Gitary
diky za radu to kupim len ak sa to poriadne naučim už o tom dačo viem ked že kamoš hra na obe a uči aj mna ale zatial sa mi to zda až nemožne kamoš však tvrdi že to je na začiatku normalne a že to pride same treningomROKI49 napísal:len na elektriku to uz musis vediet hrat a hlavne cisto lebo na tom pocut pomaly kazde zle chytenie struny a tak
to tu nikto nehra na klasike
no newa neviete o coprichadzate ale mrknite si co predava moj ucitel gitary vo svojom "malom" obchodiku
ak by ste mali zaujem o tieto doslova majstrovske diela tak sa ozvite
BTW ja mam gitu Hanika 58PF stala asi 49 litrov-rucna robota, vsetko vzacne dreviny...
no newa neviete o coprichadzate ale mrknite si co predava moj ucitel gitary vo svojom "malom" obchodiku
Kód: Vybrať všetko
hanika.eurokomerz.sk
www.furch.cz
www.lakewood.deBTW ja mam gitu Hanika 58PF stala asi 49 litrov-rucna robota, vsetko vzacne dreviny...
- Prílohy
-
- moja gitka...
- Hanika-58PF.jpg (14.95 KiB) 840 zobrazení
-
mastermind
VIP
po prve mam na mysli vo svojej vekovej kategorii(na sutaziach je to do 15 rokov) a po druhe nieje pat rokov ako pat rokov ak makas min 2 hodiny za den a mas dobreho ucitela ktory je znamy v slovenskych gitarovych kruhoch trochu aj rakuskych a ceskych pretoze ten moj chodi na vysku do Viedne tak to nieje az taky nonsens co povies??mastermind napísal:prirodzene ze tu su aj taki co hraju na klasike.
pri vsetkej ucte, povedat po piatich rokoch hrania na gitary ze patris k slovenskej spicke... prepac ale ee.
-
mastermind
VIP
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Silne pochybujem, že s fenderom 25w a napodobeninou Gibsona vytiahneš hocičo.Matej18 napísal:viem hrať nie celkom dobre al mám kombo-fender 25 wat,gitaru mám český lespol gibson robená podla originálu a šlapku teda kvákadlo ako ja prepínací pedál medzi zvukmi dá sa tam nastaviť hocičo je to fakt pecka a hrať na tom je to sila:)
Netvrdím, že to nieje kvalita, lebo ani ja nemam žiadnu slávu Marshal 50w, gitara squier stratocaster...
Ale až mi to zadok stiahlo keď som videl.
Týmto som ťa nechcel uraziť, alebo niečo podobné. Ide len o moj postreh.Matej18 napísal:dá sa tam nastaviť hocičo
Ja sa gitare venujem pomerne dlho a v kapele som ešte dlhšie...
Tak preto ma to tak vzalo...
-
Vesper
Professional
ja mam gitaru Mensfeld (viem ze neznama ale tvar stratocaster a kvalita celkom
), kombo Behringer V-Ampire (100W rack + 70W jensen repro) a onedlho budem mat multiefekt Boss GT-8... samozrejme ako kazdy som zacinalo na akustickej, tu povodnu mam na chate (aj ked je rozpadnuta a neda sa naladit tak mam k nej vztah
) a potom mam este jednu novsiu cesku 12-strunku... u mna je to podla nalady ci skor elekrina alebo akusticka ale si myslim ze elektrika je predsa viac flexibilna lebo ked chcem hrat tvrdsie veci s driveom alebo aj modulacnymi efektami tak to je jasne ale podla mna aj skladby ktore su pisane pre akusticke gitary sa daju zahrat na elektrickej v dost kvalitnom prevedeni (zalezi od typu gitary, pripadne efektu)... takze tak kazda je dobra 
EDIT: dawo vyhlasovat o sebe ze si spicka to sa mi nezda aj ked vyhras par sutazi a mas dobreho ucitela tak si skor myslim ze by sa dalo povedat ze si mozno spicka v nejakom style ale taka ozajsna spicka musi vediet zo vsetkeho nieco a nie iba klasiku vybrnkavat... takze okrem sebavedomia treba este aj zdravy usudok o sebe a mozno trochu skromnosti
EDIT: dawo vyhlasovat o sebe ze si spicka to sa mi nezda aj ked vyhras par sutazi a mas dobreho ucitela tak si skor myslim ze by sa dalo povedat ze si mozno spicka v nejakom style ale taka ozajsna spicka musi vediet zo vsetkeho nieco a nie iba klasiku vybrnkavat... takze okrem sebavedomia treba este aj zdravy usudok o sebe a mozno trochu skromnosti
-
fifaman456
Amateur
ja hram na akustickej doma...zn.JOHNSON a na koncertoch hram na ciernej el.gitare FENDER.Ak by niekto vedel vybavit koncert hard-rockovej kapele na styl metallica a rammmstein nech napise na : [email protected]
-
Stoporko
VIP
španielske vypalovacky zneju najlepsie na klasickej spanielke s nilonkami (na to bola vyrobena), nadsenci na nu natiahnu kovove a hraju folk (Nedved, Kryl...), do zanra ludovej a cundrackej hudby patri i strunka, ak chces hrat na koncertoch a nebavi ta hrat sa s mikrofonom, zober elektroakustiku (vcelku dobry kompromis), na cokolvek "tvrdsie" si zober elektriku a mas to. Nevyhoda elektriky - bez komba/aparatury si velmi nezahras (netvrd ze jej zvuk bez zosiku je velka slava
) a dobre kombo stoji dalsich par tisic...
elektrika so kovovimy strunami (6)
info:
info:
Kód: Vybrať všetko
http://www.madamusic.sk/sindex.php?idvyrb=10&akc=detail-
funThomasik
Light Star
da sa pekne zahrat na takej lubovke aj bez aparatury inac s tebou v podstate suhlasimStoporko napísal:španielske vypalovacky zneju najlepsie na klasickej spanielke s nilonkami (na to bola vyrobena), nadsenci na nu natiahnu kovove a hraju folk (Nedved, Kryl...), do zanra ludovej a cundrackej hudby patri i strunka, ak chces hrat na koncertoch a nebavi ta hrat sa s mikrofonom, zober elektroakustiku (vcelku dobry kompromis), na cokolvek "tvrdsie" si zober elektriku a mas to. Nevyhoda elektriky - bez komba/aparatury si velmi nezahras (netvrd ze jej zvuk bez zosiku je velka slava) a dobre kombo stoji dalsich par tisic...
elektrika a akustika su 2 uplne ine nastroje...elektroakustika je v podstate iba akustika s mikrofonom(raz som si ju aj naboostroval a bolo to sice o nicom ale pre srandu
btw telecaster rullez (len skoda preskoda ze tam neni aplikovatelna tremolo packa)
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, mne páka vibráta na nej nechýba, keďže na nej zvyknem zahrať (keď ju dostanem k obsluhe) snáď jedine Funkové veci od RHChP (tie prvšie, keď to bola Funky kapela).funThomasik napísal:btw telecaster rullez (len skoda preskoda ze tam neni aplikovatelna tremolo packa)
A keď niektorí tu machrujete, muzikanti, koľkí z Vás by vedeli bez prípravy zahrať z nôt nejaku uplneneznamu skladbu?
-
Stoporko
VIP
zavyselo by na obtiaznosti skladby, ale 6.5 roka hudobnej urobi svoje...fikus-kukis napísal:No, mne páka vibráta na nej nechýba, keďže na nej zvyknem zahrať (keď ju dostanem k obsluhe) snáď jedine Funkové veci od RHChP (tie prvšie, keď to bola Funky kapela).
A keď niektorí tu machrujete, muzikanti, koľkí z Vás by vedeli bez prípravy zahrať z nôt nejaku uplneneznamu skladbu?Ja som voľačo z ňot vedel (pol roka v hudobnej robí svoje), ale akosi som sa zmieril stým, že tabulatúra je pre gitaristu praktickejšia, avšak s notovými prvkami rytmiky (viď Guitar Pro).