Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

neber bratislavu ako sidlisko. dunajska hradza je mrtne dlha, mozes behat okolo kamzika po karpatoch atd... ako si spominal, mozes najazdit aj 1000km bez toho aby si isiel 2x tou istou cestou (trochu prehnane v oboch pripadoch ale realita)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Ved ja viem ja to beriem ja som to napisal preto lebo mam taky pocit ze Martin si mysli ze vsetko mimo mesta su ludia ktori lozia po stromoch a nevedia ani co je to nozik.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Martin44 teraz si pekne ukazal ako si se*ies do ust :wink: Na jednej strane vravis daco v tomm zneni ze zvysok Slovenska tvoria len dediny a Blava je jedine a mesto a na druhej strane vravis ze sa ti pacia mesta ako Nitra,Trnava,...Sak sa uz preber konecne :!:
Je pravda ze v BA nemame moc kopce ale hradza sa da vyuzit je v celku dlha...S tym prizvuk mas ciastocen pravdu niektorym ludom ktory zije na vychode sa zda byt "divny" Bratislavky,zahoracky prizvuk, blavakom niektorym sa zda byt "divny" prizvuk vychodniarsky ako si napisal....Skus si dat dokopy tvoje prispevky a realitu urcite z toho vznikne jeden velky omyl prirody :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dead_Warrior napísal:alebo taky ktori sa tam pristahovali a teraz na takych ako bol on kedysi pitchuje....aj to by bolo vysvetlenie...
100% holy truth :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Prizvuk je najlepsi na strednom slovensku, ja som od Kosic a tiez mi trochu vadi ten vychodniarsky, ale blavacky je este horsi :lol:
SR je jeden celok, mali by sme drzat pokope a nie sa tu takto natahovat, lebo kazdy ma svoju pravdu a pravdy mozu byt aj dve, aj tri, aj styri ako povedal sudruh Meciar :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no ja sa venujem histórii a taká Nitra, Nové Zámky, Trnava, Košice, Žilina, keby ste len vedeli aké to boli dôležité mestá oproti Bratislave - to len teraz v súčasnoti sa dáva Bratislava veľmi do popredia.
a to hovorím ako rodený Bratislavčan
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

artabanes napísal:no ja sa venujem histórii a taká Nitra, Nové Zámky, Trnava, Košice, Žilina, keby ste len vedeli aké to boli dôležité mestá oproti Bratislave - to len teraz v súčasnoti sa dáva Bratislava veľmi do popredia.
a to hovorím ako rodený Bratislavčan
uvidime ako budu prosperovat LEVICE, ked sa rozbehne dostavba 3 a 4 bloku :P
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Martin44 napísal:Mno takze pekne poporiadku... Co je to Duben?!?
Mno tak este krajsie po poriadku... Co je to Bratislava?!?

BTW:ak si myslis ze ine mesta nemaju kina a kasina tak si fakt trochu zaostaly :wink:
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

ja osobne som z BA. Minule leto som bol v ANglicku v Brightone a na zastavke autobusu som stretol jedneho z mnoho slovakov co tam vtedy boli. Dali sme sa do reci. Spytal som sa odkial je a on ze z vychodu z Humenneho. Hovorim fajn. On sa ma spytal ze dokial ja, tak ja ze z BA a on nasledne zadrel, ze tak "teba potom nemozem volat bratom"......
no a potom sa cudujte ze blavaci nemaju radi vychodnarov, ked maju podobnu/hocijaku inu blbu skusenost..... :?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Martin44 napísal:Mno takze pekne poporiadku... Co je to Duben?!?
Taakze Nazor na Kosice....Kosice ako take mi nevadia ale skor ti ludia a ten drbnuty prizvuk.....
AKy ludia ? Viem,je tu vela ciganov ktory tu dost kradnu a robia podvody,je tu vela fetakov a nacistov no ale to su uz len ostatne subkultury unas. Co ti vadi na nasich normalnych ludoch ? Ze sa k sebe spravaju ludskejsie ako v BA ? Tymto neutocim na tvoje mesto len chcem vediet preco mas taketo blbe nazory. A ktomu prizvuku : kazdy rozumny clovek vie ze v kazdej casti Slovenska je ten prizvuk iny no nechapem ze ako niekto moze kvoli takemuto nezmyslu ludi odsudzovat ? Tak isto by som mohol hovorit trebars ja. Ze aky maju blavaci prizvuk ze no neee ? a to tvrde vyznenie... Ale neries nech sa tu nehadame na debilinach....
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

hubertus napísal:ja osobne som z BA. Minule leto som bol v ANglicku v Brightone a na zastavke autobusu som stretol jedneho z mnoho slovakov co tam vtedy boli. Dali sme sa do reci. Spytal som sa odkial je a on ze z vychodu z Humenneho. Hovorim fajn. On sa ma spytal ze dokial ja, tak ja ze z BA a on nasledne zadrel, ze tak "teba potom nemozem volat bratom"......
no a potom sa cudujte ze blavaci nemaju radi vychodnarov, ked maju podobnu/hocijaku inu blbu skusenost..... :?
Blavaci nemaju radi vychodnarov,ale zvysok Slovenska nema rado blavakov.....
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hubertus: to bolo fakt mile od neho
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

