blokovanie je OK ... myslim tym jazdenie defenzivnej stopy .... ALE ked je niekto evidentne rychlejsi a uz je vedla teba tak je mimo akehokolvek mojho chapania vytlacit ho na travu, mantinel a pod ... hlavne na rovinke ...hojko napísal:Sajmon: Rozdiel je spravil jednu alebo dve mihnutia sa zo strany na stranu a rozdiel je uplne blokovat, co je tvoj a demonov pripad.
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
ono tie penalty su dost krepo spravnene imho .... ked vybehnes z trate tak ti da penalty bez ohladu na to ci si si trat predlzil alebo skratil ....hojko napísal:Heh, napadla ma taka vec. Idem si po rovinke a blizim sa k zatacke, za mnou je jazdec, ktory ma dobieha a mozno aj obehne. Co tak stlacit rucnu brzdu a ked napali do mna, dostane warn a ked jeden ma, tak penalty???
pri zrazke da pen. vzdy tomu kto narazil predkom ... mohol kludne dostat hodiny, otocilo ho o 180 a niekto to do neho naparal ... dostane penalty ..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Narazam gwixt na to, ze idete dvaja za sebou, vidis, ze ten za tebou mal lepsi vyjazd zo zatacky a tlaci sa na teba, tak v tom momente hodis rucnu a dufas, ze ten za tebou nedobrzdi a napali do teba od zadu, teda by mal dostat penalty. A ak jednu na, tak by si mohol ziskat cas za penalty, pripadne disk.
O tych penalty viem, vcera ma demon alebo hezo vytlacil, dostal som hodiny a ako som sa tocil, niekto do mna napalil. Penalty som dostal ale ja, pretoze som narazil predkom do niekoho, avsak ten auto do ktoreho som drbol nedostalo nic.
O tych penalty viem, vcera ma demon alebo hezo vytlacil, dostal som hodiny a ako som sa tocil, niekto do mna napalil. Penalty som dostal ale ja, pretoze som narazil predkom do niekoho, avsak ten auto do ktoreho som drbol nedostalo nic.
-
->slavo<-
Addict
mohol cekni hamachi a pripojsaBeAsTT napísal:nefim kedy sa hra ale mohol by som aj ja s vymi ist
inac o tej 6tej by sme mohli uskutocnit nieco dlhsie ako napr 20kol a + jedna navsteva v boxoch
vyberte nieco som dobry v kazdej z nich .
a nebudem pozadu to si piste
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
V realnom zivote by to tratovi marsali vyhodnotili ako tvoju chybu. Jemu by si zrusil predok a nic by mu to sice nepomohlo. Je to o charaktere jazdca. Pokial si taky bezchrbtak ako Schumacher kedysi, tak s tebou kazdy "velmi rad" jazdihojko napísal:Narazam gwixt na to, ze idete dvaja za sebou, vidis, ze ten za tebou mal lepsi vyjazd zo zatacky a tlaci sa na teba, tak v tom momente hodis rucnu a dufas, ze ten za tebou nedobrzdi a napali do teba od zadu, teda by mal dostat penalty. A ak jednu na, tak by si mohol ziskat cas za penalty, pripadne disk.
Dúfam že budú hrať všetci čo sú na Hamachi dnes, ak môžu.
Ak sa vám nejde pripojiť na sieť pretože je plná, kliknite na "Preferences", tam na "Ener License Code" a do toho políčka napíšte "TRIAL". Budete na 2 hodiny môcť byť pripojený aj keď je sieť plná.
Sieť do Hamachi:
Názov: hojkocom
Heslo: hojkocom
Have fun.
Ak sa vám nejde pripojiť na sieť pretože je plná, kliknite na "Preferences", tam na "Ener License Code" a do toho políčka napíšte "TRIAL". Budete na 2 hodiny môcť byť pripojený aj keď je sieť plná.
Sieť do Hamachi:
Názov: hojkocom
Heslo: hojkocom
Have fun.