Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

Pezzo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja im nic nemusim hovorit, ked dakto daco zrobi, len to spomeniem pred kamosmi a d0jebu ho do krvy
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

->slavo<- napísal:Ja si myslim ze je to dost hanba si na niekoho volat kamaratov. no pokial ide o bitku jeden proti jednemu .
ale ked ide o presilu napr ze jedneho zbiju traja tak je to dost pouzitelne zavolat si kamaratov aby pomohli. :roll:
Boli uz problemy z ciganmi ktory dobili kamarata . tak sa obvolalo 5-6 ludi
a isli sme ich dofackat .
> nj cigani si trufnu len keď ich je viac. Potom treba zobrať partiu kamošov a ukazať im to..... :lol:
Pezzo napísal:ja im nic nemusim hovorit, ked dakto daco zrobi, len to spomeniem pred kamosmi a d0jebu ho do krvy
> tak to si teda "frajer" :roll: omg

BTW: nikdy som sa nebil, a dúfam že sa ani biť nebudem. Upredňostňujem slovnú výmenu názorov pred pästnou...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:> tak to si teda "frajer" :roll: omg

BTW: nikdy som sa nebil, a dúfam že sa ani biť nebudem. Upredňostňujem slovnú výmenu názorov pred pästnou...
ale tych uvodzoviek by som tam dal asi tolko """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""frajer"""""""""""""""""""""""""""""""" :)
alebo aj viac
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

tých situácíí v mojom živote bolo dosť. ale snažím sa im vyhýbať. niekedy stačilo len povedať kto som, potom odkiaľ som. nikdy som nič nevyprovokoval, ale občas sa nájde niekto komu nie je sympatický môj ksicht. a ešte aj vtedy sa snažím z toho vycúvať len s konverzáciou. nájdu sa ale takí, čo si to vysvetliť nedajú.

naposledy:
1.7.2006 tesne pred polnocou. vystúpili sme s kolegyňou z práce z podnikového autobusu a šli sme na jednu kofolu. tam už bol kamarát /ožratý/ priateľa mojej kolegyne /snáď chápete :wink: / a už to začalo: "prečo ho podvádzaš" a podobné keci. tak sme vyšli von bez kofoly a radu prítomných "chodte niekam inam" sme poslúchli. no jemu to nedalo. ešte pred barom nás zastavil a pokračoval v monológu. moja kolegyňa už videla, že je zle, tak sa medzi nás postavila a chránila ma vlastným telom a celý čas po ňom kričala "mňa neudrieš!"
keď to ako tak utíchlo odprevadila ma až domov.
znova som z toho vycúval, ale za akú cenu?
nikdy som sa tak trápne necítil. chcel som to riešiť po svojom...
na druhý deň sa mi počas celého dňa ospravedňovala. nikdy som sa kvôli žiadnej žene nepobil, a už vôbec nie pre takú, s ktorou som nič nemal :arrow: zatiaľ :oops: , ale v tú noc som prvý krát v živote nechcel vycúvať.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

nikdy som sa nebil ani nechcem, proste nedokazem udriet cloveka, pretoze nechcem mu ublizit, coked sa mu trafim niekde kde sa mi podari a usmrtim ho?Radsej idem na to slovne...bitky nikdy v zivote nic nedosiahli....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Pezzo napísal:ja im nic nemusim hovorit, ked dakto daco zrobi, len to spomeniem pred kamosmi a d0jebu ho do krvy
.... OMFG .. uplny davový hrdina .. akoze toto uplne milujem ... nejaky zasrany typek zacne kvoli hociakemu detailu skakat do niekoho ... dotycny to chce vyrtiesit diplomaticky ... ale zasrany typek je taky husty ze nema ziadne argumenty .. tak preco to este nezahustit aby babenky cumeli a zavola kamaratov .. kamarati sa // najmenej 4 vs 1 // vrhnu na dotycneho a ten nema sance ....

.. aby toho este nebolo malo, tak husty, zasraty typek bude chodit po meste s kopou cajociek a bude machrovat v style : " tak hentoho som inaaaaac rozje..bal !! " .....

.... za toho zasrateho typka mi premna - zamna aj basu dajte .. ale inak to neslo .. proste to nenavidim ... !!!! ....
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.... OMFG .. uplny davový hrdina .. akoze toto uplne milujem ... nejaky zasrany typek zacne kvoli hociakemu detailu skakat do niekoho ... dotycny to chce vyrtiesit diplomaticky ... ale zasrany typek je taky husty ze nema ziadne argumenty .. tak preco to este nezahustit aby babenky cumeli a zavola kamaratov .. kamarati sa // najmenej 4 vs 1 // vrhnu na dotycneho a ten nema sance ....

.. aby toho este nebolo malo, tak husty, zasraty typek bude chodit po meste s kopou cajociek a bude machrovat v style : " tak hentoho som inaaaaac rozje..bal !! " .....

.... za toho zasrateho typka mi premna - zamna aj basu dajte .. ale inak to neslo .. proste to nenavidim ... !!!! ....

ale nikde som nenapisal nieco take!!! nikdy v zivote som bitku nezacal a ked ju zacne niekto ini, tak sa to aj ja snazim vybavit diplomaticky, ale ked to na niekoho nezabera, d0jebe ma a potom to vybavia kamosi, niekedy aj ked im hovorim ze nemusia abo co, ale nikdy by som nezrobil to co si napisal
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:ale nikde som nenapisal nieco take!!! nikdy v zivote som bitku nezacal a ked ju zacne niekto ini, tak sa to aj ja snazim vybavit diplomaticky, ale ked to na niekoho nezabera, d0jebe ma a potom to vybavia kamosi, niekedy aj ked im hovorim ze nemusia abo co, ale nikdy by som nezrobil to co si napisal
.. tak potom sory ale z kontextu mi to tak vyznelo ... fakt prepac ak sa ta to dotklo..

.. ale aj tak to nemeni nic natom, ze nemam rad davovych hrdinov !!! ....
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.. tak potom sory ale z kontextu mi to tak vyznelo ... fakt prepac ak sa ta to dotklo..

.. ale aj tak to nemeni nic natom, ze nemam rad davovych hrdinov !!! ....
ani ne ze dotklo len poradne nasralo ked ja nieco napisem a niekto sa to snazi prevratit na nieco uplne ine, bez urazky

a mas celkom pravdu s tymi davovimi hrdinami.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:ani ne ze dotklo len poradne nasralo ked ja nieco napisem a niekto sa to snazi prevratit na nieco uplne ine, bez urazky

a mas celkom pravdu s tymi davovimi hrdinami.
.. hej hej viem si predstavit ze ta to nasralo ... taq sorry ...

... a tych poondiatych hrdinov je vsade plno, co ma sere ...

... minule tak dostal skoro kamarat ... boa sedime si v podniku on sa odsunie na stolicke ze sa ide postavit a nechtiac drgol do nejakej futbalovej korby ... a ten hned .. poj von, poj von .. si to vybavime ako chlapi .. zavolam kamaratov !!! .... boa som nevedel co skor .. ci utekat ci sa pobit za kamarata // bit sa neviem, takze by som dostal po krabici // , alebo co ?? .... nastastie tam prisla jedna holka // asi jeho, a vsetko vybavila jednou fackou :-D .... samozrejmä ze ju dostal PAN VELKY FUTBALISTA :-D // ... sakra ale vtedy som myslel ze pojdem domov krvavy ... :-/
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.. hej hej viem si predstavit ze ta to nasralo ... taq sorry ...

... a tych poondiatych hrdinov je vsade plno, co ma sere ...

... minule tak dostal skoro kamarat ... boa sedime si v podniku on sa odsunie na stolicke ze sa ide postavit a nechtiac drgol do nejakej futbalovej korby ... a ten hned .. poj von, poj von .. si to vybavime ako chlapi .. zavolam kamaratov !!! .... boa som nevedel co skor .. ci utekat ci sa pobit za kamarata // bit sa neviem, takze by som dostal po krabici // , alebo co ?? .... nastastie tam prisla jedna holka // asi jeho, a vsetko vybavila jednou fackou :-D .... samozrejmä ze ju dostal PAN VELKY FUTBALISTA :-D // ... sakra ale vtedy som myslel ze pojdem domov krvavy ... :-/

