Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Kapone11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kapone11 »

jak sme boly na lyziarskom tak dvaj kamosi bobi taky nadrbany ze jeden vyskocil z okna na chate ked zan nim druhy krical Milujem ta!!(bolo to asi tak z prveho poschodia) :? alebo sme jednemu ucitelovy namalovali stolicku kriedov a on mal oblek! Jak vstal ta bol biely jak sirecek!! :smt047 :smt047
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

profka, co nas uci informatiku, potrebovala uvolnit na C:/ miesto, lebo tam chcela nieco nainstalovat, tak tie veci z C:/... hadzala na plochu. Stale nechapala, ze preco sa jej to neuvolnuje ... :lol: az spoluziak jej to musel povedat...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ešte raz na základke, v nejakom druhom ročníku: (moc si to nepamätám, ale iba z vyprávania)
boli sme v kine, učka ma chytila za ruku, a zrazu: "kde je michal, de je michal.." tak ma hladala a neuvedomila si že ma drží. Hladal som sám seba :lol: Keď som sa ozval, že koho vlastne hladáme, skoro ju drblo a vraj si potom musela naliať za jeden :lol: :lol:
Kapone11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kapone11 »

Lord PROXI napísal:ja to viem este lepsie "HOVNO HOVNO ZLATA RYBKA AKVARIUM Z TOHO NEBUDE" :)
to je ch*j ch*j zlata rybka styri oci
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No moja ucitelka , bohuzial si so mnou uzila dost toho , kedze papulu mam riadnu a pitchovat nikdy do seba nenecham .. i ked niekedy postupom casu si uvedomujem , ze som to aj prehanal , niekedy

Takze raz som jej na otazku odpovedal " HOVNO " , par krat som si s nou potikal - samozrejme len z mojej strany
Cynik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Cynik »

Podľa mňa príhody väčšinou nie sú smiešne, keď o nich niekomu rozprávate a dotyčný tam nebol. Ale to je len môj skromný názor.

Na základke sme na začiatku hodiny SJ napísali diktát, učiteľka vložila dikt. zošity do skrinky, odučila hodinu s minimom breptov a s pocitom zadosťučinenia odišla bez zošitov.
Snaď ani nemusím royprávať, čo potom nastalo v triede. Ani som nemusel opravovať lebo dikt. píšem dobre.
Po niekoľkých minútach si na to spomenula a vošla do triedy. Adrenalín vzrástol. Vynadala nám do vychcancov a začala zbierať zošity. Kričala aj na spolužiaka o ktorom si myslela, že tomu mal zabrániť( mimochodom ten nebol cez prestávku v triede) Potom sa spýtala, či všetci už dali zošity. Spolužiak v prvej lavici následne s úsmevom vytiahol svoj zošit z tašky a podal jej ho.
Nebola to bohvie ako srandovná príhoda, ale čo už. Kto chce môže skúsiť stránku s pojmom BUCHTOVINY v názve( na tie srandy okolo si už nespomeniem), ktorá je zameraná na takéto veci.
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

kinjeril napísal:Vylet v Prahe, zo strednej - profak nas nasral, tak sme rozmyslali, ako sa mu pomstit. Cez ulicku bola lekaren, skocil som kupit flasticku prehanadla. Pri obede sme mu ochutili snim polievocku. Tri dni presral! Skoro si vysral aj vnutornosti, trulo sprosty :)
Trošku nebezpečné riešenie ale účinné. :lol: :lol:
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

taq....no....bolo "krasne"pondelnajsie rano a k nam nastupili 2 alebo 3 nove ucitelky...to som vtedy nestihal do skoly....jedna vyzerrala ako ucitelka..poho..ale druha ako 15 rocna zenska....taq ja rano fakcim do triedy a zrazili sme sa.....a ona taq na mna pozrela..som jej povedal ze nech dava pozor...ona ze...ja som ucitelka...a ja....rob si p*cu z niekoho ineho...mierny trapas......ale sak stava sa.....a odvtedy kamosi..:)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

- na zakladke spoluziaci odmontovali srouby na lavici a sadla si :lol:
potom po nich hucala 45 minut... ROFL
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

my máme tak "trochu" teplécho učiteľa chémie...a raz sme robili neaký pokus kde mal dal niečo do vody...<asi sodík> a mali sme pozorovať reakciu....tak mu to tam trochu buchlo....tak sa zĺakol...začal utekať....strakal do žiakov len aby sa schoval..... :lol: :lol: a pritom kričal jajaaj.....

a potom raz keď sa zohol <ten učiteľ chémie> a v jeho super kožených nohaviciach mu bolo vidieť tangá.... :lol:

ps: pri oboch prípadoch som bol... :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Lord_3D napísal:my máme tak "trochu" teplécho učiteľa chémie...a raz sme robili neaký pokus kde mal dal niečo do vody...<asi sodík> a mali sme pozorovať reakciu....tak mu to tam trochu buchlo....tak sa zĺakol...začal utekať....strakal do žiakov len aby sa schoval..... :lol: :lol: a pritom kričal jajaaj.....

a potom raz keď sa zohol <ten učiteľ chémie> a v jeho super kožených nohaviciach mu bolo vidieť tangá.... :lol:

ps: pri oboch prípadoch som bol... :wink:
tak to uz je huste :lol: kam preboha chodis do skoly :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

LumberJack napísal:sex :wink:
preboha jako mozete mat sex s ucitelkou ??? aj keby bola hocijako pekna...ale je to ucitelka :)
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

ked som sa s ucitelkami na skolnom vylete dohadoval ci dokazem podpalit cigom smeti v kosi ... ja som to nechcel urobit, pretoze som si myslel ze by to naozaj zacalo horiet, ale ucitelky ma tak dlho nabadali nech to zrobim, ze som nakonec zkusil ... nastastie nezacalo ... a tiez z toho boly riadne zklamane ... :( :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

marosko1991 napísal:preboha jako mozete mat sex s ucitelkou ??? aj keby bola hocijako pekna...ale je to ucitelka :)
Normalne.. O to lepsie. :hehe: Ale ta moja neucila mna, ale mojho brata. :hehe:
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

boze ked si na to spomeniem normalne mam zimomriavky....bola treskuca zima,vecer prsalo do rana boli vsetky chodniky namrznute,kracam do skoly a vsade okolo mna padaju ludia na xodnikoch,ziadna hanba,nic....ja som spadla iba 3 krat...uz som sa blizila ku skole ked tu zrazu vidim ze nieco predomnou padlo na zem a lezi to tam....A TO MOJA ANGLICTINARKA SA POSMYKLA A PADLA ZO SCHODOU NA CHODNIK!!!horko tazko som ju zdvihla ale samozrejme okolo nas sla polovica gympla a setci to videli,ona mi vravi:"chyt ma za ruku,pojdeme spolu a budeme si doverovat,ked spadnem ja tak spadnes aj ty a ked spadnej ty tak spadnem aj ja"a zacala sa smiat ako debilna.tak som sa s nou zvvysnu cestu do skoly drzala za ruku ..bolo to takeee trapneee :oops: boze strasne neco.....a musim podotknut ze to je dobra 50-tnicka...viete si predstavit ake reci isli o mne v skole...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Akurat predvcerom sme si mrte vystrelili z profaka z fyziky. Mal som na mobile nahranu taku dychovku (horkyzakov-zuzu). Pychol som to do okna a nechal hrat na plne gule. On si to asi 2 minuty nevsimol, iba sa tak senylne parkrat kukol do okna :mrgreen:
Potom ked uz konecne nieco doriesil, tak zacal behat po triede, ze kde je to radio :lol:
Nakoniec sa zastavil pri mojej lavici a kukal von z okna, ze to ide odtial a ukazoval prstom na otvorene okno v budove oproti skoly :hehe:
Spokojne si sadol a skusal spoluziacku :D
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Riuška:-) napísal:boze ked si na to spomeniem normalne mam zimomriavky....bola treskuca zima,vecer prsalo do rana boli vsetky chodniky namrznute,kracam do skoly a vsade okolo mna padaju ludia na xodnikoch,ziadna hanba,nic....ja som spadla iba 3 krat...uz som sa blizila ku skole ked tu zrazu vidim ze nieco predomnou padlo na zem a lezi to tam....A TO MOJA ANGLICTINARKA SA POSMYKLA A PADLA ZO SCHODOU NA CHODNIK!!!horko tazko som ju zdvihla ale samozrejme okolo nas sla polovica gympla a setci to videli,ona mi vravi:"chyt ma za ruku,pojdeme spolu a budeme si doverovat,ked spadnem ja tak spadnes aj ty a ked spadnej ty tak spadnem aj ja"a zacala sa smiat ako debilna.tak som sa s nou zvvysnu cestu do skoly drzala za ruku ..bolo to takeee trapneee :oops: boze strasne neco.....a musim podotknut ze to je dobra 50-tnicka...viete si predstavit ake reci isli o mne v skole...
:lol: ... to je dobre !
nasa ucitelka raz ked bola zmrznta silnica zastavila az ked sa autom oprela kolami o schod u dveri do budovy skoly ... ale za par minut ju dajaky chalani odsuply aj s autom zpet kde nedobrovolne zaparkovala ... :)
nic extra ale bolo to tiez usmevne ... 8)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

