nie..nevyjde..B3rET napísal:no ja ked som hral tu hru a ak je to robene podla nej tak tam sa mi do finale dostala daka bosna a hercegovina cize je to blbost totalna.... btw dnes som si bol podat v stavkovej ze v prvych 16 zapasox nepadne cervena karta... myslite ze to ma sancu vyjst?
Futbal: MS 2006 v Nemecku
a aky bol nato kurz? inak sanca tam je, ale 16 zapasou je prilis vela.B3rET napísal:no ja ked som hral tu hru a ak je to robene podla nej tak tam sa mi do finale dostala daka bosna a hercegovina cize je to blbost totalna.... btw dnes som si bol podat v stavkovej ze v prvych 16 zapasox nepadne cervena karta... myslite ze to ma sancu vyjst?
fu tak skore asi nie. ale snad si zahra v buducej sezone.p4ra napísal:Ja Francuzov nemusim, ale toho chlapika je mi fakt luto. Ked som to dnes videl praci a ukazal kolegom, nam zle prislo. Co dodat? Snad len skore a bezproblemove uzdravenie.
ty fotoreporteri su fakt dobry, taketo zaberi.
inak dnes som podal zapas nemecko-kostarika x2 kurz 2.95
ja som tiez zaexperimentoval a slahol som ze v prvych 2 zapasoch ziadna cervena,crespo ,ronaldo, klose daju viac golov ako nisterlooy (dufam ze si drzi formu z ManuB3rET napísal:no ja ked som hral tu hru a ak je to robene podla nej tak tam sa mi do finale dostala daka bosna a hercegovina cize je to blbost totalna.... btw dnes som si bol podat v stavkovej ze v prvych 16 zapasox nepadne cervena karta... myslite ze to ma sancu vyjst?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star