take hoveda ked maju velke tela tak si myslia velke veci o sebe.
neviem, asi tresnem ale s mojim "malym" telom by sa dalo vycapat taku korbu, lenvelmi dobre reflexy a vzdy ked uz do teba zacne stuchat tak mu prikur po papuli do brucha pri troche stastia lahne k zemi povyhrazaj sa mu ze ked nabuduce ta ... a potom uz len utekaj. malo by to pomost, aspon mne to pomaha
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:take hoveda ked maju velke tela tak si myslia velke veci o sebe.
neviem, asi tresnem ale s mojim "malym" telom by sa dalo vycapat taku korbu, lenvelmi dobre reflexy a vzdy ked uz do teba zacne stuchat tak mu prikur po papuli do brucha pri troche stastia lahne k zemi povyhrazaj sa mu ze ked nabuduce ta ... a potom uz len utekaj. malo by to pomost, aspon mne to pomaha
.. hehe radsej ani neskusam, proste niesom rodeny bitkar, akoze take netahovacky mi problem nerobia, ale ked sa uz ide na paste, tak radsej prcham :-D ....
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.. hehe radsej ani neskusam, proste niesom rodeny bitkar, akoze take netahovacky mi problem nerobia, ale ked sa uz ide na paste, tak radsej prcham :-D ....
tiez dobry sposob, musim skusit :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Pezzo napísal:take hoveda ked maju velke tela tak si myslia velke veci o sebe.
Ty na to ze si 13 rocny zasran mas tych bitkarskych skusenosti az az, ved jasne zabudol som vy ste s kamosmi taka kindermafia. Dufam ze na mna nezavolas ten svoj gang
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ROKI49 napísal:Ty na to ze si 13 rocny zasran mas tych bitkarskych skusenosti az az, ved jasne zabudol som vy ste s kamosmi taka kindermafia. Dufam ze na mna nezavolas ten svoj gang
ty pocuvaj co vlastne mas proti mne?
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Pezzo napísal:ty pocuvaj co vlastne mas proti mne?
Nic len nemam rad takych hrdinov co si vysnivaju daku prihodu a povymyslaju co sa len da aby sa vytiahli.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ROKI49 napísal:Nic len nemam rad takych hrdinov co si vysnivaju daku prihodu a povymyslaju co sa len da aby sa vytiahli.
asi sa ti darmo snazim vysvetlit ze sa nesnazim vytiahnut ani nic take. tak sa prosim nesnaz hadat
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja mam pocit, ze ma furt chce niekto zmlatit a ja nikomu nic nerobim :? . Sme s kamosmi v nakupnom centre, bavim sa so spoluziackou, dojdu dajaki jej traja kamosi, zacnu ma j*bat do brucha...ale nezacal som sa s nimi mlatit (predsalen boli traja a ozrati, cize nevies coho su schopni...), ako tu niekto spominal je lepsie tomu predist, pripadne zatat zuby a povedta si, ze ti za to nestoja...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Vigor napísal:Ja mam pocit, ze ma furt chce niekto zmlatit a ja nikomu nic nerobim :? . Sme s kamosmi v nakupnom centre, bavim sa so spoluziackou, dojdu dajaki jej traja kamosi, zacnu ma j*bat do brucha...ale nezacal som sa s nimi mlatit (predsalen boli traja a ozrati, cize nevies coho su schopni...), ako tu niekto spominal je lepsie tomu predist, pripadne zatat zuby a povedta si, ze ti za to nestoja...
keď do teba začnu skakať, vytiahni vyskakovačku z vrecka, trochu s ňou zamávaj a oni si daju bacha. Ale keby došlo na lamanie chleba tak ju radšej schovaj lebo to neni sranda... :)
Pezzo napísal:ale tych uvodzoviek by som tam dal asi tolko """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""frajer"""""""""""""""""""""""""""""""" :)
alebo aj viac
aspoň že si to priznáš... :lol: :lol: :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Vyskakovacku nemam a kebyze mam...neviem ci by sa zlakli, to vies, chlast robi divy :wink: . Cize by im to asi moc nevadilo vtedy.
Napísať odpoveď