ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
hubertus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hubertus »

Tomasito napísal:Preboha, HDP odzrkadluje vykonnost ekonomiky, avsak to neznamena (!), ze ked je vykonnost ekonomiky vyssia, ze realny zahranicny dlh je tym automaticky mensi, resp. sa znizil! A tvrdit, ze zahranicny dlh medzirocne nenarastol???
suhlasim, ze od roku je dlh po prepocte na 1 obyvatela vacsi...avsak ked si zoberies celkovy dlh SR a vypocitas kolko percent HDP tvoril v roku 2003, 2004 a kolko napr. v roku 2005, tak zistis ze klesol...kazdi z nas hovori o inom udaji.ked sa pozres na jednu tak dlh je vacsi, a podla druhej klesa. Opakujem, uplne suhlasim ze dlh na 1 obyv je vacsi, a je mi jasne ze dlh narasta a bude narastat(po prepocte na obyvatela), ale po vypocte kolko percent HDP tvori, kludne klesat moze.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

hubertus napísal:suhlasim, ze od roku je dlh po prepocte na 1 obyvatela vacsi...avsak ked si zoberies celkovy dlh SR a vypocitas kolko percent HDP tvoril v roku 2003, 2004 a kolko napr. v roku 2005, tak zistis ze klesol...kazdi z nas hovori o inom udaji.ked sa pozres na jednu tak dlh je vacsi, a podla druhej klesa. Opakujem, uplne suhlasim ze dlh na 1 obyv je vacsi, a je mi jasne ze dlh narasta a bude narastat(po prepocte na obyvatela), ale po vypocte kolko percent HDP tvori, kludne klesat moze.
ale jednoznacne stupol a to je pravda,tak tu netrep loloviny,uplne zbytocna hadka,ale dobre,kazdy nech si voli co chce,tu budu z hojka volit asi 2% ako vidim,mozno ani to nie :lol: :lol:
vsak o kolko stupli ceny potravin,vies?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

canopus napísal:vsak o kolko stupli ceny potravin,vies?
toto nie je argument ale demagogia....
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:toto nie je argument ale demagogia....
to je skutocnost,ty si asi nekupjes potraviny,ze?len tak pre okraj,koko davas mesacne na potraviny,byvas sam?tak sa skus zivit sam cely rok a uvids ako zacnes vsetko prepocitavat,to tu nie je asi nikto z vas,kto tu sam zije,ze?skuste a pochopite
mastermind
VIP
VIP

canopus napísal:to je skutocnost,ty si asi nekupjes potraviny,ze?len tak pre okraj,koko davas mesacne na potraviny,byvas sam?tak sa skus zivit sam cely rok a uvids ako zacnes vsetko prepocitavat,to tu nie je asi nikto z vas,kto tu sam zije,ze?skuste a pochopite
potraviny si nekupujem sam a ani som nepostrehol, ze by to zvysenie cien nejaky sposobom rujnovalo nasu rodinu. tak ako sa zvysili ceny, zvysil sa aj prijem...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:potraviny si nekupujem sam a ani som nepostrehol, ze by to zvysenie cien nejaky sposobom rujnovalo nasu rodinu. tak ako sa zvysili ceny, zvysil sa aj prijem...
zase dalsi jedinec,ktory tu opisuje sam seba,ani mna to nezrujnovalo,ale pochopis to aspon,ja som sam,vo dvojici sa lepsie kraca,chapes?
opis tu spolocnost a nie jednotlivca

BY SOM VAM DOPRIAL SAM BYVAT,SAM SA SATIT,SAM PLATIT BYT,ELEKTRIKU,PLYN,NAJOMNE,VODU,POISTKY,TELEFON,POTRAVINY,CESTU DO ROBOTY,

VSAK AJ NA VAS PRIDE :lol: :lol:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

je to demagogia, lebo druhym dychom mr fico dodava, ze velke retazce tlacia ceny potravin dolu...a najma od nastupu Lidlu na slovesnky trh ceny potravin vyrazne klesli
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:je to demagogia, lebo druhym dychom mr fico dodava, ze velke retazce tlacia ceny potravin dolu...a najma od nastupu Lidlu na slovesnky trh ceny potravin vyrazne klesli
hem hlavne mlieko,mliecne produkty,a dalej ani menovat nebudem,lebo iste sa tu zivite vsetci sami, :lol: :lol: :lol:
sa chlapci uvedomte
LIDL=super kvalita,fakt
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

canopus napísal:hem hlavne mlieko,mliecne produkty,a dalej ani menovat nebudem,lebo iste sa tu zivite vsetci sami, :lol: :lol: :lol:
sa chlapci uvedomte
LIDL=super kvalita,fakt
kvalita taka ista ako vsetky ostatne obchody
hadam mi nexces trepat ze: kupou slovenskych vyrobkov podporujete samych seba :lol:

// Nepouzivaj X miesto CH (vid. pravidlo 23). Posledne upozornenie. Tomasito
mastermind
VIP
VIP

ano nezivim sa sam, ale zijem v tejto spolocnosti.
vobec nechapem kam tymto mieris. chces aby chlieb stal 15Sk a mlieko 3Sk ako za komunistov?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:ano nezivim sa sam, ale zijem v tejto spolocnosti.
vobec nechapem kam tymto mieris. chces aby chlieb stal 15Sk a mlieko 3Sk ako za komunistov?
a ches aby mlieko o rok stalo 50 a chlieb 40?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

canopus napísal:a ches aby mlieko o rok stalo 50 a chlieb 40?
Pane boze, nejde o to kolko co stalo ale o to kolko a akych rozmanitych veci si mozes z platu kupit. Za sociku fotovci na prve auto cakali 3 roky (a to ani neratam obdobie kym nanho nasetrili). Ved to je uplne zvratene. Pomarance si si mohol kupit akurat tak pred Vianocmi a aj to si si musel vystat fajny rad ak si vobec chcel dake dostat... A toto su len 2 priklady. :roll:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal:Pane boze, nejde o to kolko co stalo ale o to kolko a akych rozmanitych veci si mozes z platu kupit. Za sociku fotovci na prve auto cakali 3 roky (a to ani neratam obdobie kym nanho nasetrili). Ved to je uplne zvratene. Pomarance si si mohol kupit akurat tak pred Vianocmi a aj to si si musel vystat fajny rad ak si vobec chcel dake dostat... A toto su len 2 priklady. :roll:
si myslis ze dokedy sa bude vsetko zdrazovat?
mastermind
VIP
VIP

canopus napísal:a ches aby mlieko o rok stalo 50 a chlieb 40?
bez urazky, to je presne ta demagogia co pouziva fico. povedz ako chces regulovat ceny potravin?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

canopus napísal:si myslis ze dokedy sa bude vsetko zdrazovat?
Omg, zdrazovat sa bude dovtedy dokym bude vysoka inflacia (tzn. dokedy bude v obehu viac penazi ako je krytych) + zvysovanie ceny ropy a inych surovin. Inak sa ceny mozu znizit len konkurenciou a tu zabezpeci zdrave podnikatelske prostredie...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:bez urazky, to je presne ta demagogia co pouziva fico. povedz ako chces regulovat ceny potravin?
oukej tak ich zvysujme,ja nie som politik aby som to tu riesil,vy vsetci ste tu ako vidim boha velki politici,tak poradte,ked tak vsetci svinsky mudrujete,som zvedavy
do pecka aj s touto vladou aj s celym SDKU a spol
rozkradli cely stat
ktory stat na svete predava svoje statne podniky
UNIKATNA NASA VLADA
ti ktori maju dochodok 6000Sk,plati byt 4000Sk,lieky stoja 1500 Sk :arrow: FUCK
mastermind
VIP
VIP

