Drogy
... tak tomuto sa hovori argument za vsetky drobne. Experimentovat s heroinom, a to rovno na zilu, to je uz ine maso. Dufam, ze ta to prejde, aj ked mi to moze byt uplne jedno... skus sa o heraku porozpravat s nejakymi doktormi, alebo lepsie ex_narkomanmi a potom sem napis, ci mas este chut ho vyskusat. A ak si chcel len zaujat, nabuduce si vymysli nieco lepsie...R1k1nko napísal:a co sa tyka heroinu ,,,,co ja viem preco nie.... podla mna niesom typ cloveka co je navikovy
4ALL: Nech ste uz o heroine poculi cokolvek, malokomu sa podari pichnut si herak len raz- s tymto by som neexperimentoval.
Ja by som k tomu povedal jedno,ludia musia vediet kde su hranice.ako tu uz dakto spomenul,ide hlavne o cloveka-o jeho presvedcenie a volu proste nebrat.ja som fajcil travku dost dlho a vzdy som si hovoril ze nikdy nic tvrdsie davat nebudem.a ze ked ano tak len skusim a dost.Isiel cas a ganja zacinala byt "akosi slaba".nie ze by sme si uz neuzivali hulenie ale ked proste clovek zacina s niecim novym tak je to pre neho objektivne pritazlive,viac si to uziva ale casom uz to nie je ono...proste nas uz trava nejako nebavila.a tam vznikli rozdiely,niekto si povedal: OK,tak hulit ma uz nebavi tak co uz..dalej nejdem a basta../aj ja/ .Ale nasli sa jedinci ktorym to proste nestacilo a zacali ficat na LSD,E,P,H a pod.teda nie ze byc ich bolo nejak vela ale dvaja traja sa nasli...S odstupom casu ked uz som prakticky nehulil sa mi naskytla moznost dat si Piko.Preco nie?povedal som si. Ked to skusim za to nic nedam,ved len raz a stacilo.teraz uz urcite cakate ako napisem ze som do toho spadol a bral, ale nie.Raz som si dal,ako som vravel,skusim a nic viac.Dal som si to s ludmi ktori na tom vtedy ficali a nevravim ze ma nelakalo ist s nimi zaparit este raz a trocha si fuknut ale bol som presvedceny vnutorne o tom,ze si proste nechcem jedneho dna uvedomit "kur*a sak ja som vlastne fetak ale nic to dnes si fukneme..."A aj o tom to cele je.Zalezi na prsvedceni cloveka co vlastne chce a co nie.Aj ked si uvedomujem ze je to len jeden uhol pohladu na celu drogovu problematiku,ze to nie je len o tom chciet a nechciet,ze to zavisi aj od inych veci-vychova,okolie,moznosti,nevedomost,mozno aj nahoda ale zaklad je jednoducho nechciet.Howgh! a poznat svoje moznosti.... 
Vstko to uz zacina od detstva. mali sopliaci chu byt povedzme velky frajery tak urobia nieco co je zakazane trebars zacnu fajcit, potom vsetky detska kukaj a hovoria si "to su ale borci oni porusili pravidlo tak su teraz in". A cim su fagani starsi tim prechadzaju na tvrdsie a tvrdsie az postumne si to prestanu uvedomovat a je tu uz zavislost. Myslim si ze kebyze vyjde nejaky taky zakon ze deti mozu fajcit tak by sa fajcenie deti znizilo urcite o 80 percent, potom by si nasli zase inu vec ktoru by porusovali. Proste o tom to je kto porusuje nejake pravidla tak je frajer, tak to vidia male deti a nakoniec sa do toho dostanu a nevedia von. Bohuzial tu na slovensku sa robi malo proti drogovych akcii. Uz to tu vyzera ze je to normalne a ze to kazdy vyskusal. Ani policia s tim nic neroby, v televizii presnejsie povedane na tv joj hovoria ze su proti drogam a hlavna vec ze zamestavaju cloveka ktory podboruje legalizaciju makkych drog a ktory spachal autonehodu a zistili mu v krvy Marihuanu. Tak takto to u nas vyzera, ukazuje sa ze proti drogam sa bojuje ale pritom kazdy kasle na to.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ZAUJAT som urcite nechel ...mozno som chcel napisat kokain ... no nie mozno ale urcite ...Tomasito napísal:... tak tomuto sa hovori argument za vsetky drobne. Experimentovat s heroinom, a to rovno na zilu, to je uz ine maso. Dufam, ze ta to prejde, aj ked mi to moze byt uplne jedno... skus sa o heraku porozpravat s nejakymi doktormi, alebo lepsie ex_narkomanmi a potom sem napis, ci mas este chut ho vyskusat. A ak si chcel len zaujat, nabuduce si vymysli nieco lepsie...
4ALL: Nech ste uz o heroine poculi cokolvek, malokomu sa podari pichnut si herak len raz- s tymto by som neexperimentoval.
No momentalne slapem na: PC , Zenske , Sex , filmy , hobby.
Chemicke drogy by som nikdy neskusil , zivot je moc kratky nato , aby som si ho este skratil nejakym fetom , chcem si ho co najviac uzit a drogy nie su dobra cesta - ked to po kratko case nezabije , tak ta to poznaci a potom ked budes stary sa ti to pekne na koniec zuctuje(napr. cigarety - vysoky tlak , mrtvica , infarkt , CHOCHP - neviem ale toto si privolavat zbytocne nechcem)
Nuz ako sa hovori Diabol ma viacero podob
Chemicke drogy by som nikdy neskusil , zivot je moc kratky nato , aby som si ho este skratil nejakym fetom , chcem si ho co najviac uzit a drogy nie su dobra cesta - ked to po kratko case nezabije , tak ta to poznaci a potom ked budes stary sa ti to pekne na koniec zuctuje(napr. cigarety - vysoky tlak , mrtvica , infarkt , CHOCHP - neviem ale toto si privolavat zbytocne nechcem)
Nuz ako sa hovori Diabol ma viacero podob
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: