Pixmania

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Co si myslite o tomto obchode?

Mam s tym skusenosti, je to dobry obchod.
25
18%
Mam s tym skusenosti, je to zly obchod.
9
6%
Nemam s tym skusenosti.
69
50%
Pocul som ze je to dobry obchod.
10
7%
Pocul som ze je to zly obchod.
11
8%
Alzasoft je lepsi obchod.
15
11%

Celkom hlasov: 139

Stando
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Pixmania

Príspevok od používateľa Stando »

poznate dakdo tento shop?

Kód: Vybrať všetko

www.pixmania.sk
nakupovali ste tam? ake su vase skusenosti? a co sa tyka reklamacii, su ochotny?
ide mi hlavne o PC komponenti
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

uf maju nechutne kriklavu stranku :/...odplasilo ma to, dalej ten shop nejdem skumat...nevypada to solidne, ale ako nejaka skladka ad/spywaru a trojanov.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

naco robit zavery z farieb stranky ? v konecnom dosledku nie je ten dizajn zly, iba uletene farby.
ja mam dobre skusenosti s nakupmi odtial, jedinou nevyhodou je vyssie postovne a ak reklamujes, tak platis znova postovne ty. vysoke je z toho dovodu, ze su to francuzi. ale kupoval som car audio, takze tazko povedat ako je to u nich s komponentmi, avsak na komponenty nemaju ziadne special ceny, ...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

kupoval som stade Hercules DJ Console MP3 a bezproblemov. Dokonca sa da telefonicky zistit kde sa nachadza zasielka a neskor aj na nete podla cisla. Mal som to doma do 7 dní, pohoda.
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

precitajte si na stranke reklamacne podmienky su sice lacny ale ak sa vam nieco pokazi tak budete nadavat a dost
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jeremi napísal:precitajte si na stranke reklamacne podmienky su sice lacny ale ak sa vam nieco pokazi tak budete nadavat a dost
precitaj si predosle prispevky a docitas sa, ze sa to tu uz riesilo ...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ja by som odtial nebral, podla mna to neni moc seriozne, hlavne tie reklamacne podmienky...
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Upozornujem, ze za pixmaniou stoji francuzska sposlocnost. Su sice o cosi lacnejsi, ale treba sa modlit aby sa Vam tovar od nich nepokazil. Mam znameho co na to doplatil. :?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

v pohode shop som bol v Parizi je to v podstate len taka bude o rozmeroch asi 8x8 metrov + sklad,po celom Parizi su na ten shop reklami a billboardy:-DInak v pohode som tam kupil par veci asi v hodnote 10 000skk
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ja som si stadial objednal par veci, je tam dodacia doba 3-4 dni, objednaval som to v sobotu a som to hned aj vyplatil, viem že vybavuju objednávky v pracovné dni do 13 hodiny, takže v pondelok sa do toho pustia, no zaujimalo by ma do akeho času to prislo vam, či tie 3-4 dni su len čisto doprava. Takže v pondelok to vybavia a podla toho by som to mal mat vo štvrtok doma najneskor. Alebo nie? Kto ste nakupovali stadial tak dajte vediet. diki
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Prepravnu sluzbu vyuzivaju tusim DPD, to su hrozni mantaci. Mne to sem slo tyzden.
pato83
Addict
Addict

A tí DPD vždy zavolaju ako maju prist už k tebe? lebo som mal objednane z alzy a volali, tak preto sa pýtam.Či to je prax alebo len výnimka u nich.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Volaju, ked ta nezastihnu, tak volaju zase ;)
pato83
Addict
Addict

No oni mi volali ako odchadzali zo skladu v nitre, a ja som bol prave v robote tak mi to priniesli tam, takze či ma zastihnu alebo nie este nevedeli, ale asi mali dake info od vyssich sil :) no to bola napalovačka, teraz berem monitor, case, disk a este panel no a to si neviem celkom predstavit, v robote by kukali jak puci. Ozaj a ked si odtial bral veci, aj si si to dal poistit navyše, čo ti do objednavky automaticky nabehne či nie? To len tak mimo.
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

MNA BI ZAUJIMALO KTO TO PRINESIE DOJDE TO POSTOUV ALEBO KURIER NA AUTICKU MI ZASTAVI PRED BARAKOM ZAZVONI A DAMI TO ? :D
pato83
Addict
Addict

Z pixmanie jedine kurier, a to bud standardne DPD alebo ked si priplatiš tak ti pridu zazvonit aj DHL.
Baciiik
Medium Star
Medium Star

pato83 napísal:Z pixmanie jedine kurier, a to bud standardne DPD alebo ked si priplatiš tak ti pridu zazvonit aj DHL.
To mi je už jedno kto zazvoni,len aby niekto zazvonil :D
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

pixmania je onicom mam snimi uz skusenosti som stade uz objednaval a po mesiaci cakania som im poslal pekny mail su to odubavaci, spinavci a zarabaju na druhych radsej z azli stade som problemi este nikdy nemal a co som iobjednal doslo na cas a hlaven to co som si objednal a bez problemov ...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

pepo napísal:pixmania je onicom mam snimi uz skusenosti som stade uz objednaval a po mesiaci cakania som im poslal pekny mail su to odubavaci, spinavci a zarabaju na druhych radsej z azli stade som problemi este nikdy nemal a co som iobjednal doslo na cas a hlaven to co som si objednal a bez problemov ...
omg z akej azli ???
btw: si ma stou pixmaniu domotal ja som sicchel odtial kupit mp3 prehravac a sluchadla vsak tam su najlacnejsie ceny,lacnejsie som esce nevidel. :P
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kupoval som stamad fotak, inde bol o 2000 drahsi, cakal som asi 4 dni kym banka previedla peniaze (kedze to bolo v piatok), v utorok poslali a v piatok som ho mal doma. nemozem sa stazovat. klop klop. kedze posobia v celej EU tak to bude asi serioznejsia firma a tiez budu mat vyhodnejsie ceny.
Napísať odpoveď