White Power Music
-
impending_disaster
Medium Expert
Si vtipny asi ako moje trenky. K ciganom som uz pisal v teme romovia na slovensku tam sa dozvies. A vobec povedal som nejkedy ze treba niekoho zabijat? Jedno z moznych rieseni je aj stvovska demokracia.p4ra napísal:kali520: Tak humannych rieseni? Hmm, menuj, az neuveritelne to znie, ze ty a humanne po tom vsetkom.
A uz to hovorim po treti krat ja len kritizujem.
A p4ra kedze si pravdepodobne liberal mne z toho vychadza ze si obycjny sebec a na nikom ti nezalezi. Pritom sa tu hras na velkeho ochrancu ludskych prav. Ked tak hovoris aky sme si rovny tak posielas do afriky nejake sponzorske hladovym detom. Asi nie vsak mas ich v p*ci. A ked sa niekde odpali terorista tak ani to ta moc netrapi. Proste debe zalezi len na sebe na nikom inom ako vy liberali zvyknete hovorit vsak mam v p*ci.
Takze ja netravim cele dni pri pocitaci asi ako ty takze obcas sa stane ze zle tuknem na inu klavesnicu. A kolko mas vobec ti rokov ked si taky mudry. Ja sice mam len 18 ale uz som nieco aj robil fyzicku robotu a viem si na seba aj zarobit, pochybujem ze ty aj lopatu vies drzat.impending_disaster napísal:p4ra: Prosim ta, ake riesenia pre mensiny moze vymysliet 18-rocny chlapec, ktory pocuva WP a nevie poriadne ani pravidla slovenskeho pravopisu.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kali520: V jednom songu sa spieva: "Vis o mne pi*u.", tak toto sa presne tyka teba. Sice, nehovoris, ze treba niekoho zabijat, ale v podstate to tak myslis, podla vsetkeho, ako sa vyjadujes inde. Si proste taky maly nacek, kt. sa to tu boji priznat, lebo vies, ze by sme ta zotreli jedna radost. To, ze ja som liberal je zcasti pravda, ale toto, co tu ty kecas, su krasne nezmysly. Predstav si, ze mi nie je jedno, co sa deje v Afrike a dokonca si predstav, ze z mojho uctu chodi kazdy mesiac nejaka ta korunka do UNICEFu. To som ta asi prekvapil, ze? Ale k tomu cinu ma nepriviedla len Afrika, ale nieco ine, ale to teba nemusi zaujimat..
-
vendo
Guru
ty si taky maly fasista potom sa mi zdap4ra napísal: Si proste taky maly nacek, kt. sa to tu boji priznat, lebo vies, ze by sme ta zotreli jedna radost.
jedno nechapem hlasas tu, ze je to diskusia, ale kazdy podla teba keca stale nezmysly a stale mu musis tlacit do hlavy ze je niekto nacek/fasoun, a ze nam nevnucujes nieco potom
poviem to podruhykrat UVEDOM SA!!!
-
impending_disaster
Medium Expert
kali520: Je zaujimave, ze tuknes na zlu klavesu len ked ides napisat ypsilon alebo makke i. Mam 23 rokov a predstav si, lopatu viem chytit do ruky aj ja, tiez som kedysi manualne pracoval na brigadach.
A to ze vies robit s lopatou ta opravnuje vymyslat nejake "humanne" riesenia pre mensiny? Poobzeraj sa okolo seba, nie sme na opustenom ostrove, ale Slovensko je integrovane v EU. Ziadne represalie voci mensinam si nemozeme dovolit, pretoze sa tym zahranicnopiliticky odpiseme. Ved kazdu chvilu tu mame nejaku inspekciu, ktora kontroluje dodrziavanie ludskych prav.
