Naco Lamky?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
das fas
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa das fas »

t0m4s3 napísal:zda sa ti malo tem o lamkach tu na hojkovi? Lamky spadnu na 5 minut a ludia dostavaju srdcovu zastavu a na hojkovi sa objavia ned tri temy "co je s lamky.net?"
No veď a keď necháte aspoň jednu tému otvorenú tak nebudú ludia musieť zakladať milion dalších.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

13 napísal:No veď a keď necháte aspoň jednu tému otvorenú tak nebudú ludia musieť zakladať milion dalších.
L.O.L
Tak tomuto sa damy a pani vravi "optimizmus" :lol:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

moc na lamky nechodim...ale aj tak by ma zaujmalo nieco blizsie ohladom utokov :) prepokladam ze to budu asi neake DDOS,ze?
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Neviem ci je to dobry napad rozpisovat sa tu o tom lebo to moze posluzit ako motivacia pre dalsich primitivov, co si chcu daco dokazat a potom sa zacnu v tom sturat a mozno nakoniec sa aj daco naucia...ved staci len do googla napisat tie spravne slova a mas mrte stranok o phpBB a jeho chybach.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

vsetko sa da poriadne zabezpecit. Ak sa nemylim na lamkach nebolo ani HTTPS... A preco by sa o tom nemalo pisat? Akoze na hojko.com chodia hackeri?? Hackeri sa o stranku ako lamky ani nesuchnu, podobne vypadky sa stavaju na roznych strankach casto, ale webmastri sa vzdy poucia a daju si pozor, iba lamky stale nie. Pripada mi to ako keby fungovali na smeny- na kratky dlhy tyzden... Mne to nevadi ja som na torrentoch, len som chcel vyjadrit nazor :roll:
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

No tak co "vedenie" nie len ja chcem jednu otovrenu temu kde sa moze diskutovat normalne a nie ze pride Mastermind ale niaky iny primitiv a pove:Naco je hladat?sak hladajte kde sa diskutuje o Lamkach no ale najdi jednu temu kde sa volne diskutuje o lamkach a o problemoch snimi ako hovorite je to nase/vase forum tak si zasluzime jednu temu kde to moze byt a tu nejde Tomas o 5minut tak si spocitaj ze kolko krat to padlo?ale viem nas do toho nic ale aj tak mame pravo vediet a aj viac ludi vam pomohlo a mozu vediet ze preco nejde nieco kde maju peniaze.....a kludme mi dajte rank Trapko fora,Spammer je mi je to uplne jedno lebo to potom bude fakt pimitivnost ked niekto dostne niaky rank respetivne blby rank za svoj nazor co uz,je tu takych viac ked daju spammer alebo trapko fora za svoj nazor a ked naaaahodou urazil Hojka,Masterminda alebo tak alebo ked hojko pise do Vtipov ze mu niekto pise niake ko*ot a hned ho musi strapnit a dat ho na cele forum tak Hojko chode sa pozret na vasho super admina ako vyzera v Jansikovej verzii :D :D :D :D a potom uvidime ze kto je trapny a je to jeho naozajstana fotka kto chce nech mi napise PM a dam mu link naozaj sa to oplati....vem bol to OF ale s pravdou von aj s primitovnosou zatvarania tem...
johny141
Star
Star

sorry ale ako pozeram tak to tam uz neni ale niekde to mam do vecera alebo do zajtrajska to budete mat na fore aby ste vedeli ze neklamem
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

jaaj dojali ste ma. ako vehementne pozadujete aby vam tato tema ostala otvorena a pritom k nej ani nemate co povedat, iba sa stazujete, ze maju lamky casto vypadky, ze admini su neschopni a podobne.
jednoducho musite akceptovat situaciu taku aka je a dookola skusat ci sa forum spustilo. Osobne pocity si nechajte pre seba alebo sa zverujte kamaratom na icq.

add k zatvaraniu tem: hmm ak sa nemylim moderatori su tu na to aby tu udrziavali poriadok. ak uznaju za vhodne temu zavriet tak na to maju dovod. ak je ten dovod pre teba skryty je mi to luto.

ps: johny tebe uz ss nikto neposle :wink:
ps2: neber to ako urazku ale gramatiku mas ako druhak na zakladnej skole
johny141
Star
Star

nemusi ja to sem dam :D :D :D :D
johny141
Star
Star

mastermind napísal:jaaj dojali ste ma. ako vehementne pozadujete aby vam tato tema ostala otvorena a pritom k nej ani nemate co povedat, iba sa stazujete, ze maju lamky casto vypadky, ze admini su neschopni a podobne.
jednoducho musite akceptovat situaciu taku aka je a dookola skusat ci sa forum spustilo. Osobne pocity si nechajte pre seba alebo sa zverujte kamaratom na icq.

a povedz nam nieco k veciam co som pisal a nie len ja....a my nemame co povedat by si sa divil....ale tvoj mozog to asi nepochopi
johny141
Star
Star

mastermind napísal:jaaj dojali ste ma. ako vehementne pozadujete aby vam tato tema ostala otvorena a pritom k nej ani nemate co povedat, iba sa stazujete, ze maju lamky casto vypadky, ze admini su neschopni a podobne.

add k zatvaraniu tem: hmm ak sa nemylim moderatori su tu na to aby tu udrziavali poriadok. ak uznaju za vhodne temu zavriet tak na to maju dovod. ak je ten dovod pre teba skryty je mi to luto.

ps2: neber to ako urazku ale gramatiku mas ako druhak na zakladnej skole
ano priznal som si to lebo rychlo pisem a nepozeram na klavesnicu ale nechaj me to tak toto forum si nezasluzi spravnu gramatiku ale logiku ano a to ty nemas a mas ju ako druhak na zakladen ako pises
mastermind
VIP
VIP

johny141 napísal:a povedz nam nieco k veciam co som pisal a nie len ja....a my nemame co povedat by si sa divil....ale tvoj mozog to asi nepochopi
sorry ale ty naozaj nemas k teme co povedat. musis sa zmierit s tym ze lamky momentalne nejdu, ked pojdu tak pojdu. zatial tu iba taras do vetra...

ps: skus to sem dat a uvidime ako dlho budes tu a na lamkach :)
ps2: moj mozog nechaj pekne na pokoji. som s nim spokojny.
johny141
Star
Star

mastermind napísal:sorry ale ty naozaj nemas k teme co povedat. musis sa zmierit s tym ze lamky momentalne nejdu, ked pojdu tak pojdu. zatial tu iba taras do vetra...

ps: skus to sem dat a uvidime ako dlho budes tu a na lamkach :)
ps2: moj mozog nechaj pekne na pokoji. som s nim spokojny.
co uz postaram sa o to aby som mal pristup :wink:
ale tu nejde o terajskok ze teraz nejde ale preco nemoze byt otvorena tema?a stazujete sa ze usseri davaju milion tem ze preco nejde tak nech ostane tato alebo nova a je po probleme

a hojko;

sup sup na valasky dvor :)
mastermind
VIP
VIP

johny141 napísal:ale tu nejde o terajskok ze teraz nejde ale preco nemoze byt otvorena tema?a stazujete sa ze usseri davaju milion tem ze preco nejde tak nech ostane tato alebo nova a je po probleme
naco tu bude taka tema? ked lanky pojdu nebude sa tam prispievat a ked nepojdu tak tam kazde infantilne dieta napise "joooj preco nejdu lamky" uz chapes co chcem povedat?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

johny141 uvedom si jednu vec: na internete nemas ziadne pravo! Takze tvoje vyplody fantazie ako "mam pravo na to vediet co je s lamkami" si skutocne nechaj pre seba. Neplatis si za lamky.net, ak sa ti nieco nepaci, tak to nepouzivaj.
johny141
Star
Star

mastermind napísal:naco tu bude taka tema? ked lanky pojdu nebude sa tam prispievat a ked nepojdu tak tam kazde infantilne dieta napise "joooj preco nejdu lamky" uz chapes co chcem povedat?
Ja viem ale tomu nezabranis a ked zavres hoci jaku temu tak pride niekto a urobi novu....a preto nevrhujem jednu temu o lamkach ked budu vsetko nie len ked to nepojde
mastermind
VIP
VIP

johny141 napísal:Ja viem ale tomu nezabranis a ked zavres hoci jaku temu tak pride niekto a urobi novu....a preto nevrhujem jednu temu o lamkach ked budu vsetko nie len ked to nepojde
my sme pochopili ze si to navrhol. no my sme to zamietli. vid to co napisal tomase
johny141
Star
Star

t0m4s3 napísal:johny141 uvedom si jednu vec: na internete nemas ziadne pravo! Takze tvoje vyplody fantazie ako "mam pravo na to vediet co je s lamkami" si skutocne nechaj pre seba. Neplatis si za lamky.net, ak sa ti nieco nepaci, tak to nepouzivaj.
ahh Tomasko Tomasko ja som po a) Nepisal ze JA ale ti co zaplatili tak maju pravo vediet o vsetkom a nie len zlomok toho co im poviete,a odkial vies ze nejsom ten co za to aj palti a som za pseudonymom?
johny141
Star
Star

mastermind napísal:my sme pochopili ze si to navrhol. no my sme to zamietli. vid to co napisal tomase
Ale Tomas,tak cakajte debilov co sme budu choditt a pisat o vsetkom a stale
mastermind
VIP
VIP

tesime sa :). zvladli sme uz vselico
Zamknuté