ked ho uz hravas by si mohol vediet ze sa to pise FATPIPemarcoss napísal:Hravam floorbal,co by si potreboval,no a radsej ti odporucam FADPIPE
Florbal
Hram vsecko co sa podoba len trochu na hokej a nepovysoval by som jedno nad druhe.
Florbal je dost narocny jak na techniku tak na kondicku.
mne vadi ze nemozem maz dlhsiu palicu ale da sa zvyknut. Hram aj hokej a po tom ako som zacal drtit florball sa mi vyrazne zlepsila palicova technika.
No a na telo sa tam da hrat tiez, trba mat periferne videnie na rozhodcu a ked otoci hlavu tak bum ho.
- o to je to vacsia sranda...
Florbal je dost narocny jak na techniku tak na kondicku.
mne vadi ze nemozem maz dlhsiu palicu ale da sa zvyknut. Hram aj hokej a po tom ako som zacal drtit florball sa mi vyrazne zlepsila palicova technika.
No a na telo sa tam da hrat tiez, trba mat periferne videnie na rozhodcu a ked otoci hlavu tak bum ho.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
odporucam ti poriadne tvrdu. Neda sa to porovnat s maksou, ovela lahsie sa striela aj davaju "tahaciky". Hovorim z vlastnej skusenosti ked som po dvoch rokoch menil palicu a bol to markantny rozdiel, az som sa cudoval ako som s takym niecom mohol hrat.vlasovlac napísal:Uz som te chcel skusit dlhsie, ale podarilo sa mi to az tento semester. Mrte ma to chytilo. Chcem si kupit hokeju, len co som kukal je toho tolko, ze som z toho dost mimo. Aku tvrdost hokejky by ste odporucili? To je asi zaklad.
Tolko penaziii? STOP !vlasovlac napísal:takze asi tvrdost 26 mm, minem na nu okolo tych 2000 +- nejake drobne. Ked mate nejaku oblubenu, pochvalte sa, neham si poradit.
To neplat, vlastne neuviedol si co presne platis ale ak xces mozem ti zohnat FAT PIPE RR PROFI s kvalitnou cepelou za cca 1000 - 1200. (BTW pokial viem najvyssia rada od Fatpipe resp mylim sa?)
Napis co to mas lebo toto sa mi nezda. Chalani hraju aj s kolmi za 500 a ked nie si nejaky technik tak to ani nezbadas. Hlavne aby to nebolo tazke a aby ten material po 2 sekerach neodisiel.
Inak tato flinta je pre silnejsie zapestie dolovne zbran, ja ani nijak inak nestrielam a ked to branar chyti do ruk tak nadava jak besny. Ale je to hlavne o technike.
jaj nasiel som nieco take - RR Pro 999.00 Sk Vynikajúca hokejka v shaft-om RR, tvrdou čepeľou RAW a kvalitnou omotávkou. Celková cena hokejky je cez 2500 Sk. Teraz za SUPER CENU! Nemá certifikáciu. To mam ako chapat, ze nevyhovuje pravidlam, alebo ju vyrobyli nacerno mongoli. Este porozmyslam, ale dokonca tyzdna by so uz volaco zobral
A ten certifikat udeluje akoze nejaka florbalova unia SR? Lebo tuto palicu mam z oficialneho slovenskeho skladu a kupovanu na klub, teda zo zlavou.t0m4s3 napísal:presne tak - S necertifikovanou cepelou a palicou nemozes hrat zapasy amaterskej/profesionalnej ligy (podla reguli)
a co som tak zbezne pozeral ma ju vela ludi po lige.
Alebo zeby ste mysleli nejaku svetovu certifikaciu? Ale ved ide o znacku fatpipe - co je pokial viem nieco ako Bauer v hokeji...
Tak mi to trochu blizsie vysvetlite plz.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
tipujem ze vyrobca musi dostat nejaku licenciu na tu hokejku, cize musi prejst skusakmi, splnat bezpecnostne pravidla atd. Neviem preco tvoja nema - asi proste nie je certifikovana. ked sa pozriem na moju palicu tak tam je: "International Floorbal Federation Certified Equipment SPCR 011 a No: xxxxx (necitatelne uz)"
no idem pozret este ten druhy pahyl co mam. a prezrem aj tu RRku.t0m4s3 napísal:tipujem ze vyrobca musi dostat nejaku licenciu na tu hokejku, cize musi prejst skusakmi, splnat bezpecnostne pravidla atd. Neviem preco tvoja nema - asi proste nie je certifikovana. ked sa pozriem na moju palicu tak tam je: "International Floorbal Federation Certified Equipment SPCR 011 a No: xxxxx (necitatelne uz)"
Florbalu sa venujem uz 4 roky, je to moj najoblubenejsi sport.
Osobne si myslim ze najlepsi distribudor je unihoc, nikolko salmin.
Som majitel hokejky TWS T9 a som mimoriadne spokojny nakolko som uz vyskusal skoro vsetky znacky. Momentalne, asi posleny rok sa venujem florbalovemu freestylu, ktory ma nesmierne bavi. Samozrejme tu vznika problem s certifikaciou hokejky/cepele koli zahnutiu. Certifikat dostavaju hokejky iba so zahnutim do 2cm, sice je povolene si je ohnut do 3cm. Dufam ze sa to rychlo zmeni lebo momentalne mam cepel ZORRO, aj ked ju asi znova vymenim za EVO2...
Pre zvedavcov co to ten floorball freestyle je:
http://www.floorballfreestyle.cz/
A najlepsia SWE skupina co sa nim zaobera.
http://www.trixxers.se/
Este jedna vec, prosim neporovnavajte floorball a hokejball, lebo sa to neda! Floorball vam proste musi sadnut ako mne .
Osobne si myslim ze najlepsi distribudor je unihoc, nikolko salmin.
Som majitel hokejky TWS T9 a som mimoriadne spokojny nakolko som uz vyskusal skoro vsetky znacky. Momentalne, asi posleny rok sa venujem florbalovemu freestylu, ktory ma nesmierne bavi. Samozrejme tu vznika problem s certifikaciou hokejky/cepele koli zahnutiu. Certifikat dostavaju hokejky iba so zahnutim do 2cm, sice je povolene si je ohnut do 3cm. Dufam ze sa to rychlo zmeni lebo momentalne mam cepel ZORRO, aj ked ju asi znova vymenim za EVO2...
Pre zvedavcov co to ten floorball freestyle je:
http://www.floorballfreestyle.cz/
A najlepsia SWE skupina co sa nim zaobera.
http://www.trixxers.se/
Este jedna vec, prosim neporovnavajte floorball a hokejball, lebo sa to neda! Floorball vam proste musi sadnut ako mne .
Aj ja sa venujem freestylu... Najviac ma bavi ked pridem na nejaky amatersky turnaj a idem si len tak poflipovat na branku a ked vidim ako na mna ty sraci pozeraju ze co to robim.... tak to ma vie dojat..( howori z vlastnej skusenosti...) aj ja ked som to viddel prvy krat tak sa mi oci prevracali.... 
-
mastermind
VIP