Šéf Ústavu pamäti národa (ÚPN) Ján Langoš († 59) dnes zomrel

Diskusie na politické témy...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

kazdy nech si utvori na to svoj nazor, ja mu verim, lebo viem ze by ma neoklamal 8)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

hezo napísal:Možno taký offtopic, ale práve som sa rozprával s kolegom, ktorý mal nehodu na aute. Hovoril mi, že keď do neho narazilo auto, tak ostal chvilku v kome (jednoducho si idrej chrbat a ostal niekolko minut mimo). "Snívalo" sa mu že ide v aute a že je na veľkom kruhovom objazde a že tam bolo velmi vela aut. Bol v kolone a bol tam policajt ktory daval autam znamenie ze maju ist, vsetkych ten policajt posielal jednym smerom ale ked prisiel kolega prinho na aute, tak policajt mu nazcanil ze ma ist do odbocky, teda uplne niekam inam ako ostatny, sam seba sa este pytal ze preco ma ist inakam ked ostatny maju ist rovnakym smerom. Tak teda odbocil a ako tak isiel tak ho stopovala jeho zena...
Najviac ma ale zaraza na tom to, že ako stal v kolone, v aute pred nim (kabriolet) a zadnych sedadlach sedeli Langoš s Tóthom, hovoril ze im videl do tvare pretoze bolo k sebe otoceny. Par dni po nehode kolegu sa týto dvaja politici zabili....
Nostradamus :shock:

PS: ....... joke :wink:
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

hezo napísal:Možno taký offtopic, ale práve som sa rozprával s kolegom, ktorý mal nehodu na aute. Hovoril mi, že keď do neho narazilo auto, tak ostal chvilku v kome (jednoducho si idrej chrbat a ostal niekolko minut mimo). "Snívalo" sa mu že ide v aute a že je na veľkom kruhovom objazde a že tam bolo velmi vela aut. Bol v kolone a bol tam policajt ktory daval autam znamenie ze maju ist, vsetkych ten policajt posielal jednym smerom ale ked prisiel kolega prinho na aute, tak policajt mu nazcanil ze ma ist do odbocky, teda uplne niekam inam ako ostatny, sam seba sa este pytal ze preco ma ist inakam ked ostatny maju ist rovnakym smerom. Tak teda odbocil a ako tak isiel tak ho stopovala jeho zena...
Najviac ma ale zaraza na tom to, že ako stal v kolone, v aute pred nim (kabriolet) a zadnych sedadlach sedeli Langoš s Tóthom, hovoril ze im videl do tvare pretoze bolo k sebe otoceny. Par dni po nehode kolegu sa týto dvaja politici zabili.... :?
zaujimave...fakt... :o
Napísať odpoveď