Jan Slota
-
Pantagruel
Star
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
m3thod-man
Star
m3thod-man, to je bohuzial pravda, tiez tvrdim, ze Bela je prikladom takmer idealneho politika. Avsak, toto predsa nemoze byt ospravedlnenie na to, aby Slovak volil radsej SMK, ktore haji v prvom rade zaujmy madarskej mensiny preboha. Na druhej strane, SNS by potrebovalo komplet nove vedenie, aby sa narodna politika zacala robit konecne kultivovanejsim sposobom.
-
m3thod-man
Star
Tomasito sak ja nehovorim ze budem volit SMK.Ja som to mylel ciste hypoteticky keby som si mal vyberat medzi Bugarom a Slotom.Bugar je pan politik.Mam rad jeho vystupovanie.Neuchyluje sa k primitizvom a osocovaniu.V televiznych diskuziach mi vzdy pripada ako keby debatoval s kamaratom.Proste pan politik.Narozdiel od Slotu,ktory si vybudoval svoju celu politicku karieru na madaroch,ciganoch...A jeho vystupovanie netreba ani komentovat.Furt chodi naje*any,cura z balkonov a co ja viem co este.Vytuneloval celu Zilinu a hej volme ho.No spanom bohom.A cele to okolo tych narodnych politickych stran je neake divne.Vid SNS a PSNS.Sak to som len kukal co tam vyvadzaju.Slota to je taky druhy Zirinovsky. 
Kto to na nas kuka z plota?
na bilbobarde opity Slota.
Ak ste si nahodou nevsimli, on je uz prechlastany. Skuste sa zapocuvat do jeho retoriky. Dostavuje sa priznak zabudania a tazkeho hladania spravnych slov a potom si potrebuje narychlo vymyslat a trepne chu****.
Napr. vcera o orientacii stranach sklzol zprava do lava a potom do furiku. Svoju neschopnost suvisle hovorit a nezabudat zakriva primitivnymi hlaskami.
Neviem este koho budem volit, ale uz viem komu hlas nedam ani v stave totalnej opilosti resp. v tazkom bezvedomi. Slota a SNS, Svec a KSS, Hrusovsky a KDH obsadili popredne miesta.
na bilbobarde opity Slota.
Ak ste si nahodou nevsimli, on je uz prechlastany. Skuste sa zapocuvat do jeho retoriky. Dostavuje sa priznak zabudania a tazkeho hladania spravnych slov a potom si potrebuje narychlo vymyslat a trepne chu****.
Napr. vcera o orientacii stranach sklzol zprava do lava a potom do furiku. Svoju neschopnost suvisle hovorit a nezabudat zakriva primitivnymi hlaskami.
Neviem este koho budem volit, ale uz viem komu hlas nedam ani v stave totalnej opilosti resp. v tazkom bezvedomi. Slota a SNS, Svec a KSS, Hrusovsky a KDH obsadili popredne miesta.
Problémy s prostitútkami by líder SNS Ján Slota riešil fyzickým trestom - bitkou pelendrekom. "Riešenie je jednoduché.
Zvyčajne sú škaredé, z väčšej časti cigánky. Dostali by proste riadnu nakladačku pelendrekom,"
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/s ... elendrekom
Jeho vyroky stoja za to, ale nepotesilo by ma, keby sa dostal k moci.
Zvyčajne sú škaredé, z väčšej časti cigánky. Dostali by proste riadnu nakladačku pelendrekom,"
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/s ... elendrekom
Jeho vyroky stoja za to, ale nepotesilo by ma, keby sa dostal k moci.