Bitky
Bitky
Tak ako ste skoncili po roznych vymenach nazorov?
Na fore som to nikde nenasiel, okrem nehody rozneho typu, ale tam je to o inom.
Na fore som to nikde nenasiel, okrem nehody rozneho typu, ale tam je to o inom.
re
U nas je to tak ze ked sa cosi robi tak mna volaju byt sa ako prveho . . . no ja si myslim ze ked sa bijes aby si mohol vyhravat sa musis naucit prehravat . . . vecinou sa mi podari vyhrat ale uz som skoncil aj s monoklom pod okom . . .
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
R1k1nko
Darca
tak tuto temu som chcel zalozit ja po piatkovej skusenosti !
no bolo to takto boli sme v jednom podniku a jeden kamos nam furt volal aby sme sli do druheho podniku lebo on chodi robit hore (poprad) a u nas je malo ...tak sme sli ....( z 1 hod meskanim) dosli sme tam zobral som nieco a aj ostatny .... potom dosla FAVORITKA (cervena farba SC 915 AN)
ten kamarat (budem ho volat lukas) tak zacal provokovat do tych dvoch sencanov ( samozrejme on cvici a bol opity myslel si vela ze je to a to....) a ty dvaja co dosli +dve frajerky tak aj ty chalani boli tiez dobre v nalade. Po sustavnom prokovani Lukasa sa zacala mensia mela, dohovarali sme mu mi a aj ich frajerky ze nech na to je*...ale on nie a buummm boom a bolo dvaja sa do neho pustili samozrejme o hlavu vatssi a silnejsi ! padol na zem a ked videl ze je v pic.... tak zacal utekat mi sme tam sedeli vyflesovany ze co je ved to boli KORBI ....tak usiel donutra podniku a tam sa spoliehal ze niekto sa ho zastane ale ty chalani v afekte zobrali FLASU OD KOKAKOLI a buum mu po hlave a uz len vysiel von KRV A KRV A KRV ty dvaja nasadli a fuc a uz ich neboli . LUkas chel ist domov ale mi ze je* na to ved nemas polku hlavy kravacal ako .......
tak sme volali sanitku a policiu no a uz to slo .... vypovede a pod...
tak takto som mal cely VECER V P*i*C......... domyslite si !
no bolo to takto boli sme v jednom podniku a jeden kamos nam furt volal aby sme sli do druheho podniku lebo on chodi robit hore (poprad) a u nas je malo ...tak sme sli ....( z 1 hod meskanim) dosli sme tam zobral som nieco a aj ostatny .... potom dosla FAVORITKA (cervena farba SC 915 AN)
ten kamarat (budem ho volat lukas) tak zacal provokovat do tych dvoch sencanov ( samozrejme on cvici a bol opity myslel si vela ze je to a to....) a ty dvaja co dosli +dve frajerky tak aj ty chalani boli tiez dobre v nalade. Po sustavnom prokovani Lukasa sa zacala mensia mela, dohovarali sme mu mi a aj ich frajerky ze nech na to je*...ale on nie a buummm boom a bolo dvaja sa do neho pustili samozrejme o hlavu vatssi a silnejsi ! padol na zem a ked videl ze je v pic.... tak zacal utekat mi sme tam sedeli vyflesovany ze co je ved to boli KORBI ....tak usiel donutra podniku a tam sa spoliehal ze niekto sa ho zastane ale ty chalani v afekte zobrali FLASU OD KOKAKOLI a buum mu po hlave a uz len vysiel von KRV A KRV A KRV ty dvaja nasadli a fuc a uz ich neboli . LUkas chel ist domov ale mi ze je* na to ved nemas polku hlavy kravacal ako .......
tak sme volali sanitku a policiu no a uz to slo .... vypovede a pod...
tak takto som mal cely VECER V P*i*C......... domyslite si !
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... to je pekne trapna vec ... ze bitky .... slabosi .. uplne to nenavidim niekomu nieco povies z prdele a on hned zacne ... no pod sa bit pod sa bit ..a ked to chces vyriesit diplomaticky tak uz kracas domov s krvavym nosom !!!
... nehnevajte sa ale ti co iniciuju bitky su obycajny k....ti / ... = OKO / ..
.. cest tym co sa dokazu porozpravat a rozumne to vyriesit ..kazdy problem sa da prerokovat !!! ...
... nehnevajte sa ale ti co iniciuju bitky su obycajny k....ti / ... = OKO / ..
.. cest tym co sa dokazu porozpravat a rozumne to vyriesit ..kazdy problem sa da prerokovat !!! ...
Nieje to dost cudne? nechcem ta urazit ale ked mas problem s niekym vyries ho ty a ty nieco dokaz...preco by ten problem (bitku)mali riesit kamarati "tvoji ludia" ?? nemam vobec rad takych ze ked sa treba niekomu postavit tak si zavolaju niekoho aby sa pobily za nich..je to obycajny zbabelec...p4ra napísal:Nebijem sa, neznasam to, preto sa nikdy nebijem. Ale ked sa schyluje k tomu, mam na to ludi.
Ale aby som sa vyjadril aj k teme ani ja nemam rad bitky...a nikdy sa nezacnem bit ako prvy...ked niekto zacne do mna tak sa nenecham bit ...bud zbijem ja jeho alebo on mna....ale nemam bitky v laske...
Suhlasim, tak sa sprava len cierna havedOdpor14 napísal:Nieje to dost cudne? nechcem ta urazit ale ked mas problem s niekym vyries ho ty a ty nieco dokaz...preco by ten problem (bitku)mali riesit kamarati "tvoji ludia" ?? nemam vobec rad takych ze ked sa treba niekomu postavit tak si zavolaju niekoho aby sa pobily za nich..je to obycajny zbabelec...
-
p4ra
Redeemer
Odpor14: Lebo ma to nebavi a nemam zapotreby rano byt s otecenym nosom, resp. niekomu nieco spravit a potom sa spovedat jeho rodicom, kamaratom, popripade policajtom. Takto na to mam ludi, kt. nerobi problem za mna vyriesit ktorykolvek problem a je to. A ked sa aj dostanu do maleru s policajtmi alebo kymkolvek, vedia si to vyriesit.
A dalsi dovod je ten, ze ja NIKDY nie som ten, kt. ma chut nieco riesit. Ked ma niekto nezaujima, mam v hlboko v p**i. Ked to ma dotycna osoba chut riesit, resp. nevie, co so sebou. Prosim, su na to ludia, kt. sa to bude pacit. Ja dakujem, ale neprosim.
A dalsi dovod je ten, ze ja NIKDY nie som ten, kt. ma chut nieco riesit. Ked ma niekto nezaujima, mam v hlboko v p**i. Ked to ma dotycna osoba chut riesit, resp. nevie, co so sebou. Prosim, su na to ludia, kt. sa to bude pacit. Ja dakujem, ale neprosim.
Cim vlastne potvrdzujes odporove tvrdeniep4ra napísal:Odpor14: Lebo ma to nebavi a nemam zapotreby rano byt s otecenym nosom, resp. niekomu nieco spravit a potom sa spovedat jeho rodicom, kamaratom, popripade policajtom. Takto na to mam ludi, kt. nerobi problem za mna vyriesit ktorykolvek problem a je to. A ked sa aj dostanu do maleru s policajtmi alebo kymkolvek, vedia si to vyriesit.
ja iba robim prieskum, o mesiac to bude hotove. Takze, par riadkov je uz hotovych (pytam sa aj na inych forach). Ak vam nevadi, potrebujem odpovede na niektore otazky, aby bol prieskum lepsi ako som planoval.
Otazka1: ako k tomu doslo?
----
Dalsie otazky napisem neskor. O mesiac sa mozete tesit, bude prieskum o ranajkach
Otazka1: ako k tomu doslo?
----
Dalsie otazky napisem neskor. O mesiac sa mozete tesit, bude prieskum o ranajkach
No z casti ta chapem a z casti nie...tak ked niekto ta zacne bit a budes sa branit v sebaobrane tak ta moze zazalovat kolko len chce ty si sa branil a nemozu ti policajti ani jeho rodicia nic a nenusis sa nikomu spovedat...a mne nejde o to ze mas ludi ktorym nerobi problem niekoho zbit a dostat sa z problemov takych sa najde...ale preco volat ich aj ked im to nerobi problem? ich je do tvojho problemu nic a nemaju sa tam starat,...nie? aspon ja si to myslim...a nemam proti tebe nic ale toto sa mi dost nepaci ked ma neikto problem hned vola ludi aby ho vyriesily zanho...je to slabost...ked viem ze mam pravdu budem si stat za svojim predsa...a nebuzem obvolavat kamaratov ludi a neviem koho aby sli za mna sa bit...p4ra napísal:Odpor14: Lebo ma to nebavi a nemam zapotreby rano byt s otecenym nosom, resp. niekomu nieco spravit a potom sa spovedat jeho rodicom, kamaratom, popripade policajtom. Takto na to mam ludi, kt. nerobi problem za mna vyriesit ktorykolvek problem a je to. A ked sa aj dostanu do maleru s policajtmi alebo kymkolvek, vedia si to vyriesit.