pokial viem tak sa bavime o tom ci potrebujes dobre znamky a maturitu ak si uspesny riesitel krajskeho kola olympiady => nepotrebujes. Naco su mi navyse body ked idem bez prijimaciek?artabanes napísal:no, na vecsine vs sa za dobre maturitne a rocnikove vysvedcenia pridavaju body -ja osobne som maturitne nemal az take zle, ale rocnikove som mal ultra strasne zle - ale asi som dobre spravil prijimacky, kedze ma zobrali
IQ TEST
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
ano, presne to ti vravimartabanes napísal:tomase - ty mi vravis, ze niekde beru bez primaciek len tak, na zaklade uspesnosti v nejakej olympiade?
edit: citujem nahodne vybranu napr fei.tuke.sk
dalej napr stuba:2. Uchádzač bude prijatý prednostne, t.j. bez zatriedenia podľa bodového hodnotenia za dosiahnuté výsledky na strednej škole, ak bol v krajskom kole v kategórii A úspešným riešiteľom
matematickej olympiády, fyzikálnej olympiády,
súťaže ZENIT v elektrotechnike a výpočtovej technike a informatike.
Podmienky odpustenia prijímacích skúšok na akademický rok 2006/07
22.07.2005
Prijímacia skúška bude odpustená tým absolventom gymnázií alebo stredných odborných škôl (nie stredných odborných učilíšť) končiacich maturitnou skúškou v školskom roku 2005/06, ktorí spĺňajú aspoň jedno z nasledovných kritérií K1 alebo K2:
K2. počas štúdia na strednej škole:
boli buď úspešnými riešiteľmi republikových olympiád (matematickej, fyzikálnej, programátorskej) aspoň na úrovni krajského kola
alebo
boli účastníkmi republikového kola SOČ, súťaže Zenit resp. iných porovnateľných celoslovenských alebo medzinárodných súťaží v odbore relevantnom k zvolenému študijnému programu na fakulte
-
canopus
Addict
ja osm mal ucitela chemie,ktory je tam myslim riaditelom,alebo take nieco,vam poviem ze to bol pekny debilek,mudry ako radioartabanes napísal:platil som preto, lebo Mensa Slovensko má cenu 100 sk pre študentov - a aj mi poslali poštou pekný certifikát o výške iq
cely iq test je pekna magorina,kazdy vie nieco ine,ty vies hento a dam ti iny test a uz to nemusis vediet
-
Kosh
King
canopus, je mi to luto, ale vidim že nevieš o čom je reč. hovorí ti niečo test Ravenove progresívne matice? (tak sa to tuším volalo) - tam v kazdom priklade bola siet 3*3 symboly, jedno miesto bolo prazdne, a tam som mal tusim s piatich doplnit chybajuci symbol - čiže je to test absolútne nezávislý na vzdelaní
Take IQ mam aj ja a neviem o tom ze by to bolo "velmi vysoke" ale skor nadpriemer, a uz vobec nemam potrebu sa tym chvalit, co ocakavam od kazdeho cloveka s IQ 136. Takze si s tym IQ testom mozes na WC vytret prdel...artabanes napísal:áno? ja som za iq test zaplatil 100 sk, a mám 136 (napoviem, je to veľmi vysoké)
-
mastermind
VIP
lol, aj keby si mal neviem ake vysoke IQ, uz ti to nepomoze, podla toho co si tu v par prispevkoch predviedol si pre mna nic len namyslena nula. samozrejme bez urazky.artabanes napísal:kto ma vysoke iq, nemoze mat vysoke ego? to si kde pocul? s tym iq testom si prdel vytret nemozem, ale mozem sa nim chvalit kazdemu, kto ho ma nizsie - co si podla tvojho vyjadrovania a pouzivania vulgarizmov (prdel) aj ty
snad moje ego nikdy neupadne tak do blata aby som si ho musel dvihat tym, ze sa budem chvalit ake mam iq.
ADD len doplnim ako je to s tym vulgarnym vyjadrovanim. ide o citaty z lamky.net...
artabanes napísal: o tom tocim ze zacala taka móda na lamkách, ze uploadovanie na share.am - a ze nechapem preco, ked je to **pi*i** server
artabanes napísal:ludia, co vam platia za upload na tento sku*veny server?...