Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

... vadia Vam v baroch napite trinastky ??? ...

Nenavidim to , otvara sa mi z toho nozik vo vrecku ...
102
30%
Urcite mi to vadi , ale snazim sa to ignorovat ... v piatok sa darí :-D
76
23%
No tak to kazdopadne, myslim si ze tato země je pěkne zkur..ená // ako v Samotaroch :-D //
46
14%
Je mi to jedno ... pokial to niesu moje deti ...
50
15%
...Mam na haku ! .... absolutne ..
63
19%

Celkom hlasov: 337

oskov
Novice
Novice

Príspevok od používateľa oskov »

prosex napísal:to som nevedel ze Disco Land alias Kinder Land alebo Baby Land sa dostal aj do povedomia ludu. Je to pravda nikde v meste neuvidite taku masu ozratych deti pokope. Pridte do LM a zazijete. Vo vnutri je krasne velke pieskovisko a v nom sa hraju deticky s poldecakmi :D
Mozem len potvrdit, ale cudujem sa tomu co ten podnik ho prevackuje, ze to nevyhadze von. Ale ako uz bolo povedane, " s coho by potom zil". Podla mna je to dost ubohe.
PS: Vo vecsej miere su zato zodpovedny rodicia, a nie barmani.
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

podla mna je to neni normalne rodicia by si mali na svoje deti davat lepsi pozor a nepustat ich tam kde im naleju :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

atrey napísal:a potom sa cudujete ze tu iba pi*ujem.... Ved ma 13 rokov... preboha
Myslim, ze forum Erotika a vztahy by sa malo zatvorit, lebo co ak sa im porusi psychicky vyvoj... Strasne
Co si tymto chcel zasa povedat... Ma 13 rokov a nespamuje tu, nepise kraviny. Za to ty... Ty mas kolko? Podla mna by sa malo zamknut cele forum pre takych ako si ty, nie pre trinastrocnych.
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Gangy napísal:Co si tymto chcel zasa povedat... Ma 13 rokov a nespamuje tu, nepise kraviny. Za to ty... Ty mas kolko? Podla mna by sa malo zamknut cele forum pre takych ako si ty, nie pre trinastrocnych.
suhlasim sice ten chalan ma 13 ale sprava sa podla pravidiel a nic neporusuje nikoho neuraza tak neviem co mate proti menu..
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

RAON napísal:podla mna je to neni normalne rodicia by si mali na svoje deti davat lepsi pozor a nepustat ich tam kde im naleju :?
pozri dnes ti uz aj alkohol v nejakom mensom abchode predaju jednoducho ak chces kupis si a ak mas rozum vyse*** sa nato a uspoojis sa s kofolou alebo nejakou malinokou,minerlkou...jednoducho zo strany rodicov sa to neda kontrolovat ako som napisal ak chces tak si zozenies a ak nechces tak... :wink:
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Nemozem povedat ze mi to vyslovene vadi no spravne to rozhodne nieje. Je to smutny fakt ktory sa tak lahko nezmeni. A urcite to nije problem len slovenska. Co viac dodat, Asi nic.
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Sato42 napísal:Nemozem povedat ze mi to vyslovene vadi no spravne to rozhodne nieje. Je to smutny fakt ktory sa tak lahko nezmeni. A urcite to nije problem len slovenska. Co viac dodat, Asi nic.
v poriadku to nieje.Keby je alkohol zadarmo tak by asi tazko im nalievali lebo vtedy bi sa nejednalo o zisky teraz im ide o zisk a netrapi ich ci niekomu znicia zivot alebo nie :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Sato42 napísal:Nemozem povedat ze mi to vyslovene vadi no spravne to rozhodne nieje. Je to smutny fakt ktory sa tak lahko nezmeni. A urcite to nije problem len slovenska. Co viac dodat, Asi nic.

.... no to mas pravdu ze to nieje len na slovensku .. ale pozrime europu .. na takej istej urovni su uz len cesi .... na zapad mas problem kupit v 15tich pivo .... na sever ... hmm vidis to ani neviem, takze sa hadat nebudem , a na vychod a to nemaju peniaze ... pockaj zabudol som juh co ??? ..... hmm na juhu nepotrebuju chlastat .. ved im staci čípoš klobása ... ale fakt neviem ako je to u hungarianov ....
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

opite 13yo su pekelne zlo, ale este vatsie zlo je ked ju opiju starsi chalani aby ju mohli oje*at ... raz ked som s kamratom isiel robit fasadu do mesta, zbadali sme ako dvaja chalani tak 16,17 tahli divca ktoremu bolo 13 maximalne ! dievca bolo ozrate ze na cestu nevidelo, rehotalo sa, padalo a bolo tak medzi druhou az stvrtou odpo. Totalne ma to zarazilo a este ked som pozeral ako ju ty dvaja v jej nevedomosti osahavaju pod trickom a masiruju jej rozkrok, tak som total zdrevenel ! Ty dvaja ju tahli do bytovky, kde bolo jasne co s nou chcu zrobit a tak som rychlo prehovoril kamosa aby sme sa vratili a nieco zrobili ... dobehli sme ich a jeden sa branil, ze ich mame nechat ze sa o nu postaraju a druhy rychlo odmykal barak a chcel sa s nou zabuchnut. Kamos skusal s tou dievcinou rozpravat ale ta vobec nevedela kde je ani co robi a ty dvaja zacali byt agresivny lebo sme im zacali kazit plany. Zacala strkanica z ich strany ale pretoze boli dost zufaly, dostal som neferovku zozadu do hlavy kamenom. To uz som bol nasraty ja aj kamos a tak som zacal mavat tycou od valceka, pricomz som nechcene knockoutoval jedneho svihom cez hlavu. Druheho zlozil kamos a na ich "kamaratku" sme pre istotu zavolali sanitku. Mala 2.7 promile, vraj keby zaspala, tak sa nemusela zobudit.
Vtedy som bol rad, ze som to nenechal byt :wink:
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

cubix napísal:heh ono to bude cim dalej horsie. Keby ze mam decko a vidim ako mu v 13 rokoch barman leje alkohol tak mu zlamem hnaty.
decku alebo barmanovi? 8)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hubertus napísal:decku alebo barmanovi? 8)
...pochopitelne barmanovi .... ved on nalieva a on je zodpovedny ! ...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Rubiki napísal:jj menia a rychlo......minule som videl dakeho maleho spunta machrovat vecer v buse jak vychlasta polku flase absinthu....

Nadranom ked sme sa vracali tak ho kamarati niesli na rukach, no neviem co pil, ale ak polku flase absinthu tak moze byt rad ze zije :D :D
polka flasa absinthu?nebol to nejaky gumi dzusik?polka flasa skoli aj mna,ale bohvie kolko minut ju pil
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ja neviem co pili, iba vravim ze som he vecer pocul machrovat a nadranom ho niesli :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

.. a viete co je smutne ??? .... ze takto nemachruju len 13 tkari ...ale v piatok som v pohode pocul takeho 18 mozno 19 rocneho ako vedla na lavicke vo velkom style aj s kamaratom rozhadzoval rukami pred nejakymi holkami ... ze oni dvaja daju napoly absinta a budu ho brzdit pivom .. a nic im nebude . ze ani v nalade nebudu poriadne ..... mali ste to videt dal tri piva a uz mal dost, po absinthovi ani zmienky, a naladu mal poriadnu ... :-D ...

.... toto ako fakt milujem .. machrovacky kto toho kolko vypije a ako mu potom nic neni ... ved naco machrovat ??? ... ja som spokojny ze spravime z flasky jelinka naladu 4ria .... nevyjde ta to draho a nalada je fajnovucka ... neni o com .. ale niektori to este nepochopili :-D :-D ...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

detiska si myslia ze ked sa dozeru pod ciernu zem kazdy sa z toho posere...
sice nemam 18,ale vzdy pijem z mierou...este nikdy som sa nedozral tak ze som si nepamatal co sa dialo....
detiska potrebuju svojmu okoliu neico dokazovat,ale co? ze ake sproste?
nech im lievaju,ked im to svedomie da,nech sa detiska dozeru tak,ze skoncia v nemocnici na vyplachu zaludku a ku chlastu tak skoro necuchnu...
nestve ma ked piju,ale ked machruju ako a kolko piju...a s takym podobnym musim byvat na intraku-ma 14 a prisiel na 8rocne a cely tyzden hovori o tom ako za vecer stiahol s partiou kindermetalstov-satanistov celu vodku a on sam ze stiahol celu sisku marise a gracal zbytok vikendu :roll:
take deti by som bil!!! :smt079
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jackb napísal:take deti by som bil!!! :smt079
Byvas s nim na intraku, tak co ti brani? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to ze by ma asi vyhodili... a dochadat posledny rok by som urcite nechcel :wink:
camelka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa camelka »

teraz je to uz len o biznise .. cize barmani chcu len pre seba dobre ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

camelka napísal:teraz je to uz len o biznise .. cize barmani chcu len pre seba dobre ...
..pretop by mali barmanov za toto pokutovat ... bolo by to u nas ako v civilizovanejsich zapadnych krajinach :-D ... ale kedze nemam este 18 tak az za rok :-D :-D lol !
camelka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa camelka »

nordkapp_pb napísal:..pretop by mali barmanov za toto pokutovat ... bolo by to u nas ako v civilizovanejsich zapadnych krajinach :-D ... ale kedze nemam este 18 tak az za rok :-D :-D lol !
lol ... teraz s tebou uplne suhlasim so vsetkym ... AZ O ROK :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď