Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

Lewis
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

LumberJack napísal:No neviem ako ukazali ze vedia strielat goly, skor Henry ukazal ako vie filmovat a prenho spanielsko vyletelo ... sa mi zhnusil normalne
presne ako hovoris, henry patril k mojim oblubencom ale po tomto nesportovom geste ho zacinam neznasat. chytal sa za hlavu akoby ho puyol kopol do tvare ale pritom sa jeho jemnej hlavycky ani nedotkol.
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ja tipujem za vitaza braziliu alebo nemecko laebo anglicko
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

zrušiť ofsajd :lol: :smt043 :smt044 :smt046
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Tomasito napísal:Australia : Chorvatsko ... neviem, ale dat piskat Australiu hlavnemu rozhodcovi z Anglicka je dost divne... a bolo to aj vidiet- chorvatom isiel zjavne po krku. Prave vdaka "vykonom" hlavneho rozhodcu som bol z tohto zapasu dooost sklamany... :?
Sebareflexia je vzacna vec...
Anglický rozhodca Poll po kartičkovom faux-pas ukončil kariéru Graham Poll

29.06.2006

LONDÝN - Anglický futbalový rozhodca Graham Poll oznámil, že končí s aktívnou kariérou. Na svetovom šampionáte sa "preslávil" v zápase Austrálie s Chorvátskom, keď Josipovi Šimuničovi ukázal žltú kartu až trikrát.

Poll v rozhovore pre Sky Sports News povedal, že svoj omyl hlboko ľutuje a sám ho označil za neospravedlniteľný. FIFA v stredu rozhodla, že ho na ďalšie zápasy šampionátu už nenominuje.

Zdroj: TASR
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

to si ani nikto nevsimol ze uz tretiu mu ukazuje?toto som absolutne nezaregistroval,ze sa take nieco stalo,OMG,

:lol: ,urobil dobre,ze skoncil s karierou,taka hanba,nieco podobne ako na hokeji japoncik,alebo kto to bol si dal vlastny gol a tesil sa ze dal superovi gol
Tomasito
VIP
VIP

canopus napísal:to si ani nikto nevsimol ze uz tretiu mu ukazuje?toto som absolutne nezaregistroval,ze sa take nieco stalo,OMG
JJ, bolo to v uplnom zavere zapasu... ta karta prisla po tom, ako mu Simunic povedal zjavne nieco extra stiplave :new01:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:JJ, bolo to v uplnom zavere zapasu... ta karta prisla po tom, ako mu Simunic povedal zjavne nieco extra stiplave :new01:
teraz nechapem,on hral zapas s dvoma zltymi kartami?alebo asi ze mu dal cervenu odisiel,nasral sa a potom mu prisiel nieco povedat,referee sa zabudol a ukazal mu akoze zltu z atu poznamku?
uz ale som to zvladol :oops:
Tomasito
VIP
VIP

