pruh, prasknuty slepak (apendix), zlomeny nos + licne kosti + vyrazene zuby, krcne mandle, znamienka, a to posledne neviem ako nazvat - proste zubar mi vysekaval koren vrazeny az do nosovej dutiny....takze bolo toho uz dost a vravim este jedna v plnej ma caka....takze chce si to tu so mnou niekto rozdat mnohi tu totiz radi "bezdovodne" utocia a nemaju paru na koho
Vesper napísal:nikdy ziadna operacia, nikdy zlomenina ani nic podobne, proste zdravy ako buk
Deto nikdy sa mi nic nestalo az na zlomeny malicek na pravej nohe.. Ale s tym sa aj tak robit nic neda.. A este zopar povyvrtnutych prstov.. Inak nic...
ked neratam tie kvanta otrasov mozgu, narazenych a dorezanych casti tela a rozbitych fasad, tak mi raz v plnej narkoze napravali zlomeny prst, mal som dochramane lave koleno tak nestastne, ze som bol pol roka neschopny pohybu, raz mi vyberali znamienko a x krat mi rezali zarastajuci nechet a nedavno komplet plastika nechtoveho lozka. a poviem vam - uz stacilo
no asi 4-5x nepamatam sa uz ani,a vsetko kvoli usiam s ktorymi som mal problemy,slabo som pocul,pocas mojich najhorsich mesiacov som pocul iba zvuky o sile 40-50 decibelov,ale posledne 2-3 roky je to uz v pohode,vsetko v normale,vyrastol som z toho
ja konkretne som este nic nejake vazne nemal ale brat mal snad vsetko a mimo ineho mal zlomene 4 stavce a musel mesiac iba lezat a potom nemohol par mesiacov vobec sediet iba stat, lezat alebo klacat a asi pol roka nosil korzet. Proste by som nechcel
hehe 1 krat iba pri lokalnej anestezii zosivanie rany po drsnom pade (pri preskokoch medzi stromami ked som bol mensi). 10 stehov zvonku ale mega vo vnutri koli svalom atd (nejaka necela hodinka zosivania) ale vpoho a teraz tou rukou hadzem trojky sestky ako Michael Jordan
napravanie laveho predlaktia v narkoze a potom este tri dni v nemocnici...
a to som mal stastie ze si to odnesla len ruka bo som mohol skoncit na voziku (pad z 5 metrovej vysky dolu hlavou na [hodne] tvrdy povrch)