"flock" dobry web 2.0 browser... da sa z toho blogovať, je tak flickr photobrowse implemented... neni to sice final ale je to cele na jadre firefoxu... inak použim firefox a osobne si myslim, že nemá konkurenciu... operu som riešil dlho, ale nejako to opadlo... firefox sa dá neuveriteľne prispôsobiť... IE - prosim vas... a čo sa tyka Maxthon-a, tak podobne ako IE...
johnny171 napísal:prosim Vas ja pouzivam tiez Firefox, ale niekedy, vlastne dost casto mi cely spadne... cim to moze byt sposobene? Vam to nerobi?
spadne?? no tak to sa mi este v zivote nestalo.. mne volakedy haluzil pri spustani, ale bola to chyba rozsirenia...
chod na http://forum.mozilla.sk/index.php a napis tam, ze co presne ti to robi, a ake mas rozsirenia, tam ti na 100% pomozu...
caesar1987 napísal:tak ak prejdes z ie kamkolvek tak neolutujes.. ale odporucam ff, a potom ked vyde opera 9.0 tak potom jednoznacne ona...
Prejdi na netscape a budes plakat za IE..
Ja pouzivam firefox, jedine ked idem na szm tak IE lebo firefox je lama, nevie mi tam zobrazit novu postu, 3 hodiny to loaduje..
caesar1987 napísal:opera ma vaic ako firefox?? si si nevsimol tie chyby, co robi???
mne osobne tie "chyby" (aj ked by som to niekedy skor nazval "inou interpretaciou kodu") vobec nevadia ... a skor mi vyhovuje uzivatelske prostredie all-in-one (s instalackou mensou ako FF, ktory je bez ext uuuuplne sprosty )
ja operu len mam jeden mensi problem ked napr. idem na pokec a chcem pozret fotoalbumy tak mi nejdo neviem ci to je sposobene javascript ale musim potom zapnut IE a uz to ide