A to ze vies robit s lopatou ta opravnuje vymyslat nejake "humanne" riesenia pre mensiny? Poobzeraj sa okolo seba, nie sme na opustenom ostrove, ale Slovensko je integrovane v EU. Ziadne represalie voci mensinam si nemozeme dovolit, pretoze sa tym zahranicnopiliticky odpiseme. Ved kazdu chvilu tu mame nejaku inspekciu, ktora kontroluje dodrziavanie ludskych prav.
nie nie, ani Cirhoza sa nepocitabocian napísal:Zidovske deti 90210 zidovske deti budeme vas vesat....
Ako spieva BO Tak spievame k Vám, obraťte svoj hnev rana päsťou je zlá ak míňa svoj cieľ my bránime národ svoj, krv, pôdu a česť vlastné si nedáme, radšej v boji zahyneme. ....Digital napísal:Znič znič túto chorobu
pošli ich všetkých do hrobu
Rozkopme anarchistu
nech mame našu zem čistú.
Hej antifa ty prašivý pes čo tu vlastne chceš?
Lásku ? Rovnosť ? Slobodu ? Ty to nenájdeš
Si pomýlený humanitou ďaleko nezájdeš
nafetuj sa k smrti lepšie keď zdochneš
Tak chráň si svojho negra čo ty z toho máš
reálny pohľad na svet ten ty nepoznáš
Odkopnúť ti hlavu tak to by som rád
utopiť ťa v krvi ty červený smrad
Len kusok stoho ! To su texty o kvietkoch že ?
Niekedy je nasilie potrebnejsie ako inokedy a v pripade tychto "bojovnikov" z antify to plati dvojnasobne.. alebo ty si uz asi zastanca aj tychto neokomunistickych anarchistov?
Myslim si ze pekne kecas, a ty vies o mne takisto hovno. A preco si sa nevyjadril k tomu clanku o liberaloch, mne z toho vychadza ze si sebec. Keby sa nieco stalo a mal by si zachranovat ludi tak sa prvy doseres.p4ra napísal:kali520: V jednom songu sa spieva: "Vis o mne pi*u.", tak toto sa presne tyka teba. Sice, nehovoris, ze treba niekoho zabijat, ale v podstate to tak myslis, podla vsetkeho, ako sa vyjadujes inde. Si proste taky maly nacek, kt. sa to tu boji priznat, lebo vies, ze by sme ta zotreli jedna radost. To, ze ja som liberal je zcasti pravda, ale toto, co tu ty kecas, su krasne nezmysly. Predstav si, ze mi nie je jedno, co sa deje v Afrike a dokonca si predstav, ze z mojho uctu chodi kazdy mesiac nejaka ta korunka do UNICEFu. To som ta asi prekvapil, ze? Ale k tomu cinu ma nepriviedla len Afrika, ale nieco ine, ale to teba nemusi zaujimat..
Mnohy tu pisu ze o com sa spieva v hudbe Wp a chcel by som sa opytat kolko takej hudby si naozaj vypoculy a snazily sa pochopit o com spievaju? hm?
Niektory tu hudbu odsudzuju len pre ten nazov Wp
keby vam pustily niektoru piesen v dobrej kvalite kde sa nespieva o smrti mnohy by nevedeli ze to je Wp....
Niektory tu hudbu odsudzuju len pre ten nazov Wp
Cakal som ze mas viac rokov, vsak si o do mna starsi len o 5 rokov to zase neni tak vela. A to ma napadlo ze ked tu budeme potlacat mensiny tak sa tim zahranicnopoliticky odpiseme. Tak ich potlacat nebudeme, dame im pracu a budu ju musiet robyt, ked nie nic nedostanu a budu nuteny zu krajiny odyst.impending_disaster napísal:kali520: Je zaujimave, ze tuknes na zlu klavesu len ked ides napisat ypsilon alebo makke i. Mam 23 rokov a predstav si, lopatu viem chytit do ruky aj ja, tiez som kedysi manualne pracoval na brigadach.
-
tomexx
King
A kam pojdu Romovia? Nechapes tu ide o to zaclenit ich do spolocnosti...kali520 napísal:Cakal som ze mas viac rokov, vsak si o do mna starsi len o 5 rokov to zase neni tak vela. A to ma napadlo ze ked tu budeme potlacat mensiny tak sa tim zahranicnopoliticky odpiseme. Tak ich potlacat nebudeme, dame im pracu a budu ju musiet robyt, ked nie nic nedostanu a budu nuteny zu krajiny odyst.
Neviem ako to myslis ale ked to myslis tak ze sa maju prisposobyt nasmu zivotu teda zivotu slovakov tak dobre. Ale oni sa prisposobyt nevedia, takze by mali sancu ty ktory tak neurobia nebudu od statu nic dostavat takze maju na vyber bud budu pracovat(ako som uz pisal v teme romovia na slovensku) alebo odyjdu. A mymochodom ja by som bol tak rad keby sa oni zaclenili ale to tak skoro nebude lebo ked je niekto uz raz sprosty tak aj zostane a zostanu aj jeho potomkovia.tomexx napísal:A kam pojdu Romovia? Nechapes tu ide o to zaclenit ich do spolocnosti...
-
tomexx
King
Ale kam maju odist??kali520 napísal:Neviem ako to myslis ale ked to myslis tak ze sa maju prisposobyt nasmu zivotu teda zivotu slovakov tak dobre. Ale oni sa prisposobyt nevedia, takze by mali sancu ty ktory tak neurobia nebudu od statu nic dostavat takze maju na vyber bud budu pracovat(ako som uz pisal v teme romovia na slovensku) alebo odyjdu. A mymochodom ja by som bol tak rad keby sa oni zaclenili ale to tak skoro nebude lebo ked je niekto uz raz sprosty tak aj zostane a zostanu aj jeho potomkovia.
dovolil som si ukradnut riesenie z ineho serveru..
btw cigansky problem a jeho riesenia sa rozoberali v inej temeKedze mame dobu politicky korektnu, demokraticku navrhujem jednoduchy plan v duchu demokratickych principov, moznosti samourcenia naroda, atd ...
- na vychode slovenska (ponuka aj pre cesko) popri hranici s ukrajinou vyvlastnit cca 50 KM siroky pas ktory by sa tiahol popri celej hranici
- spravit celonarodnu zbierku, zapojit Eurofondy a vybudovat cele sidliska, dake obchody, nemocnicu atd.
- ponuknut/nariadit vsetkym obcanom romskej narodnosti moznost prestahovania sa na statne naklady do uvedenych sidlisk, uhradit im prepravu, splnit ich poziadavky, umoznit im slusne byvat, pomoct im v ich neutesnej situacii, ktoru sme roky neriesili ..
- ked tam pride posledny, nechat vystupit v nasom parlamente recnika s plamennou recou o sebaurceni romskeho naroda, burlivy potlesk, deklaracia o podpore samostatneho romskeho statu
- na druhy den natiahnut ostnaty drot popri celej hranici toho pasu, samonavadzacie gulomety na "obranu krehkej demokracie v novom state" aby nik od nas tam nepresiel, buldozermi zrusit vsetky asfaltky veduce k novemu statu
- vyhlasit ze sa vzdavame casti uzemia pre blaho noveho statu, plne ho podporujeme a nebudeme zasahovat do jeho vnutornych veci
- a hermeticky uzavriet hranice z nasej strany, nech si robia co len chcu
a verim ze nikto nebude pindat na tie vydavky zo statnej pokladne, bude to v sulade s demokraciou ala Bushistan
prida sa niekto ?
Ktory okradaju stat, nicia verejny majetok, za to ze nejsi "gangsta rapper" ta hned nahanaju alebo pre istotu zapichnu nozom. To nie je sranda a potom sa cudujte preco existuje WP scenatomexx napísal:No len kam pojdu? Kde ich das? Na sibir? Chapes, nemas ich kam dat lebo su slovenski obcania...
//
este som zabudol existuju aj slusny ale tych je velmi malo.