Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

ani velmi nie
odpor14
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa odpor14 »

p4ra napísal:Odpor14: Pretoze ma to absolutne nebavi. Nemam rad bitky a dotycni to zamna radia spravia + keby ma na druhy den videli, ze mi nieco je, tak by si tych, kt. ma zmastili nasli a aj tak by ich zriesili. Takto je to jednoduchsie. Proste bitky su jedna velka hovadina pre deti a "mentalcov".
Ok Ok nebudeme sa tu hadat lebo asi sa nezhodneme v tomto smere vobec...ale podla mna nieje umenie zavolat par kamaratov (ludi) a povedat dobite toho ,zbite tamtoho ale umenie je dokazat nieco sam ....bitky ani ja nejak nemusim to s tebou suhlasim ...a pisal si ze je jednoduchse zavolat aby spravily tu "pracu" za teba no ale to vie spravit kazdy :? nieje problem vytocit cislo ....ale ok nechajme to tak....nezhoda ostane ale v pohode...
punkermen-- ale niekedy ta bitka je opravnena ked niekto zacne bez dovodu "vyskakovat" tak sa mu to zide..tomu ver...poznam par takych ktory vyskakovali a ked dostali uz viac to nespravily
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dam hlasovanie, ja som za moznost 1 - áno
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mna nastvu ludia len niekedy, vtedy som pozijem moznost 1 z hlasovania.
Ale kazdy, kto ma pozna, ma ku mne rešpekt, vie, ze ja mu narobim mnozstvo problemov. :twisted:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

niekedy to pomaha ci co to je tam
odpor14
Light Star
Light Star

gfru napísal:mna nastvu ludia len niekedy, vtedy som pozijem moznost 1 z hlasovania.
Ale kazdy, kto ma pozna, ma ku mne rešpekt, vie, ze ja mu narobim mnozstvo problemov. :twisted:
no jo ked treba tak treba...ale nemam rad takych ktory bez dovodu sa chcu bit,..ked su opity alebo pod vplivom drog
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Odpor14: Este na jednu malickost. Snazim sa ten telefon nikdy nepouzivat. Je to uplne ta krajna moznost. Btw., ked mi niekto natiahne a som sam, logicky sa nenecham zmlatit bez toho, aby som sa branil.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

nebijem s, co keby nahodou niekomu ublizim, a moja praca to zakazuje za co b smo mal velke problemy, takze jasne nie
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

prosim tych, co sem budu pisat aby pisali k tomu prieskumu, ja to vazne potrebujem.

A o mesiac budu ranajky :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gfru napísal:prosim tych, co sem budu pisat aby pisali k tomu prieskumu, ja to vazne potrebujem.

A o mesiac budu ranajky :)
Aby som odpovedal na tvoju otazku:

- past do medzi oci, krvacajuci nos a par dni bolesti

To je tak asi vsetko. Na ine este neprislo..
odpor14
Light Star
Light Star

p4ra napísal:Odpor14: Este na jednu malickost. Snazim sa ten telefon nikdy nepouzivat. Je to uplne ta krajna moznost. Btw., ked mi niekto natiahne a som sam, logicky sa nenecham zmlatit bez toho, aby som sa branil.
jasne to chapem ze sa nenechas zmlatit...len to sa mi zda take bujne ze ked niekto napr v krcme pohada a uz vola ostatnych aby to sli vyrisit...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Odpor14 napísal:jasne to chapem ze sa nenechas zmlatit...len to sa mi zda take bujne ze ked niekto napr v krcme pohada a uz vola ostatnych aby to sli vyrisit...
No a ? je dobre mat takych kamosov , napr ja som nie moc namakany menší a nikdy som sa nebil ! tak načo sa budem byť ked mam na telefone kamosov ktory bitky vyhladavaju a pobili by sa zamna aj o pol noci ? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:No a ? je dobre mat takych kamosov , napr ja som nie moc namakany menší a nikdy som sa nebil ! tak načo sa budem byť ked mam na telefone kamosov ktory bitky vyhladavaju a pobili by sa zamna aj o pol noci ? :)
Presne takto nejako som to chcel napisat, ale nevydalo. Vdaka! :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Digital napísal:No a ? je dobre mat takych kamosov , napr ja som nie moc namakany menší a nikdy som sa nebil ! tak načo sa budem byť ked mam na telefone kamosov ktory bitky vyhladavaju a pobili by sa zamna aj o pol noci ? :)
naco to je?aj keby som dostal od tvojich kamosov bitku si myslis, ze tym nieco vyriesis?pozri si pisal , ze si malinky, tak ty urcite nevyvolas bitku, a btw potom by som si ta pockal a to by si videl na tu nakladacku
nema to vyznam, asi tak nejak som ti to chcel vysvetlit
mathe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mathe »

total sedlacina,nikoho si volat,mozno iba v tom pripade ze mam pocit skutocnej krivdy a toho ze som bol predtym neopravnene obetou podobneho zbabelstva tak ano,ale aby som si niekoho volal koli kktine len tak aby niekto niekoho zlamal tak to neee.....inak aj samotna otazka zavana hlupostou aj ked nic osobne proti autorovi...inak dobra otazka :D
odpor14
Light Star
Light Star

ano viem ze je dobre mat kamaratov to ano...a ako pises si maly a nevivolavas bitky...tak asi ako ja mam 166 cm som malej postavy...
ale ide o to ze kazdy dokaze zavolat niekomu ale nech clovek nieco dokaze sam bez pomoci tych kamaratov...z takych ludi sa stavaju velky frajeri a ked maju nieco vyriesit sami hned volaju inych... :?
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Aby som odpovedal na tvoju otazku:

- past do medzi oci, krvacajuci nos a par dni bolesti

To je tak asi vsetko. Na ine este neprislo..
Moja otazka bola trocha ina.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gfru napísal:Moja otazka bola trocha ina.
Hm, ak som dobre cital bola: "Ako ste skoncili po roznych vymenach nazorov?". A ja som ti odpovedal, ze som dostal do nosa, kt. mi rozbil teepek a par dni este potom bolest. Ako inak si predstavujes odpoved?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ja to tak poviem : neznášam bitky ,nebijem sa , nevyvolavam konflikty ! ked mam pri sebe kamaratov tak to vyriesia oni ale samozrejme že sa pripojim aj ja ked ich je viac !
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Hm, ak som dobre cital bola: "Ako ste skoncili po roznych vymenach nazorov?". A ja som ti odpovedal, ze som dostal do nosa, kt. mi rozbil teepek a par dni este potom bolest. Ako inak si predstavujes odpoved?
:oops: som si myslel, ze odpovedas na dalsiu otazku co som napisal: Ako k tomu doslo? (co koho vyprovokovalo atd...)
Napísať odpoveď