Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

je to dane spolocnostou,a asi aj z nudy :?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

canopus napísal:je to dane spolocnostou,a asi aj z nudy :?
z nudy popripade z frajeriny
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

kali520 napísal:Chcel by som sa spitat vsetkych co droguju ze preco tak robia?
preco? moj osobny nazor je ze su to totalne vymlety ludia
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

V Tescu som vydel nieco ako vyvar z marihuany. Sa to vola nejak ako canabis alebo tak nejak. Ale to je asi iba design a je to nejaka mineralka :lol: :lol:
YurY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa YurY »

K Marijuane:
Jeden svet a jeden zivot nestaci.. Ked si zahulis, ta to trochen zmeni, vyborne sa nad vecmi uvazuje, megatony kreativnosti a predstavivosti. S obrovskym rozhladom a osvietenim. Samozrejme je to trosku skodlive, navykove moze byt u travy jedine ten pozitivny efekt. Ked ta zaujme nova gameska zahras si ju este raz? Ak sa ti pacila, este nie si na nej zavisly. Poznam zopar typkov ktorym byva s travy aj poriadne zle a depresivne, ale je to o tom v akom psychologickom rozpolozeni si ked ti ide THC do krvi a aka silna si osobnost. Individualne. Mne prinasa celkom euforiu, hlavne ked si mozem nieco dobre kvalitneho vychutnat (film,hudbu,jedlo,sex....hocico co prinasa "legalnu" stimulaciu prirodzeneho pozitkarstva). Nekamenujte, ale zial - v pohode typkom doporucujem. Ostatne drogy fujfuj, snad este peyot a mescalin vyzera byt menej neskodny. Nechcem mat totiz z nicoho trvale nasledky.
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Odpor14 napísal:preco? moj osobny nazor je ze su to totalne vymlety ludia
ludia co beru drogy, rozhodne niesu vymlety ... a to z tolko dovodov, ze sa mi nechce to vobec rozoberat ... ja mam s drogami pomerne bohate zkusenosti, ale v riadnych meziach ... tvrde drogy som na sebe aj tvrdo kontroloval a po rokoch mozem povedat ze mam silnu volu lebo uz dlho som tvrdu drogu nezobral ... lahkymi drogami sa netrapim, ked pridu tak pridu, rozhodne tolko nemeni svet okolo Teba ako drogy tvrde ... a chces vedet preco som ju bral ? ako klasicky cityboy sa dostavas do kontaktu s vsadecim, raz to vidis, odmietas, casom zistujes ze zkusil tento a tamten, naraz zistis ze to zkusil tvoj najlepsi kamos a vidis ze to iba zkusil a to je vsetko a naraz pred sebou mas na zrkadle biele krystalky a do ruky je Ti ponuknuta zrolovana bankovka ... pred ocami vidis tie nevinne tvare kamaratov co uz vyzkusali a neprepadli ... co urobis ? :roll:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

piton24
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

piton

Príspevok od používateľa piton24 »

nikdy to ani nemienim skusat :smt018 :smt018
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Colortraincleaner napísal: ako klasicky cityboy sa dostavas do kontaktu s vsadecim, raz to vidis, odmietas, casom zistujes ze zkusil tento a tamten, naraz zistis ze to zkusil tvoj najlepsi kamos a vidis ze to iba zkusil a to je vsetko a naraz pred sebou mas na zrkadle biele krystalky a do ruky je Ti ponuknuta zrolovana bankovka ... pred ocami vidis tie nevinne tvare kamaratov co uz vyzkusali a neprepadli ... co urobis ? :roll:
Neuraz sa, ale podla toho co si sem napisal si vymlety... :roll:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

gfru napísal:V Tescu som vydel nieco ako vyvar z marihuany. Sa to vola nejak ako canabis alebo tak nejak. Ale to je asi iba design a je to nejaka mineralka :lol: :lol:
Silne pochybujem ze by to malo v sebe nejake THC.
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

mozno je to len mineralka :lol:

btw, canabis znamena myslim latinsky marihuana
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Gangy napísal:Neuraz sa, ale podla toho co si sem napisal si vymlety... :roll:
pche ... ja sam najlepsie viem aky som ... netreba sa o tom dohadovat ... :!:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Colortraincleaner napísal:pche ... ja sam najlepsie viem aky som ... netreba sa o tom dohadovat ... :!:
No si "hrdina" ked si sa nadrogoval, mozno pre mnohych. Ale v mojich ociach si len clen uboheho stada ktory uznava svetonazor a chce byt taky isty ako ten druhy aby nezaostavl alebo aby nahodou nebol iny, lebo ak by bol iny tak by bol vyvrhnuty spolocnostou v ktorej sa zdrziavas. Nezujima ta nikto a nic na vokol len ti sam, chces byt uznavany medzi ostatnymi ktory tvoria tupe stado, lenze sa ti to pravdepodobne nedary, lebo tebe ide len o to "co z toho budem mat ja?" , tuto filozofiu uznavaju monohy ktory tu tak strasne radi mudruju. Pritom oni su ti ktory porusuju zakon.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Akoze drogy nikdy. Kamosovi dopomohli drogy k dokonalemu pokazeniu celeho zivota. Najskor to bola mariska, potom pernik, extaza a nakoniec herak... A teraz? Caka na rozsudok, kvoli pocetnym kradeziam... No naco asi zhanal prachy??
odpor14
Light Star
Light Star

Colortraincleaner napísal:ludia co beru drogy, rozhodne niesu vymlety ... a to z tolko dovodov, ze sa mi nechce to vobec rozoberat ... ja mam s drogami pomerne bohate zkusenosti, ale v riadnych meziach ... tvrde drogy som na sebe aj tvrdo kontroloval a po rokoch mozem povedat ze mam silnu volu lebo uz dlho som tvrdu drogu nezobral ... lahkymi drogami sa netrapim, ked pridu tak pridu, rozhodne tolko nemeni svet okolo Teba ako drogy tvrde ... a chces vedet preco som ju bral ? ako klasicky cityboy sa dostavas do kontaktu s vsadecim, raz to vidis, odmietas, casom zistujes ze zkusil tento a tamten, naraz zistis ze to zkusil tvoj najlepsi kamos a vidis ze to iba zkusil a to je vsetko a naraz pred sebou mas na zrkadle biele krystalky a do ruky je Ti ponuknuta zrolovana bankovka ... pred ocami vidis tie nevinne tvare kamaratov co uz vyzkusali a neprepadli ... co urobis ? :roll:
co urobim keby mi daval kamarat drogu? dokopal by som ho do kocky ... :x naozaj dobry kamarat ktory ta chce strhnut so sebou k drogam to mas uspech naozaj....ano aj ja som mal kamaratov/kamaratky ktore zacali hulit a uz sa s nimy nestretavam a prajem si len jedno aby uz zmizli z tohto sveta pochopil som ze su to obycajne sfetovane ku*vy zacala s tym kamaratka a nakoniec skoncily 6 zle :? su to trosky
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

odpor14
Light Star
Light Star

okonenipica napísal:podla mna im skor zavidis. skor ta oni nechcu medzi seba :)
:lol: :smt044 :hehe: tak ty si teda odvec povedal...nechcu medzi seba hahahaha ma chces rozosmiat vsak? si precitaj par stran dozadu moje prispevky kde som sa vyjadril o drogach a fetakoch a potom nieco pis...
vies ja nezapadnem medzi ten odpad ktory huli a fetuje ja som cisty teda drogu som nemal a ani mat nebudem a ty ktory si ju radi vezmu tak ja si rad do nich kopnem :P a ty mi tu pises haluze sa spametaj chlapce...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

odpor14
Light Star
Light Star

okonenipica napísal:preco klames ?? V ZIVOTE si NAOZAJ NEMAL drogu ? :) neklam :wink:
nerob sa sprostym (sice sa robit nemusis) aj ty aj ja viem ako to bolo myslene.. ked som bol maly vyfajcil som jedno cigaretu a ano pijem alkohol...no v tom predoslom prispevku sa pise o tvrdych drogach a trave :? no ked si sa zamiesal do diskusie aspon si sa mohol oboznamit o com diskutujeme ...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď