R1k1nko napísal:hrat viem .. ale najviac ma bavi AWP preto chodim na AWP servre aby som nikomu neprekazal ako pisal LORD_3D
ved ked si chcete zahrat a ja si vas vyskusam a potom poviem ze ci si dobry alebo nie : tu je adresa na HAMACHI : meno siete:R1k1nko
heslo: 123456
si asi necital co som napisal cele ale tvoje "hrde" ego sa zameralo len na malu cast tej mojej vety
takze opakujem. Hrac s AWP na nie AWP mape moze obratit to ze ma snipu v svoj prospech ale moze mu byt aj na <>. Taktiez ak proti takemu hras to ze ma AWP mozes obratit v svoju vyhodu... lama
dair: ja som len chel tym hranim vyvratiti FAKT ze som lama( mozno som ale nie maxi lama ) .. a to hrde EGO asi ma vobec nepoznas ked tak sudis ... lebo z jedneho prispevku vies toho dost.. to ma fakt nahnevalo ,sklamalo/ -ze hrde EGO...
R1k1nko napísal:dair: ja som len chel tym hranim vyvratiti FAKT ze som lama( mozno som ale nie maxi lama ) .. a to hrde EGO asi ma vobec nepoznas ked tak sudis ... lebo z jedneho prispevku vies toho dost.. to ma fakt nahnevalo ,sklamalo/ -ze hrde EGO...
lol no offence kamo to som dodal len ze si sa zameral na vec uplne OT ako na to o com sa tu tocilo... preto "hrde ego"
nevravim ze si lama..... fakt to neber osobne
a milujem lamy co pisu ze kick vsetkym lamam s awp a potom ja dam kick jemu a ndava a dalsi kick...alebo lamy co mi povedia na vlastnom serveri ze mam cheaty..poviem im som admin preco by som mal cheatty..a oni furt len cisty aim...
hral som chvilu aj CSS ale ta tam su ober debili a zoberem awp a uz votekick..a aby admin zakazal awp..ta diky pekne..som to okaslal..
awp je zbran s potencialom a ked sa s nou naucite robit ta vacsina ludi len ziza...
Killer12:
nie vzdy je to take jednoznacne, aimbot aj speedhack vidis na prvy pohlad ale taky wallhack a no-flash, to mozes povedat
"som zvyknuty hrat tak ze kukam na steny odkial idu kroky" (WH)
alebo
"ta predo mnou buchol flash ale neoslepil ma" (uz sa stalo aj take)(noflash)
Do pi*e zo vsekymi vami co cheatujete (na normalnych serveroch, nie tam, kde je to dovolene alebo kvoli videam), aj stymi, co sa chcu naucit cheatovat. Nie ze by ste trenovali, ale vy takto. Pernamet Ban by som vam vsetkym podaval, disk defragmentoval a CD s CS dolamal
ZATIM napísal:najhorsie je ked nate luck, fakt haluz, a daju vam ban za cheatovenie, aj to sa mi stalo
jop, to poznam. normalne som taky priemerny hrac v CS, obcas mi ide, obcas ee. raz som na jednom servery dal tusim 6 HS po sebe a hned jeden "kolega" ze nex to vypnem. aj ked nemam co
PAIN napísal:Do pi*e zo vsekymi vami co cheatujete (na normalnych serveroch, nie tam, kde je to dovolene alebo kvoli videam), aj stymi, co sa chcu naucit cheatovat. Nie ze by ste trenovali, ale vy takto. Pernamet Ban by som vam vsetkym podaval, disk defragmentoval a CD s CS dolamal
naformatoval hadam ne?
defragmetntaciou by si mu len pomohol