canopus, presne tak, dal mu pocas zapasu 3 zlte karty... zrejme chudacisko pozabudol na jednu z predchadzajucich- inak si to neviem vysvetlit, lol. Ak si dobre spominam, dokonca ho vylucil az po odpiskani zapasu (tymto si vsak uz nie som 100% isty)...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lewis napísal:tak nehnevaj sa ale s tymto nemozem suhlasit! zrusit ofsajd? vies co by to znamenalo? ved to by uz nebol v podstate futbal a cele by to bolo iba o tom kto vie rychlejsie behat a kto dlhsie vydrzi behat, podla mna by to bola pohroma pre futbal.
Suhlasim ale s tym aby rozhodcovia pustali tesne ofsajdy a piskali ibe tie ocividne a jasne a take minimetrove , alebo centimetrove by pustali, to by mohlo z casti pomoct.
A som aj zato aby rozhodcovia tolko nezasahovali do hry , lebo co tam teraz vystrajuju je katastrofa, doslova nicia futbal, piskaju kazdu somarinu a tym velmi kuskuju zapas a ten nasledne straca iskru.
NIe nemas pravdu. Zrusenim ofsajdov by zanikla ofsajdova pasca a tim by museli viac branit ale na druhej strane by sa naskytla vacsia moznost prihravok a tim by sa hra prelinala z jednej strany na druhu padalo by viacej golov a bolo by to zaujimavejsie pre divaka. A si vravel ze by to bolo o tom kto by bol rychlejsi a vytrvalejsi, no a co? Ten kto je pomaly a nevydrzi dlho behat tak nech nehra futbal a potom neni ani dobry futbalista. Moj nazor na ofsajd je ze to zbytocne kazy hru a volnost na ihrisku. Ze postavenie mimo hry, ako mimo hry, vsak mimo hry je ked neni na hracej ploche. No je to blbost tieto ofsajdy, ak uz maju byt tak by to mali inac premysliet.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:NIe nemas pravdu. Zrusenim ofsajdov by zanikla ofsajdova pasca a tim by museli viac branit ale na druhej strane by sa naskytla vacsia moznost prihravok a tim by sa hra prelinala z jednej strany na druhu padalo by viacej golov a bolo by to zaujimavejsie pre divaka. A si vravel ze by to bolo o tom kto by bol rychlejsi a vytrvalejsi, no a co? Ten kto je pomaly a nevydrzi dlho behat tak nech nehra futbal a potom neni ani dobry futbalista. Moj nazor na ofsajd je ze to zbytocne kazy hru a volnost na ihrisku. Ze postavenie mimo hry, ako mimo hry, vsak mimo hry je ked neni na hracej ploche. No je to blbost tieto ofsajdy, ak uz maju byt tak by to mali inac premysliet.
ved ale pri tej ofsajdovej pasci ide tiez o umenie tymu o suhru, a to je tiez velmi dolezite. proste by mali pustat tesne ofsajdy, ale zrusit ich uplne tak to urcite nie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Lewis napísal:ved ale pri tej ofsajdovej pasci ide tiez o umenie tymu o suhru, a to je tiez velmi dolezite. proste by mali pustat tesne ofsajdy, ale zrusit ich uplne tak to urcite nie.
tak to buď úplne, alebo vôbec. Lebo kde je hranica medzi tesným a normálnym ofsajdom? To by bolo diskutabilné či ho mali nechať alebo nie..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no uz dnes !! sa pripravte na nemcov ... aj sa tesim drzim Argenite ... radsej predsa fasisty . nemusia ! :D :D furt vyhravat...
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

R1k1nko napísal:no uz dnes !! sa pripravte na nemcov ... aj sa tesim drzim Argenite ... radsej predsa fasisty . nemusia ! :D :D furt vyhravat...
V Nemecku boli nacisti, fašisti boli v Taliansku :!:
Ja fandím angličanom, dúfam že to natrú hercom z Portugalska.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

13 napísal:V Nemecku boli nacisti, fašisti boli v Taliansku :!:
Ja fandím angličanom, dúfam že to natrú hercom z Portugalska.
tak to prve som nevedel ... lebo sa o to nezaujimam mam to v ...p....
ale to druhe si ma fakt nasral !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
lebo portugalci ''mozno'' filmuju ! ale ANGLICANIA hraju tak ze na grcania a maximalna nuda ich pozerat .... ich ''hviezdna zaloha '' hh ved to je kopa hovien ! nuda nuda a este raz nuda... si pozri zaznami z ich zapasov .. a hned pri pri 1-2 min zaspis... hraju o nicom...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:tak to prve som nevedel ... lebo sa o to nezaujimam mam to v ...p....
ale to druhe si ma fakt nasral !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :evil:
lebo portugalci ''mozno'' filmuju ! ale ANGLICANIA hraju tak ze na grcania a maximalna nuda ich pozerat .... ich ''hviezdna zaloha '' hh ved to je kopa hovien ! nuda nuda a este raz nuda... si pozri zaznami z ich zapasov .. a hned pri pri 1-2 min zaspis... hraju o nicom...
futbal sa hra na konecny vysledok a nie na krasu,predsa nie?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

dnes pojdu von argentincania a Ukrajina :wink: dufajme
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

marosko1991 napísal:dnes pojdu von argentincania a Ukrajina :wink: dufajme
argentina??? a dalsi tiket by bol v riti... :D
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja drzim palce dnes hlavne michelovi, lebo ak to zvladne ma obrovsku sancu na finale a to by bola pecka ak by sa mu to podarilo.
Inak nemcou nemam velmi v laske, ale ak by hrali tak ako proti svedom tak im postup doprajem, lebo tam hrali skvele.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

canopus

ale radsej pozeram pekny a utocny futbal a nie nudny a onicom futbal ?! ty si na tom ako ? co si vyberies...... 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

To sa len mne zdá, že Michel píska za nemcov? to je hrôza..
Napísať odpoveď