nezabudaj, ze ked body nevidis to neznamena ze nie su. ak si na velkom servery kde hra vela ludi, alebo je dany server slaby tak body nemusia byt viditelne ale su.->slavo<- napísal:vsimli stesi v poslednej dobe ako blbnu body , a nezapisu sa .ja hej
Zahrajte si TrackMania Nations ESWC a zviditelnite Slovensko
Re: TM-Nations
co tym myslis???NICOLAI napísal:Dá sa vytvorená trat registrovat?
-
NICOLAI
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ze ci mozem na mnou vytvorenej trati hrat po netegwixt napísal:co tym myslis???
Urcite mozes ked si urobis server, ale nikto za nu nebude dostavat body. Ale asi sa da zaregistrovatNICOLAI napísal:no ze ci mozem na mnou vytvorenej trati hrat po nete
blbostpiton napísal:Urcite mozes ked si urobis server, ale nikto za nu nebude dostavat body. Ale asi sa da zaregistrovat
akakolvek validna trat sa da umiestnit na akykolvek server ..... a bodovanie fungovat bude
-
->slavo<-
Addict

tak toto sa mi obiavi po prihlaseni do hry dokonca sa neda zistit ani rank . dokonca ani stranka www.trackmania.com nefunguje . neviete niekto co sa deje?
-
R1k1nko
Darca
niekedy som bol v 30 dsiatke .... ale potom som to prehral hrat .. (ved som mal 3 mesacnu maniu ) .. a prestal som preto lebo som nemal kde dat rank pod 1000.
lebo vsade kde sa to dalo dat tak na tych serveroch bolo ze vstup len pod 1000 rank ... inak kick .
tak kde sa da dat rank pod 1000 nikde vsade ta kiknu ..
teraz som uz asi 54 ....
lebo vsade kde sa to dalo dat tak na tych serveroch bolo ze vstup len pod 1000 rank ... inak kick .
tak kde sa da dat rank pod 1000 nikde vsade ta kiknu ..
teraz som uz asi 54 ....
-
prask
Light Professional
v nemecku bol jeden super server tam som sa aj vysvihol na 9. v svk (okolo 300 na svete) ale potom som prestal.
volal sa xenon vzdy ked sa tam chcel niekto dostat tak musel aspon 10-15 min cakat, strasne dlha rada. jazdili sa tam basic trate a vzdy tam bol niekto zo svk alebo cze dalo sa povedat ze sme ako ceskoslovensko toho tam aj najviac povyhravali.
potom ita ma podobny server (neviem ako je to teraz uz to nehravam)
volal sa nieco ako "kalighulas begginer" taktiez basic trate dobry borci
ale naj aky som kedy nafstevoval bol xenon
volal sa xenon vzdy ked sa tam chcel niekto dostat tak musel aspon 10-15 min cakat, strasne dlha rada. jazdili sa tam basic trate a vzdy tam bol niekto zo svk alebo cze dalo sa povedat ze sme ako ceskoslovensko toho tam aj najviac povyhravali.
potom ita ma podobny server (neviem ako je to teraz uz to nehravam)
volal sa nieco ako "kalighulas begginer" taktiez basic trate dobry borci
ale naj aky som kedy nafstevoval bol xenon
hladam 1-2 zodpovednych ludi ktori by na mojej stranke venovanej TMN pridavali novinky z diania okolo TM ...
Kód: Vybrať všetko
http://trackmanianations.xhosting.cz/index.php?nid=2-
Linkman
Darca
ludé spravil som mapu, je nutné najprv v editore spraviť map rekord a poslať mi ju naspať.
tu je link na mapu
http://rapidshare.de/files/25078793/Slo ... e.Gbx.html
potom mi ju niekde uploadnite
je tam veľa zradných ciest, tajnych miest, a mapu pod 5 minut sotva prejdete
tu je link na mapu
Aktualne najlepsi server v TmN je teraz nemecky Jamlan , vzdy je tam 123 hracov, takze mate stastie ak sa tam vobec dostanete, samozrejme potrebujete riadne pripojenie , pretoze aj pri mojom 1,2 megovom pripojeni a 150 kilovom stahovani sa tam mozem prihlasovat skoro vzdy iba v noci ..inak ma vobec nespoji , respektive max. to laguje..
Jamlan je zradny este v jednej veci : V niektorych tratiach sa vam sice podari dostat nejakych 200 bodov za jednu trat , ale priklad co sa mne stal minule: Na jednej z mojich znamych trati v Jamlane som obsadil 2 miesto ,co znamenalo ze som mal dostat minimalne 180 pts, ibaze mi vobec pts nedalo , iste si neviete predstavit ten pocit , ked sa Vam raz za zivot podari dostat do trojky aj to Vam body neda
no skoro ma je*lo o zem ...
Takze asi tak ...
Jamlan je zradny este v jednej veci : V niektorych tratiach sa vam sice podari dostat nejakych 200 bodov za jednu trat , ale priklad co sa mne stal minule: Na jednej z mojich znamych trati v Jamlane som obsadil 2 miesto ,co znamenalo ze som mal dostat minimalne 180 pts, ibaze mi vobec pts nedalo , iste si neviete predstavit ten pocit , ked sa Vam raz za zivot podari dostat do trojky aj to Vam body neda
Takze asi tak ...
skus to nedavat na blby rapidshare ked to ma 7kB omg .... to sem mozes dat rovno ako prilonu k postu ....Linkman napísal:ludé spravil som mapu, je nutné najprv v editore spraviť map rekord a poslať mi ju naspať.
tu je link na mapu