Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

ZenniX
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ZenniX »

tiez okolo mna fajci vela ludi ale ja nefajcim , ked som bol mladsi tak hej ale teraz nie a uz nikdy ...
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

nefajcim, parkrat som si potiahol, ale nejako mi to nechutilo... :smt096
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

no ja nefajcim..no nefajcim fajcim tak ze raz zacas....ale zvycajne len vtedy ked je niekto pri mne kto fajci...a zvycajne je ..cize mozno vyfajcim tak 5 cigariet za tyzden nekedy viac niekedy menej..... :o ...ale ked nad tym rozmyslam nechapem preco vlastne si aj zapalim vsak to tak neuveritelne skodi ze to neni mozne...raz som o tom robila prezentaciu a tie obrazky co sposobuje fajcenie..to bolo nechutne..ale vsak to je asi o takych ludoch co vyfajcia 2 a viac balikov za den a to by som nedokazala..fuj......cize zapalim si raz za cas :( :( :) :oops:
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

ja tiez nefajcim a stale neviem pochopit, aj ked sa snazim, co ti ludia z toho maju... prachy to stoji... a aj zdravie, napr. taky chlast stoji zdravie ale mas aspon haluze, to iste aj ganja a pod... ale cigarety, hmmm... nejaky fajciar by mi to mohol vysvetlit...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pethosk napísal:ja tiez nefajcim a stale neviem pochopit, aj ked sa snazim, co ti ludia z toho maju... prachy to stoji... a aj zdravie, napr. taky chlast stoji zdravie ale mas aspon haluze, to iste aj ganja a pod... ale cigarety, hmmm... nejaky fajciar by mi to mohol vysvetlit...
to sa neda vysvetlit. Jednoducho je to zavislost, pocit ze to potrebujes a je to aj akysi zvyk. Napriklad ked sedim doma alebo v praci vobec nad tym nerozmyslam ze by som si zapalil ale akonahle vyjdem von a niekde cakam napr. na autobus a pod. vtedy ma to napadne ze si skratim cakanie a zapalim si teda viac menej z nudy. Alebo ked idem na pivo jednoducho neviem si vychutnat pivo ak nemam cigarety k tomu.
sarner
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarner »

Nechapem preco niekto fajci ! neviem co na tom vidi ... akurat si minie setky prachy !!! ved peniaze sa daju pouzit aj nejako inak ! :P
Ax0
Medium Star
Medium Star

prosex napísal:to sa neda vysvetlit. Jednoducho je to zavislost, pocit ze to potrebujes a je to aj akysi zvyk. Napriklad ked sedim doma alebo v praci vobec nad tym nerozmyslam ze by som si zapalil ale akonahle vyjdem von a niekde cakam napr. na autobus a pod. vtedy ma to napadne ze si skratim cakanie a zapalim si teda viac menej z nudy. Alebo ked idem na pivo jednoducho neviem si vychutnat pivo ak nemam cigarety k tomu.
a neda sa to nejak stopnut, nahradit, ja napriklad ked som nervozny alebo cakam, som v aute a nejaka zienka predo mnou.... tak cmulam cukriky o sto dvesto...
pinco
Darca
Darca

pethosk napísal:a neda sa to nejak stopnut, nahradit, ja napriklad ked som nervozny alebo cakam, som v aute a nejaka zienka predo mnou.... tak cmulam cukriky o sto dvesto...
toto kazdy vravi "preco necmulas radsej cukriky" alebo " kup si zuvacky" a podobne somariny lenze to je zvyk teda zavislost. Uvedomujem si kolko na to miniem prachov, viem ako mi to nici zdravie ale nie je to take lahke s tym prestat. Nepovazujem sa za extremneho fajciara a u mna extrem je uz 20 cigariet denne... Ak idem na pivo tak kupim jedny desiatky a to mi na vecer staci, inak cez bezny den okolo 5 cigariet...
Ax0
Medium Star
Medium Star

