelezie na hlavu, ale presne, ako ty si povedal, ja sa snazim prejavit svoj nazor a poukazat na to, ze sa mi paci jeho tvorba. That's it. A kto nema vlastny nazor?
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Digital napísal: Texty mi dávajú mi takú radosť a silu isť dopredu.
Som zvedavy aku radost a silu ist do predu mi maju dat texty pesniciek ako napr. Hrac a jemu podobne texty (je ich viac).
Napísať odpoveď