No toto asi nie je môj najsrandovnejší zážitok s učiteľkou, ale vtipný je:
Naša učitelka mala kedysi na mobile Twisted Nerve (Také zlovestné pískanie, bolo to v Kill Bill 1) a jej takmer každú hodinu telefonoval jej syn a tak som si aj ja dal do mobilu Twisted Nerve a raz cez hodinu som to pustil a ona sa len čudovala "Šak mi nikto nevolá!!!", no po pár sekundách si uvedomila, že to zvoní niekomu v triede. :lol: No čo. Sranda bola. :)

Alebo sme ešte spravili srandu na našu matikárku, naprosto unikátny človek, matiku vie učiť, ale je úplná sranda sa na ňu pozerať, ona totiž pri výklade vždy používa svoje "frázy", ale to tak, že vždy každé slovo povie s robotickou presnosťou, tie isté slová znejú ÚPLNE rovnako. Napr. keď máme ísť počítať nejaký príklad tak povie:
Teraz vypočítame takéto.
Poď vypočítať takéto.
Skús, či vyriešiš takéto.

Alebo ďalšie jej frázy sú:
Ty o tom nemáš ani šajnu.
Ja som strašne zvedavá, čo ty na tom MONITORE dokážeš. (Pred 7. februárom)
No utekaj! (Keď sa niekto pýta na WC)
Ale prosím ťa! (Keď niekto trepne nejakú kravinu)
To je špatné!!!
Už to máš????
Ideme počítať lomené výrazy.
Strašne ste mrchaví!
Hneď ti to skontrolujem!!!
Áno ty !!!
Ty si pomalý jak parný válec !
Ty si taký maďar !
Šmochtoš!

No a ide o to, že sme si od jedného spolužiaka "požičali" mobil a ukryli do učitelského stola a cez hodinu sme prezváňali a učitelka povedala svoju naj hlášku : Ja ti to vyšmarím von oknom!!! Lenže nevedala, odkial to prichádza, vedela len, že to niekto robí naschvala a takto sme mobil prezváňali celú hodinu a zvyšok dňa sme sa rehotali na hláške Ja ti to vyšmarím von oknom!!! :smt046
:hehe:

Jaj :roll: Úžasná učitelka, škoda že ma nebude učiť na gympli, :cry: nie kôli takým žartom, ale ona proste vie učiť a tie jej hlášky!!! :D
Huntic.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Huntic. »

-------------
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Racius napísal: Ty o tom nemáš ani šajnu.
Ja som strašne zvedavá, čo ty na tom MONITORE dokážeš. (Pred 7. februárom)
No utekaj! (Keď sa niekto pýta na WC)
Ale prosím ťa! (Keď niekto trepne nejakú kravinu)
To je špatné!!!
Už to máš????
Ideme počítať lomené výrazy.
Strašne ste mrchaví!
Hneď ti to skontrolujem!!!
mozno som natvrdly, ale vobec neviem co je na tom take specialne ... :roll:
Napísať odpoveď