Opera 9 Final
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Opera 9 Final
Chcem sa spytat, stahoval uz niekto? Nejake vyraznejsie zmeny? Cital som si changelog a pod., ale nic sa nevyrovna osobnej skusenosti uzivatela, preto sa pytam. A co podpora BitTorrent?
prave som ju nainstaloval a na prvy pohlad je to uplne rovnake (rozumej rovnako dokonale
)
zmeny som postrehol v nastaveniach a celkovo je tam dost novych funkcii ktore vsak nie su na prvy pohlad hned viditelne a na celkovu funkcnost nejak zasadne nevplyvaju (vsak naco menit co je dobre) ... chce to poskusat este sa uvidi ... ale kazdopadne podpora JS sa zlepsila (gmail uz ide na 100%)
widgety som este neskusal ani bittorent
ale co som skusal je Acid2 test
http://www.webstandards.org/files/acid2/test.html
hadajte co..... funguje na 100%
zmeny som postrehol v nastaveniach a celkovo je tam dost novych funkcii ktore vsak nie su na prvy pohlad hned viditelne a na celkovu funkcnost nejak zasadne nevplyvaju (vsak naco menit co je dobre) ... chce to poskusat este sa uvidi ... ale kazdopadne podpora JS sa zlepsila (gmail uz ide na 100%)
widgety som este neskusal ani bittorent
ale co som skusal je Acid2 test
http://www.webstandards.org/files/acid2/test.html
hadajte co..... funguje na 100%
-
p4ra
Redeemer
Parada. Mna zaujima este jedna vec. Niezeby som bol velky fan pokec.sk, ale ma zaujima, ci je tam ten bug, ze, ked som dal priamo z nejakej miestnosti "Odhlasit", tak mi to otvorilo nove okno, v kt. ma to odhlasilo. Alebo bola chyba u mna?
Dalej ma zaujima, ci niekto pouziva LogMeIn, ak ano, ci sa toto zlepsilo v novej verzii.
A posledna vec, ze mi to zvyklo blbnut pri presmerovanich, proste ma to nepresmerovalo, ale hadzalo stranku, ze mam manualne presmerovat, resp. nastavit to v nastaveniach, i ked som to uz prednastavene mal.
Inak diki za postrehy, dnes vecer stiahnem, ked pridem z prace.
Dalej ma zaujima, ci niekto pouziva LogMeIn, ak ano, ci sa toto zlepsilo v novej verzii.
A posledna vec, ze mi to zvyklo blbnut pri presmerovanich, proste ma to nepresmerovalo, ale hadzalo stranku, ze mam manualne presmerovat, resp. nastavit to v nastaveniach, i ked som to uz prednastavene mal.
Inak diki za postrehy, dnes vecer stiahnem, ked pridem z prace.
Tiez som stiahol a nainstalil tu v praci (udajne je freeware.. a nikde nie je pisane, ze iba na sukromne ucely).. Operu 9 beta pouzivam doma uz asi polroka.. takze pre mna ziadna velka novinka..
V podstate ju pouzivam iba na surfovanie.. a vsetko, co mi robila 8.x verzia, robi aj 9 final verzia. Len jedna vec ma serie. V nastaveniach historie pri 8.x verziach bola moznost zvlast nastavit pocet adries v historii a pocet adries napisanych do address baru. V novej 9 verzii je iba jedna moznost.. historia..
Po skusenostiach s 9 beta som pevne dufal, ze tuto moznost zapracuju do 9 final, ale nie je to tam.. 
Takze prvykrat som si nahodil Operu. Az doteraz som pracoval len na IE. Teda nepracoval som so ziadnym inym prehliadacom. A uvidim ci si na tento zvyknem. Musim povedat, ze to vyzera na velku zmenu. Som zvedavy, ci sa po nejakom case nevratim spat na IE. Chcem sa spytat, ci sa vam nezda, ze oproti IE to o nejaku mikrostotinku viac natahuje stranky (najma obrazky).
-
p4ra
Redeemer
www.macromedia.com - Get Macromedia Flash Player - nainstaluj si ho a on sa automaticky integruje do vsetkych prehliadacov v tvojom PC. Posledna verzia je 8.0i-cube napísal:ako tam vsunut ten flash?
-
p4ra
Redeemer
A ked si skocis sem, funguje ti flash? http://www.adobe.com/products/flash/about/i-cube napísal:p4ra: to som urobil, ale ziadna zmena.. preto sa pytam
krija: No poviem ti, ze si uz pomaly zacinam zvykat. Najma tie skratky s mysou ma potesili. Som zvedavy, co ma este prekvapi. Teraz skusam Hlasovy modul.
Viete mi niekto povedat, ci sa da prerobit ten anglicky hlas na slovensky? Cize ci to mozem ja nahovorit? A ci mozem doplnit nejake prikazy (napr. ak poviem hojko, tak sa mi otvori www.hojko.sk).
Viete mi niekto povedat, ci sa da prerobit ten anglicky hlas na slovensky? Cize ci to mozem ja nahovorit? A ci mozem doplnit nejake prikazy (napr. ak poviem hojko, tak sa mi otvori www.hojko.sk).
Uz dlho som cakal kim vide opera9 final a neska som sa dockal
predtim som pouzival 8.54 a zatial som s 9kou spokojni, len mi vadi taka drobnost ktora sa mi pacila v 8.54 a tim je ze ked si pozrem naposledy otvorene stranky tak mi pri nich ukazalo kedy naposledy som ich navstivil a teraz tam mam title stranky. Ak chapete co myslim tak sa to da nastavit aby zobrazovalo cas? V nastaveniach som hladal, nenasol som.