suhlasim, ze od roku je dlh po prepocte na 1 obyvatela vacsi...avsak ked si zoberies celkovy dlh SR a vypocitas kolko percent HDP tvoril v roku 2003, 2004 a kolko napr. v roku 2005, tak zistis ze klesol...kazdi z nas hovori o inom udaji.ked sa pozres na jednu tak dlh je vacsi, a podla druhej klesa. Opakujem, uplne suhlasim ze dlh na 1 obyv je vacsi, a je mi jasne ze dlh narasta a bude narastat(po prepocte na obyvatela), ale po vypocte kolko percent HDP tvori, kludne klesat moze.Tomasito napísal:Preboha, HDP odzrkadluje vykonnost ekonomiky, avsak to neznamena (!), ze ked je vykonnost ekonomiky vyssia, ze realny zahranicny dlh je tym automaticky mensi, resp. sa znizil! A tvrdit, ze zahranicny dlh medzirocne nenarastol???
ANTIFICO
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale jednoznacne stupol a to je pravda,tak tu netrep loloviny,uplne zbytocna hadka,ale dobre,kazdy nech si voli co chce,tu budu z hojka volit asi 2% ako vidim,mozno ani to niehubertus napísal:suhlasim, ze od roku je dlh po prepocte na 1 obyvatela vacsi...avsak ked si zoberies celkovy dlh SR a vypocitas kolko percent HDP tvoril v roku 2003, 2004 a kolko napr. v roku 2005, tak zistis ze klesol...kazdi z nas hovori o inom udaji.ked sa pozres na jednu tak dlh je vacsi, a podla druhej klesa. Opakujem, uplne suhlasim ze dlh na 1 obyv je vacsi, a je mi jasne ze dlh narasta a bude narastat(po prepocte na obyvatela), ale po vypocte kolko percent HDP tvori, kludne klesat moze.
vsak o kolko stupli ceny potravin,vies?
-
mastermind
VIP
-
canopus
Addict
to je skutocnost,ty si asi nekupjes potraviny,ze?len tak pre okraj,koko davas mesacne na potraviny,byvas sam?tak sa skus zivit sam cely rok a uvids ako zacnes vsetko prepocitavat,to tu nie je asi nikto z vas,kto tu sam zije,ze?skuste a pochopitemastermind napísal:toto nie je argument ale demagogia....
-
mastermind
VIP
potraviny si nekupujem sam a ani som nepostrehol, ze by to zvysenie cien nejaky sposobom rujnovalo nasu rodinu. tak ako sa zvysili ceny, zvysil sa aj prijem...canopus napísal:to je skutocnost,ty si asi nekupjes potraviny,ze?len tak pre okraj,koko davas mesacne na potraviny,byvas sam?tak sa skus zivit sam cely rok a uvids ako zacnes vsetko prepocitavat,to tu nie je asi nikto z vas,kto tu sam zije,ze?skuste a pochopite
-
canopus
Addict
zase dalsi jedinec,ktory tu opisuje sam seba,ani mna to nezrujnovalo,ale pochopis to aspon,ja som sam,vo dvojici sa lepsie kraca,chapes?mastermind napísal:potraviny si nekupujem sam a ani som nepostrehol, ze by to zvysenie cien nejaky sposobom rujnovalo nasu rodinu. tak ako sa zvysili ceny, zvysil sa aj prijem...
opis tu spolocnost a nie jednotlivca
BY SOM VAM DOPRIAL SAM BYVAT,SAM SA SATIT,SAM PLATIT BYT,ELEKTRIKU,PLYN,NAJOMNE,VODU,POISTKY,TELEFON,POTRAVINY,CESTU DO ROBOTY,
VSAK AJ NA VAS PRIDE
-
canopus
Addict
hem hlavne mlieko,mliecne produkty,a dalej ani menovat nebudem,lebo iste sa tu zivite vsetci sami,sundevil napísal:je to demagogia, lebo druhym dychom mr fico dodava, ze velke retazce tlacia ceny potravin dolu...a najma od nastupu Lidlu na slovesnky trh ceny potravin vyrazne klesli
sa chlapci uvedomte
LIDL=super kvalita,fakt
kvalita taka ista ako vsetky ostatne obchodycanopus napísal:hem hlavne mlieko,mliecne produkty,a dalej ani menovat nebudem,lebo iste sa tu zivite vsetci sami,![]()
![]()
![]()
sa chlapci uvedomte
LIDL=super kvalita,fakt
hadam mi nexces trepat ze: kupou slovenskych vyrobkov podporujete samych seba
// Nepouzivaj X miesto CH (vid. pravidlo 23). Posledne upozornenie. Tomasito
-
mastermind
VIP
-
tomexx
King
Pane boze, nejde o to kolko co stalo ale o to kolko a akych rozmanitych veci si mozes z platu kupit. Za sociku fotovci na prve auto cakali 3 roky (a to ani neratam obdobie kym nanho nasetrili). Ved to je uplne zvratene. Pomarance si si mohol kupit akurat tak pred Vianocmi a aj to si si musel vystat fajny rad ak si vobec chcel dake dostat... A toto su len 2 priklady.canopus napísal:a ches aby mlieko o rok stalo 50 a chlieb 40?
-
canopus
Addict
si myslis ze dokedy sa bude vsetko zdrazovat?tomexx napísal:Pane boze, nejde o to kolko co stalo ale o to kolko a akych rozmanitych veci si mozes z platu kupit. Za sociku fotovci na prve auto cakali 3 roky (a to ani neratam obdobie kym nanho nasetrili). Ved to je uplne zvratene. Pomarance si si mohol kupit akurat tak pred Vianocmi a aj to si si musel vystat fajny rad ak si vobec chcel dake dostat... A toto su len 2 priklady.
-
mastermind
VIP
-
tomexx
King
Omg, zdrazovat sa bude dovtedy dokym bude vysoka inflacia (tzn. dokedy bude v obehu viac penazi ako je krytych) + zvysovanie ceny ropy a inych surovin. Inak sa ceny mozu znizit len konkurenciou a tu zabezpeci zdrave podnikatelske prostredie...canopus napísal:si myslis ze dokedy sa bude vsetko zdrazovat?
-
canopus
Addict
oukej tak ich zvysujme,ja nie som politik aby som to tu riesil,vy vsetci ste tu ako vidim boha velki politici,tak poradte,ked tak vsetci svinsky mudrujete,som zvedavymastermind napísal:bez urazky, to je presne ta demagogia co pouziva fico. povedz ako chces regulovat ceny potravin?
do pecka aj s touto vladou aj s celym SDKU a spol
rozkradli cely stat
ktory stat na svete predava svoje statne podniky
UNIKATNA NASA VLADA
ti ktori maju dochodok 6000Sk,plati byt 4000Sk,lieky stoja 1500 Sk
-
mastermind
VIP
-
canopus
Addict
nas trh je v zadku,ako vidim,nabrala ho sprivatizovanim statnych podnikov,bohovsky dobry smermastermind napísal:neskutocne kritizujes zvysovenie potravin a pritom sam vies, ze stat nema ziaden mechanizmus na to aby tie ceny nejako reguloval. ceny reguluje trh. nehovorim, ze situacia je idealna, ale ekonomika nabrala dobry smer a posilnuje, zmena sa neda urobit zo dna na den.
-
Linkman
Darca
Záverečný Linkmanov prejav k antifico.sk
V sobotu 17.6. sa rozhodne či budeme pokračovať v rovnakom pokroku ako dnes. Ďakujem všetkým čo sa nenechali zastrašiť Ficovým prízrakom socializmu či takzvanej "socialnej demokracie" a odmietnu tohto politika v budúcotýždňových parlamentných voľbách raz a navždy. Prešli sme spolu kus cesty. V týchto volbách ide o to dať dôraz na to, že nechceme v naších radoch populizmus a tretiocestárstvo. Budem rád ak všetci povieme stop populizmu a pôjdeme poctivo do volieb. Netreba neísť a nechať za seba rozhodnúť druhých. Nejsť znamená, že dávame prednosť rôznym neetickým izmom ako komunizmus, populizmus, ficizmus, mečiarizmus.
Fica a jeho súkromná strana neponúkla pred voľbami žiadnu víziu budúcnosti, kvalitnejšieho vzdelania a
uplatnenia v živote. Jeho Smer-SD podľa ODM nezaujímajú problémy mladých ľudí, ale naplnenie finančných a mocenských cieľov jeho
investorov. Tento tretí cestár potvrdzuje, že nemá zábrany vytvoriť vládu s komunistami, opilcami a tunelármi. V Českej republike chýbal ODS 1 hlas, o tomto rozdiele rozhodlo 338 voličov. Preto neleňošte a volte. Kampaň antifico.sk mala úspešný ohlas, samozrejme boli aj negatívne ohlasy a chodili na antifico email všeliake emaily kde nás preklínali a pod. Na to sa dá povedať len jedno, že komu není vzhuru dano v apatece nekoupi. V túto chvíľu sa dopredávajú posledné antifico tričká (tie v čiernom sú už predané) , zajtra sa posiela posledná várka antifico samolepiek. Týmto ďakujem ja za celé antifico.sk resp. ODM www.odm.sk všetkým antifico sympatizantom ktorý nám pomáhali v našej kampani. Napriek obavám, že budú smeráci a ficopozitivisti záškodnejší prebehla akcia viac menej bez problémov (1 záškodný telefonát, nejaké preklínacie emaily, 1 prelepený antifico bilboard smeráckym bilboardom). V tejto akcii sa použilo cca vyse miliona samolepiek, posledné už smeruju zaujemcom. Týmto chcem všetkým poďakovať za spoluprácu.
Touto kampaňou ODM nekončí s kampaňami , pripravujú sa rôzne ďalšie aktivity. Doména antifico.sk má doménu na rok tak bude aj po voľbách online
Záverom by som pozmenil jeden s textom nálepiek na
Ďakujeme, že ste mu neverili a stále neveríte !
Linkman
V sobotu 17.6. sa rozhodne či budeme pokračovať v rovnakom pokroku ako dnes. Ďakujem všetkým čo sa nenechali zastrašiť Ficovým prízrakom socializmu či takzvanej "socialnej demokracie" a odmietnu tohto politika v budúcotýždňových parlamentných voľbách raz a navždy. Prešli sme spolu kus cesty. V týchto volbách ide o to dať dôraz na to, že nechceme v naších radoch populizmus a tretiocestárstvo. Budem rád ak všetci povieme stop populizmu a pôjdeme poctivo do volieb. Netreba neísť a nechať za seba rozhodnúť druhých. Nejsť znamená, že dávame prednosť rôznym neetickým izmom ako komunizmus, populizmus, ficizmus, mečiarizmus.
Fica a jeho súkromná strana neponúkla pred voľbami žiadnu víziu budúcnosti, kvalitnejšieho vzdelania a
uplatnenia v živote. Jeho Smer-SD podľa ODM nezaujímajú problémy mladých ľudí, ale naplnenie finančných a mocenských cieľov jeho
investorov. Tento tretí cestár potvrdzuje, že nemá zábrany vytvoriť vládu s komunistami, opilcami a tunelármi. V Českej republike chýbal ODS 1 hlas, o tomto rozdiele rozhodlo 338 voličov. Preto neleňošte a volte. Kampaň antifico.sk mala úspešný ohlas, samozrejme boli aj negatívne ohlasy a chodili na antifico email všeliake emaily kde nás preklínali a pod. Na to sa dá povedať len jedno, že komu není vzhuru dano v apatece nekoupi. V túto chvíľu sa dopredávajú posledné antifico tričká (tie v čiernom sú už predané) , zajtra sa posiela posledná várka antifico samolepiek. Týmto ďakujem ja za celé antifico.sk resp. ODM www.odm.sk všetkým antifico sympatizantom ktorý nám pomáhali v našej kampani. Napriek obavám, že budú smeráci a ficopozitivisti záškodnejší prebehla akcia viac menej bez problémov (1 záškodný telefonát, nejaké preklínacie emaily, 1 prelepený antifico bilboard smeráckym bilboardom). V tejto akcii sa použilo cca vyse miliona samolepiek, posledné už smeruju zaujemcom. Týmto chcem všetkým poďakovať za spoluprácu.
Touto kampaňou ODM nekončí s kampaňami , pripravujú sa rôzne ďalšie aktivity. Doména antifico.sk má doménu na rok tak bude aj po voľbách online
Záverom by som pozmenil jeden s textom nálepiek na
Ďakujeme, že ste mu neverili a stále neveríte !
Linkman
-
mastermind
VIP
nas trh je v zadku? chces popriet ze sa kupy-schopnost zvysila? iba sa ti zvysili poplatky? chces povedat, ze za 8 rokov sa ti nijak nezvysil plat?canopus napísal:nas trh je v zadku,ako vidim,nabrala ho sprivatizovanim statnych podnikov,bohovsky dobry smer![]()
![]()
,zmenu za 8 rokov som ja nijako nepocitil,iba co sa mi zvysili poplatky,a to mi nikto neodoprie
a neviem preco sem stale pleties privatizaciu statnych podnikov. bavili sme sa o vysokych cenach potravin.