Ake mate monitory???
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To ja som mal prednedavnom tiez taky stary shitny CRT 15" Relisys. A v poslednej dobe sa mi jeho spravanie nepozdavalo. Uz mu zrejme koncila zivotnost, tak sme ho dali prec. A s kupou noveho PC prisiel aj novy monitor. A k tvojmu objednaniu - v poho.jin153 napísal:teraz mam relisys 15" hrozny shit vytiahne to len 60Hz pri 1024X768
Ale prave som si objednal Benq 19" FP93V
http://www.benq.sk/Products/LCD/index.cfm?product=601
Co nanho poviete??
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Po dlhodobej reklamacii Samsung 959NF -> Samsung 770P s PVA dspl., najblizie asi uz iba ntb 15"4 BrightView WXGA.
Inak niekto tu spominal, ze kupil daco s 2ms response time. Sakra, v tejto dobe kupovat nonPVA display, to je samovrazda. Ber to tak, ze cim mensia odozva, tym slabsie podanie farieb. Ale urcite lepsie ako hocico pred rokom, dvoma. Nechcem ten monitor odcudzovat, ale reklamne nalepky nie su vsetko (a hlavne tento parameter) ...
Inak niekto tu spominal, ze kupil daco s 2ms response time. Sakra, v tejto dobe kupovat nonPVA display, to je samovrazda. Ber to tak, ze cim mensia odozva, tym slabsie podanie farieb. Ale urcite lepsie ako hocico pred rokom, dvoma. Nechcem ten monitor odcudzovat, ale reklamne nalepky nie su vsetko (a hlavne tento parameter) ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: