ja mam Xander Cage, loooool
zartujem, kostoly mam rad ale ako cast historie a nie ako nepovinne nutene...
Ziadna sekta mi nebude kecat do zivota a najme nie taka pre ktoru je vsetko ine sekta
dair napísal:ja mam Xander Cage, loooool
zartujem, kostoly mam rad ale ako cast historie a nie ako nepovinne nutene...
Ziadna sekta mi nebude kecat do zivota a najme nie taka pre ktoru je vsetko ine sekta
njn...ja od birmovky do kostola nechodim-pocas pripravy na nu som zisitil aky je v Cirkvi bordel
Ja mam Peter lebo sa mi to meno a paci a xcel by som sa tak volat..zial
A ete preto,lebo Peter bol celkom typek,bol to taky pohodovy ucenik,,nebol ani zaslepeny,ani fanatik,taky normal..
Nam na nabozenstvo dekan doniesol 6-zvazkovu knihu kde boli zivotopisy snad vsetkych svatych(no neverili by ste jake haluzne mena tam su napr. sv monitor), a som si vybral nejake exoticke meno zacinajuce na E. No a potom ked som povedal dekanovi jake si vyberam meno ta povedal ze take tam isto nemohlo byt a vybral mi Jan Pavol , ale myslim ze to je v podstate jedno
ako tak pozeram, tak vacsina z vas si chcela nieco dokazat a davali ste si co najhaluznejsie mena alebo ste sa pripadne predbiehali s kamaratmi, kto si da strelenejsie to meno... velmi malo je tu takych, co si napriklad dali to meno z ucty alebo na pamiatku dakej (mozno milovanej) osoby... dost smutne podla mna, nie som fanaticky katolik,a le mam predsa daku uctu
Kibo napísal:ako tak pozeram, tak vacsina z vas si chcela nieco dokazat a davali ste si co najhaluznejsie mena alebo ste sa pripadne predbiehali s kamaratmi, kto si da strelenejsie to meno... velmi malo je tu takych, co si napriklad dali to meno z ucty alebo na pamiatku dakej (mozno milovanej) osoby... dost smutne podla mna, nie som fanaticky katolik,a le mam predsa daku uctu
ja by som si dal Dufus lebo sa mi to meno hrozne ale hrozne páči, a nie z frajeriny...
Lord_3D napísal:ja by som si dal Dufus lebo sa mi to meno hrozne ale hrozne páči, a nie z frajeriny...
teraz som nemal na mysli konkretne teba, lebo prave ezechiel je normalne meno z biblie, ale boli tu manici, co chceli mat meno Damian, Dismas a podobne vystrelky.
Kibo napísal:teraz som nemal na mysli konkretne teba, lebo prave ezechiel je normalne meno z biblie, ale boli tu manici, co chceli mat meno Damian, Dismas a podobne vystrelky.