Jedina negativna vec bola, ze 3 roky dozadu som bol s frajerkou na dovolenke a rozisli sme sa 1. den.
Dovolenka (skusenosti)
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Chodim len do Chorvatska. Bol som aj inde, ale nepacilo sa mi. Chodim pri Rijeku - Selce. Uz 4 roky za sebou to iste miesto. Pozname tam barmanov, hotelierov, cize skoro, ako doma. Vyborna atmosfera, dobry nocny zivot, pekne babenky, prijatelne ceny. Blizko je Crikvenica, kt. je dost popularna, cize o nude nemoze byt ani rec.
Jedina negativna vec bola, ze 3 roky dozadu som bol s frajerkou na dovolenke a rozisli sme sa 1. den.
Ale uz to bolo davno, tak neriesim a nechodim uz s frajerkami na dovolenky, ale len s kamaratmi.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Hah, tak parada, ze nie som jediny, komu sa to tam paci. Inak, aj ja mam rad juh, ale nechodim nikdy s autom (nechce sa mi potom rozmyslat, ked ho zaparkujem, chcem pit, ked na to mam chut - proste auto pre mna zbytocnost na dovolenke). Takto sadnem do autobusu vecer a uz rano som tam, preto tam chodim. 
Re:
p4ra napísal:Chodim len do Chorvatska. Bol som aj inde, ale nepacilo sa mi. Chodim pri Rijeku - Selce. Uz 4 roky za sebou to iste miesto. Pozname tam barmanov, hotelierov, cize skoro, ako doma. Vyborna atmosfera, dobry nocny zivot, pekne babenky, prijatelne ceny. Blizko je Crikvenica, kt. je dost popularna, cize o nude nemoze byt ani rec.
Jedina negativna vec bola, ze 3 roky dozadu som bol s frajerkou na dovolenke a rozisli sme sa 1. den.Ale uz to bolo davno, tak neriesim a nechodim uz s frajerkami na dovolenky, ale len s kamaratmi.
heh mne sa niečo podobne stalo v bulharsku.ale za 2 dni sa to napravilo. to potom nebola prijemna dovolenka,ale prežil si.. a inak chorvatsko mam pochodene ale chodim už do crikvenice, zbytočne chodit dolu k makarskej vela km. a v podstate je to všade rovnake. =)