prosex napísal:toto kazdy vravi "preco necmulas radsej cukriky" alebo " kup si zuvacky" a podobne somariny lenze to je zvyk teda zavislost. Uvedomujem si kolko na to miniem prachov, viem ako mi to nici zdravie ale nie je to take lahke s tym prestat. Nepovazujem sa za extremneho fajciara a u mna extrem je uz 20 cigariet denne... Ak idem na pivo tak kupim jedny desiatky a to mi na vecer staci, inak cez bezny den okolo 5 cigariet...
ak by si bol chory prestal by si? lebo frajerkin dedko fajcil, tuhy fajciar, vybrali mu polku organov a povedali ze nema fajcit, neprestal a nakoniec zomrel, moj dedo tiez, matka tiez fajci a najhorsie na tom je, ze na mna to vplyva este viac ..... negativne reklamy a obrazy neodradia ;) ???
pinco
Darca
Darca

pethosk napísal:ak by si bol chory prestal by si? lebo frajerkin dedko fajcil, tuhy fajciar, vybrali mu polku organov a povedali ze nema fajcit, neprestal a nakoniec zomrel, moj dedo tiez, matka tiez fajci a najhorsie na tom je, ze na mna to vplyva este viac ..... negativne reklamy a obrazy neodradia ;) ???
to je na tom najhorsie ze si to mozno uvedomim az ked budem chory. Teraz si to nechcem priznat ale ktovie co sa moze stat. Poznam aj ja vela ludi ktori vyfajcia denne 3 skatulky aj viac a nic im nie je lenze kazdy sme iny a na kazdeho to moze vplyvat inak teda tych mojich 5 cigariet ma kludne moze zabit aj ked to nie je vela... Jasne ze tie rozne letaky a obrazky odradia na moment lenze to aj tak nepomaha. Zavisleho cloveka odradi uz len choroba ci uz blizkeho cloveka alebo svoja vlastna...
Ax0
Medium Star
Medium Star

kto vie co by sa stalo, ak by dali normal zakaz, popripade by zdvihli o 100% cenysi myslim ze potom by uz ludia snad prestali (ktori na to moc nemaju...), resp. obmedzili na uplne minimum...
pinco
Darca
Darca

ak by to tak naozaj bolo snazil by som sa s tym prestat lenze ja ako kazdy iny som prisposobivy a verim tomu ze radsej by som upravil svoj rozpocet aby som si mohol tie cigarety kupit. Niekto tu uz spominal podobny priklad: myslis ze ak zdvyhnu ceny benzinu o 100% ze ludia prestanu jazdit?
Ax0
Medium Star
Medium Star

prosex napísal:ak by to tak naozaj bolo snazil by som sa s tym prestat lenze ja ako kazdy iny som prisposobivy a verim tomu ze radsej by som upravil svoj rozpocet aby som si mohol tie cigarety kupit. Niekto tu uz spominal podobny priklad: myslis ze ak zdvyhnu ceny benzinu o 100% ze ludia prestanu jazdit?
budu hladat ine zdroje (napr lpg, vodik, baterie) ale tcigarety nemas na vyber... co nejake zuvackove ;) potom uz len ganja ;)
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

nefajcim cigarety ale cigary
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

nefajcim ani nemienim zacat"!!!!
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

Fuuha. Pekne vela nefajciarov sa tu nakopilo :shock: . Ja ale tiez patrim medzi nich 8) a do konca zivota by som aj mal zostat :P
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Ja nefajcim a dufam ze nikdy nebudem!!!
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Ja som jednu vyskusal ked som bol este malicky a pred rodicmi som ju skryl (bol som trosku -----) do umyvadla a pustil som vodu :D ale ono sato ucpalo tak trochu :cry: ale to bola moja JEDINA A POSLEDNA aj tak len do polky :D bol som 2-3. na zakladnej. Ja som zasadne proti fajceniu ked budem mat vlastny byt tak to vnom nestrpim ani v aute.
pinco
Darca
Darca

-Hajkli- napísal:Ja som jednu vyskusal ked som bol este malicky a pred rodicmi som ju skryl (bol som trosku -----) do umyvadla a pustil som vodu :D ale ono sato ucpalo tak trochu :cry: ale to bola moja JEDINA A POSLEDNA aj tak len do polky :D bol som 2-3. na zakladnej. Ja som zasadne proti fajceniu ked budem mat vlastny byt tak to vnom nestrpim ani v aute.
a ked pojdem na balkon tiez nie? :D :wink:
Goalkeeper
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Goalkeeper »

ja som fajcil ale je to na p.cu nic mi to nepomoze len skorej zdechnem ale zoz zaciatku mi to strasne chybalo
Napísať odpoveď