Astrologicke znamenia
-
camelka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Astrologicke znamenia
zaujimalo by ma, ci vam zalezi vo vztahu ake znamenie je vas partner .. ci si to uvedomujete a verite v nieco take, ze to moze vplyvat na vztah alebo si myslite ze je to blbost.. 
Ja v to neverim....
a vo vztahu uz vobec nie, za dva roky co mam vztah sme na to ani nepomysleli s priatelkou a nevidim v tom ziaden problem.
No neviem, ci moze postavenie hviezd ovplyvnovat nejak ludi, kadejake sily a tak, ale veda sa opiera o fakty a tie tu akosi chybaju
navyse je to prilis vseobecne a vela ludi patri do jedneho "kosa" to sme sa ucili na psycho
moj nazor
a vo vztahu uz vobec nie, za dva roky co mam vztah sme na to ani nepomysleli s priatelkou a nevidim v tom ziaden problem.
No neviem, ci moze postavenie hviezd ovplyvnovat nejak ludi, kadejake sily a tak, ale veda sa opiera o fakty a tie tu akosi chybaju
navyse je to prilis vseobecne a vela ludi patri do jedneho "kosa" to sme sa ucili na psycho
moj nazor
-
braino.swk
Light Professional
ja som taky blizenec a priatelka skorpion:) nahoda... no k teme.. vobec tomu neverim aj ked verim na paranormalne javy ale toto ee, nas vztah klape (bohudik) dobre aj ked by sme sa podla toho nemali k sebe hodit. cize bullshitcanopus napísal:ja ako blizenec a frajerka ako skorpion,ten skoprion je zevraj velmi zle znamenie,a podla toho by sme sa absolutne nemali hodit k sebe,a to nie je pravda,takze tomu neverim,ale z casu na cas si to precitam,ale velku pravdu tomu nedavam,asi tak
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
canopus
Addict
neviem ci je to pravda,ale ked to mam zobrat z toho hldiska,tak ano,na mna uplne sedi--==[ RA ]==-- napísal:No ja by som rozsiril tuto temu, ak mozem. Co si myslite o tom ze znamenie v ktorom je dana osoba narodena vystihuje jej povahu...
Neviem ci mam zalozit novu temu lebo tiez sa to tyka znameni.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
o tom som cital clanok,ze jeden americky profesor sa opytal svojich ziakov ake su znamenia a podla toho im vypracoval ich charakteristiku,resp. horoskop a potom im to rozdal aby si to precitali a zistili ako sa to zhoduje. a zistili ze velmi. a potom im povedal aby ten papier dali za seba tomu co sedi za nim. co myslite, co bolo na tom papieri co dostali od suseda? to iste. takze asi tolko k horoskopom. je to blbost.--==[ RA ]==-- napísal:No ja by som rozsiril tuto temu, ak mozem. Co si myslite o tom ze znamenie v ktorom je dana osoba narodena vystihuje jej povahu...
Neviem ci mam zalozit novu temu lebo tiez sa to tyka znameni.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Zaujmave, ale ja som si vsimol ze niektori (nie vsetci) ludia sa spravaju podla svojho znamenia. Mozno som si to iba vsugerovalzelovoc napísal:o tom som cital clanok,ze jeden americky profesor sa opytal svojich ziakov ake su znamenia a podla toho im vypracoval ich charakteristiku,resp. horoskop a potom im to rozdal aby si to precitali a zistili ako sa to zhoduje. a zistili ze velmi. a potom im povedal aby ten papier dali za seba tomu co sedi za nim. co myslite, co bolo na tom papieri co dostali od suseda? to iste. takze asi tolko k horoskopom. je to blbost.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
to mas pravdu, ale asi to bude v tom ze to plati na kazdeho, prinajmensom aspon cast lebo tam popisuje strasne vela a furt sa aspon trochu trafi, aj ked to co sa pise o kozorozcoch plati na mna ale mozno ze aj na inych.a mozno je to vsetko inak a astrolog ma pravdu ze pozicia saturnu a jupiteru bezprostredne ohrozuje zivot a smrt novovyliahnutych kurciat... who knows?--==[ RA ]==-- napísal:Zaujmave, ale ja som si vsimol ze niektori (nie vsetci) ludia sa spravaju podla svojho znamenia. Mozno som si to iba vsugerovalale napr. podla mna jeden z nich som aj ja. Som Vahy a to by ste mali byt pri mne ak sa o niecom rozhodujem... Niekedy my to trva fakt dlho...
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No jo to mas pravdu... A s tymi kurcatami to bolo dobre...zelovoc napísal:to mas pravdu, ale asi to bude v tom ze to plati na kazdeho, prinajmensom aspon cast lebo tam popisuje strasne vela a furt sa aspon trochu trafi, aj ked to co sa pise o kozorozcoch plati na mna ale mozno ze aj na inych.a mozno je to vsetko inak a astrolog ma pravdu ze pozicia saturnu a jupiteru bezprostredne ohrozuje zivot a smrt novovyliahnutych kurciat... who knows?
presne tak, ako som tu uz spominal, popis na znamenia je prilis vseobecny, patri tam prilis vela ludi a preto sa to musi hodit, navyse aj tie vlastnosti su dost vseobecne.zelovoc napísal:o tom som cital clanok,ze jeden americky profesor sa opytal svojich ziakov ake su znamenia a podla toho im vypracoval ich charakteristiku,resp. horoskop a potom im to rozdal aby si to precitali a zistili ako sa to zhoduje. a zistili ze velmi. a potom im povedal aby ten papier dali za seba tomu co sedi za nim. co myslite, co bolo na tom papieri co dostali od suseda? to iste. takze asi tolko k horoskopom. je to blbost.
Nam zase pekne na priklade ukazal nas ucitel na prednaske z psychologie ako funguje barnumsky efekt
Priklad : "Dneska budete mat stastie" potom pojdete na zelenu vlnu po meste a poviete, horoskop neklamal
ale uz som OT.. proste na to neverim a vo vztahu uz vobec nie.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
matus121
Light Professional
No to je dobry dotaz--==[ RA ]==-- napísal:Akoze skoro nikto neveri na znamenia vo vztahu. A co by ste urobili ak narazite na taku holku kt. sa vam paci ale ona veri na znamenia a vy ste znamenie ktore sa k nej nehodi. Mne sa to este nestalo, ale co by ste urobili vy?