neskutocne kritizujes zvysovenie potravin a pritom sam vies, ze stat nema ziaden mechanizmus na to aby tie ceny nejako reguloval. ceny reguluje trh. nehovorim, ze situacia je idealna, ale ekonomika nabrala dobry smer a posilnuje, zmena sa neda urobit zo dna na den.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:neskutocne kritizujes zvysovenie potravin a pritom sam vies, ze stat nema ziaden mechanizmus na to aby tie ceny nejako reguloval. ceny reguluje trh. nehovorim, ze situacia je idealna, ale ekonomika nabrala dobry smer a posilnuje, zmena sa neda urobit zo dna na den.
nas trh je v zadku,ako vidim,nabrala ho sprivatizovanim statnych podnikov,bohovsky dobry smer :lol: :lol: :lol: ,zmenu za 8 rokov som ja nijako nepocitil,iba co sa mi zvysili poplatky,a to mi nikto neodoprie
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Záverečný Linkmanov prejav k antifico.sk

V sobotu 17.6. sa rozhodne či budeme pokračovať v rovnakom pokroku ako dnes. Ďakujem všetkým čo sa nenechali zastrašiť Ficovým prízrakom socializmu či takzvanej "socialnej demokracie" a odmietnu tohto politika v budúcotýždňových parlamentných voľbách raz a navždy. Prešli sme spolu kus cesty. V týchto volbách ide o to dať dôraz na to, že nechceme v naších radoch populizmus a tretiocestárstvo. Budem rád ak všetci povieme stop populizmu a pôjdeme poctivo do volieb. Netreba neísť a nechať za seba rozhodnúť druhých. Nejsť znamená, že dávame prednosť rôznym neetickým izmom ako komunizmus, populizmus, ficizmus, mečiarizmus.
Fica a jeho súkromná strana neponúkla pred voľbami žiadnu víziu budúcnosti, kvalitnejšieho vzdelania a
uplatnenia v živote. Jeho Smer-SD podľa ODM nezaujímajú problémy mladých ľudí, ale naplnenie finančných a mocenských cieľov jeho
investorov. Tento tretí cestár potvrdzuje, že nemá zábrany vytvoriť vládu s komunistami, opilcami a tunelármi. V Českej republike chýbal ODS 1 hlas, o tomto rozdiele rozhodlo 338 voličov. Preto neleňošte a volte. Kampaň antifico.sk mala úspešný ohlas, samozrejme boli aj negatívne ohlasy a chodili na antifico email všeliake emaily kde nás preklínali a pod. Na to sa dá povedať len jedno, že komu není vzhuru dano v apatece nekoupi. V túto chvíľu sa dopredávajú posledné antifico tričká (tie v čiernom sú už predané) , zajtra sa posiela posledná várka antifico samolepiek. Týmto ďakujem ja za celé antifico.sk resp. ODM www.odm.sk všetkým antifico sympatizantom ktorý nám pomáhali v našej kampani. Napriek obavám, že budú smeráci a ficopozitivisti záškodnejší prebehla akcia viac menej bez problémov (1 záškodný telefonát, nejaké preklínacie emaily, 1 prelepený antifico bilboard smeráckym bilboardom). V tejto akcii sa použilo cca vyse miliona samolepiek, posledné už smeruju zaujemcom. Týmto chcem všetkým poďakovať za spoluprácu.
Touto kampaňou ODM nekončí s kampaňami , pripravujú sa rôzne ďalšie aktivity. Doména antifico.sk má doménu na rok tak bude aj po voľbách online :roll:

Záverom by som pozmenil jeden s textom nálepiek na
Ďakujeme, že ste mu neverili a stále neveríte !

Linkman :)
mastermind
VIP
VIP

canopus napísal:nas trh je v zadku,ako vidim,nabrala ho sprivatizovanim statnych podnikov,bohovsky dobry smer :lol: :lol: :lol: ,zmenu za 8 rokov som ja nijako nepocitil,iba co sa mi zvysili poplatky,a to mi nikto neodoprie
nas trh je v zadku? chces popriet ze sa kupy-schopnost zvysila? iba sa ti zvysili poplatky? chces povedat, ze za 8 rokov sa ti nijak nezvysil plat?
a neviem preco sem stale pleties privatizaciu statnych podnikov. bavili sme sa o vysokych cenach potravin.
Napísať odpoveď