uf maju nechutne kriklavu stranku ...odplasilo ma to, dalej ten shop nejdem skumat...nevypada to solidne, ale ako nejaka skladka ad/spywaru a trojanov.
naco robit zavery z farieb stranky ? v konecnom dosledku nie je ten dizajn zly, iba uletene farby.
ja mam dobre skusenosti s nakupmi odtial, jedinou nevyhodou je vyssie postovne a ak reklamujes, tak platis znova postovne ty. vysoke je z toho dovodu, ze su to francuzi. ale kupoval som car audio, takze tazko povedat ako je to u nich s komponentmi, avsak na komponenty nemaju ziadne special ceny, ...
kupoval som stade Hercules DJ Console MP3 a bezproblemov. Dokonca sa da telefonicky zistit kde sa nachadza zasielka a neskor aj na nete podla cisla. Mal som to doma do 7 dní, pohoda.
Upozornujem, ze za pixmaniou stoji francuzska sposlocnost. Su sice o cosi lacnejsi, ale treba sa modlit aby sa Vam tovar od nich nepokazil. Mam znameho co na to doplatil.
v pohode shop som bol v Parizi je to v podstate len taka bude o rozmeroch asi 8x8 metrov + sklad,po celom Parizi su na ten shop reklami a billboardy:-DInak v pohode som tam kupil par veci asi v hodnote 10 000skk
Ja som si stadial objednal par veci, je tam dodacia doba 3-4 dni, objednaval som to v sobotu a som to hned aj vyplatil, viem že vybavuju objednávky v pracovné dni do 13 hodiny, takže v pondelok sa do toho pustia, no zaujimalo by ma do akeho času to prislo vam, či tie 3-4 dni su len čisto doprava. Takže v pondelok to vybavia a podla toho by som to mal mat vo štvrtok doma najneskor. Alebo nie? Kto ste nakupovali stadial tak dajte vediet. diki
No oni mi volali ako odchadzali zo skladu v nitre, a ja som bol prave v robote tak mi to priniesli tam, takze či ma zastihnu alebo nie este nevedeli, ale asi mali dake info od vyssich sil no to bola napalovačka, teraz berem monitor, case, disk a este panel no a to si neviem celkom predstavit, v robote by kukali jak puci. Ozaj a ked si odtial bral veci, aj si si to dal poistit navyše, čo ti do objednavky automaticky nabehne či nie? To len tak mimo.
pixmania je onicom mam snimi uz skusenosti som stade uz objednaval a po mesiaci cakania som im poslal pekny mail su to odubavaci, spinavci a zarabaju na druhych radsej z azli stade som problemi este nikdy nemal a co som iobjednal doslo na cas a hlaven to co som si objednal a bez problemov ...
pepo napísal:pixmania je onicom mam snimi uz skusenosti som stade uz objednaval a po mesiaci cakania som im poslal pekny mail su to odubavaci, spinavci a zarabaju na druhych radsej z azli stade som problemi este nikdy nemal a co som iobjednal doslo na cas a hlaven to co som si objednal a bez problemov ...
omg z akej azli ???
btw: si ma stou pixmaniu domotal ja som sicchel odtial kupit mp3 prehravac a sluchadla vsak tam su najlacnejsie ceny,lacnejsie som esce nevidel.
kupoval som stamad fotak, inde bol o 2000 drahsi, cakal som asi 4 dni kym banka previedla peniaze (kedze to bolo v piatok), v utorok poslali a v piatok som ho mal doma. nemozem sa stazovat. klop klop. kedze posobia v celej EU tak to bude asi serioznejsia firma a tiez budu mat vyhodnejsie ceny.