dokonale to vystihuje pesnička Prievidza od Karpiny
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Povodni blavaci pohoda ale ti co sa tam nastahovali ako keby dostali modru krv, prije*kovci blavacky pastekari ! Nehovorim, ze vsetci su ... ale je ich tam vacsina, buze****, ze BA a ostatne dediny slovenska, to len pri*eb musi napisat ! :twisted: Toto vazne nemam rad, tych namyslenych majstrov sveta z BA, uz ma to sere odmalicka dpc !
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

hubertus napísal:ja osobne som z BA. Minule leto som bol v ANglicku v Brightone a na zastavke autobusu som stretol jedneho z mnoho slovakov co tam vtedy boli. Dali sme sa do reci. Spytal som sa odkial je a on ze z vychodu z Humenneho. Hovorim fajn. On sa ma spytal ze dokial ja, tak ja ze z BA a on nasledne zadrel, ze tak "teba potom nemozem volat bratom"......
lenze ako tu bolo napisane ze blavaci nemaju radi zvysok Svk a Svk blavakov je celkom pravda ALE to cele vychdza z toho aku povest a reklamu si BLAVACI robia...
Ak menujes ludi z miest na Slovensku nikto sa nepozastavi nad co ja viem Popradom ze ten z PP je idiot alebo ten z ZA je idiot ale Blavakovi urcite do idiotov nadavat najskor budu (predtym nez ho spoznaju)...
Lenze MY ZVYSOK SLOVENSKA za to nemozeme. REKLAMU SI ROBITE VY. (nenarazam na nikoho konkretne, mozno az na Martina44 :wink: )
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

p4ra napísal:Martin44: Si taky naivny, ako kazdy obcan hlavneho mesta, kazdeho statu, ale to ta prejde az vyrasties, velmi rychlo.
suhlas ;) .. on zije v tom ze bude videt slotu 24/7 ;)

edit: mnonieze by boli hludia z hlavneho mesta naivni ale skor by som povedalze povysenecky, mysliaze nal hlavne mesto nic nieje.

ja som z hlavneho mesta ci to bolo AM alebo NO ale take pocity nemam .. neviem ci to je len slovensko ... btw aj prazaci sa dost povysuju ale to uz je tak trosku OT :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale ked si vsimnete ze skoro vsade to tak vo svete je...Ze ludia z hlavneho mesta sa povysuju nad tymi druhymi...ja sa riadim jedinym heslom vsetci sme si rovni alebo skor mali by sme si byt rovni....takze tak....Ja som z hlavneho mesta a nepocitujem vobec daku potrebu vykrikovat alebo povysovat sa nad inymi ludmi z inych miest.....PEACE

EDIT: ale este lepsi ludia su taki ktori vsade boli a vsetko videli a zjedli vsetku mudrost sveta :lol: to iba taky maly OT
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

Martin44 napísal:Radsej by som skapal ako zit v Ziline...a to by som bol zvedavy ktory blavak "normalny" by chcel zit v ziline a este k tomu ked sa tam pohybuju take hovada ako je Slota....hmmmm....NIE DAKUJEM :roll:
takze preferujes tu zablsenu kralikaren, kde je hlava na hlave a kde vysady hlavneho mesta sa stavaju argumentami obyvatelov? keby ste na tom kopci nemali tu obratenu truhlu, tak po vas ani pes nestekne. kamarat, vsade sa da zit. ale BA je jeden velky bordel.. to na margo tvojho skapatia ohladom ZA.
a radsej budem pocuvat o alkoholizme primatora ( kazde jeho vystupenie mi zlepsi naladu) ako vidiet (nedajboze stretnut) zvysok vladnej bandy :evil:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sry za tento OT...pamatate si na SHS I? noo tak tam vo finale bolo vidiet ze je boj BA vs zvysok Slovenska....(Sindlerova/Koscova)
Povacsina nema velmi dobru mienku o nas Blavakoch tak mozno nechceli aby to vyhrala Sindlerova tak radsej poslali Koscovej :lol:
***Autor tochto prispevku nema v umysle vyvolavat alebo nabadat ludi na slovnu vojnu alebo prestrelku je to len pripomienka...***
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Martin44 napísal:Ja sa necudujem ja viem preco....leob mnohi len zavidia platy a pracovne moznosti a ze co sa tu vsetko kona a stavia ale nevidia druhu stranku toho....ze ludia tu aj pracuju ...zato ked dojde clovek nekam do svatej rici tak tma clovek robi lezernym tempom a sup krcma :) tak to je kamarade

BTW: keby vsetci blavaci boli ako ja tak Bratislava vytvori davno malicky stat ako je monako alebo luxembursko...a zili by sme si ako prasata v zite :roll:
haha ked hovoris o platoch vies kde bol najvacsi platovy priemer za minuly rok?? ..... hmm ....... to ta asi sklamem ale na prvom mieste boli
Kosice... presnejsie oblast kde sa nachadza USsteel (neviem ako sa presne ta oblast vola ale zda sa mi ze Kosice II )
Takze predtym ako znovu napises nejake stupidne prispevky tak si najprv zisti fakty.
Zamknuté