V akej vlade?The Merlin napísal:Kua ze sa nehanbi ten slota takto na verejnosti sa prezentovat! AKo moze aj po takom niecom ostat vo vlade a este sa bude tvarit ze sa nic nestalo, omg. A btw mal by ist na protialkoholicke liecenie, imho.
Jan Slota
-
mastermind
VIP
boze moj co by si potreboval vidiet aby si si uvedomil ze je to primitiv? videl si nejakeho ineho slovenskeho politika takto opiteho a takto vyvadzat? a to ako sa to snazis ospravedlnit.... je mi uprimne luto ze niekto aj po tomto excese chce aby ho v parlamente zastupoval takyto clovek.vendo napísal:hmm hrozne nieco uplna katastrofa vy sa nikdy neozerete?? nikdy nikomu nic "neslusne" nepoviete?? ale prosimvas keby sledovali kazdeho politika tak ako slotu tak mate takychto zaberov kopec![]()
Slota je vo vlade?The Merlin napísal:Kua ze sa nehanbi ten slota takto na verejnosti sa prezentovat! AKo moze aj po takom niecom ostat vo vlade a este sa bude tvarit ze sa nic nestalo, omg.
vies kulove o tom, co slota urobil pre mesto zilina v predoslych rokoch a hocijaky iny politicky nominant by nedokazal ani male percento z toho.... a nazyvat niekoho debilom je dost sproste a prizemne, co zrejme svedci o tvojom usudku.... apropo: verejne cinna osoba by si toto dovolit nemala, v tom sa zhodneme vsetci....Sato42 napísal:Ale je primator mesta. A to by urcite namal byt. Nechcem hadzat vsekych zilinacanov do jednedo vreca ale musia to by dost debili co ho znova a znova volia.
a co dzurinda a iny pravicovy politici? ty nicia krajinu z vnutra a nijako sa neprezentuju.... tiche zlo je horsie ako velka mela!!!!canopus napísal:tak toto ked som si pozrel, tak som nemohol, iny je to agresor?vsak z toho chlapa ide iba strach
tak toto je uplny cocotar,
toto by som vycapil na velke projekcne televizory a pustal,vsetkym co ho budu volit,
nech si ludia uvedomia, koho budu volit
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
trepes nezmysly zilincania dobre vedia preco ho voliliSato42 napísal:Ale je primator mesta. A to by urcite namal byt. Nechcem hadzat vsekych zilinacanov do jednedo vreca ale musia to by dost debili co ho znova a znova volia.
a co taky Cuper co si v pohode ozray sadne za volant?? co on je v pohode alebo ten jeden madar co po "vinku" s X rocnou mamou tiez sada do auta??? oni su v pohode ? ked niekoho zabiju to bude v pohode?? a potom zase zamavaju poslaneckym preukazom alebo co to je a su volni....... sak imunita forever
-
mastermind
VIP
ukaz mi kde si cital ze oni su v pohode. tak isto ich odsudzujem ako slotu. jedna vec je zilina a druha vec je slovensko. vo svete sa nezaujimaju o primatora nejakeho zapadakova. no ak by mal byt premier ...vendo napísal:trepes nezmysly zilincania dobre vedia preco ho volilikeby vies ako ide zilina dopredu co sa tu robi tak by si pochopil........... lenze ty nevies tak nehovor
![]()
a co taky Cuper co si v pohode ozray sadne za volant?? co on je v pohode alebo ten jeden madar co po "vinku" s X rocnou mamou tiez sada do auta??? oni su v pohode ? ked niekoho zabiju to bude v pohode?? a potom zase zamavaju poslaneckym preukazom alebo co to je a su volni....... sak imunita forever
-
POiNTER
Medium Star
No ja som sa rozpraval s jednou zilincankou...a ona mi vravela ze vela ludi v ziline voli slotu, pretoze nemaju v podstate na vyber... ze on to tam vsetko ovlada... ale ja tam nebyvam, tak nejdem nic tvrdit.vendo napísal:trepes nezmysly zilincania dobre vedia preco ho volilikeby vies ako ide zilina dopredu co sa tu robi tak by si pochopil........... lenze ty nevies tak nehovor
![]()
mastermind zas s tym svetom.. srat na nich.. jedine ze by im vadilo ze by sa robilo nieco pre ludi.. potom na nich srat dvojnasobne.. zilina nie je zapadakov
pointer nemaju na vyber lol aj keby ovladal vsetko to ako kto voli je osobna vec.. ci ich davaju v ziline na detektor lzi ci volili slotu?:)
Joe-Joe, ty si uboziak aj so slotom a nie vsetci v SNS
pointer nemaju na vyber lol aj keby ovladal vsetko to ako kto voli je osobna vec.. ci ich davaju v ziline na detektor lzi ci volili slotu?:)
Joe-Joe, ty si uboziak aj so slotom a nie vsetci v SNS
-
POiNTER
Medium Star
Treba najskor trochu porozmyslat..a potom pisat. Nemaju na vyber v tom, ze ti ostatni kandidati su vraj len taki kvazi kandidati (nastrceni)...pretoze sa nikto, kto by za to stal, proti slotovi nechce postavit. Aspon tak som to pocul.Aryan Angel napísal:pointer nemaju na vyber lol aj keby ovladal vsetko to ako kto voli je osobna vec.. ci ich davaju v ziline na detektor lzi ci volili slotu?:)
-
Kosh
King
nezabudnite povedať, že voľby v Žiline boli zmanipulované, a treba americkú armádu, aby tam zjednala demokraciu
ale teraz vážne
stavím sa o svoj život, že každý týždeň je minimálne jeden poslanec (je ich 150, a niektorých ani mená nepoznáme) sa každý týždeň ožere jak prasa - len o tom nikto nevie - slotu každý sleduje, ale čo ostatný???
ale teraz vážne
stavím sa o svoj život, že každý týždeň je minimálne jeden poslanec (je ich 150, a niektorých ani mená nepoznáme) sa každý týždeň ožere jak prasa - len o tom nikto nevie - slotu každý sleduje, ale čo ostatný???