Fable: The Lost Chapters

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Fable: The lost chapters- kupit ci nekupit?

Príspevok od používateľa Eru »

rozhodujem sa ci kupim fable. je to NAOZAJ dobre? oplati sa zato dat tolky peniaz? stahoval som videa a pacia sa mi az nato ze je to moc detske.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Myslim si ze OPLATi... Preco to ti nepoviem precitaj si recenzie ,.,
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No tak imho za ten peniaz sa to neoplati. Je to stale to iste dokola, samy boj a behanie. Navyse dost priestorovo obmedzene a "nalajnovane". Kamarat mi pozical origos a do tyzdna ma to prestalo bavit.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Do tyzdna som to presiel :D Ale nie takto..POkial si FANdA rpg,fantasy, a mozno nadychu arkady urcite ta to bavit bude...Nadherna grafika,atmosfera,pribeh neni zly,ovladanie,chut hrat...No precitaj si recenzie a posud sam
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Fable je nepochybne dobrá, kvalitne spracovaná hra, po grafickej, zvukovej, dizajnovej aj príbehovej stránke, no napriek tomu to patrí do kategórie "jednorázových" hier, čiže raz, dvakrát dohráš a už prestane baviť.
Ak máš naozaj veľa peňazí (o čom ale pochybujem :lol: ) tak si to kúp a podporíš Petra a jeho Lionhead, ale v opačnom prípade by som si zohnal radšej kradnutú verziu.
V mojom prípade kúpa NIE.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

podla mna jedna z tych tuctovych hier, nic prevratne, grafika pekna aj ked nic extra, dej celkom v pohode aj ked stale to iste. Toto sa neoplati kupovat...
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

mne sa to osobne nepáčilo odinštaloval som to po 15 minútach
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mno som velky fanusik fantasy a z oblubou finacne podporujem lionhead cize aj petra. tak ja si to zajtra kupim a dam vediet...
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

dobra hra ale moc kratka- asi 3-4 dni hrania ak hras aj nieco ine a moc obmedzena- moozes ist len jednou cestou a je to tak trochu aj nevyvazene lebo ked hras za lukostrelca tak na jednu ranu das aj s vazne sitnym lukom a ked si das este kuzlo multi arrow a tie su aj navadzane
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

uz som si to kupil a je to perfektne! len to ma trochu zlozite ovladanie... ale zvykam si. uz som tam kde mam zabit tu bielu balerinu ci jak sa to vola. :wink:
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

sak hovorim strasne kratka hra
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

preco? ako som na tom z postupom? co uz som dako daleko ci co? dufam ze nie lebo potom tu je menej zbrani a brneni nez mi je mile :o sak zatial chodim z obsidianskym velkym kladivom. dufam ze je este 10 lepsich zbrani lebo si vypytam sp5 peniaze :lol:
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nie az tak daleko niesy ale pamatam si ze na tomto Q som uz mal dost silny kuzlo- nejaky fury, take biele luce z neba to robilo + som mal slow time ale uz si nepamatam ako to bolo, no na zaciatku niesy a ked sa do toho zashras tak to mas za par dni prejdene lebo ta to chyti ze nebudes moct odist- este tento Q ze co sa stane a furt dokola dost dobra hra ale ako som povedal moc kratka na to ako je dobra tak isto to bolo s oblivionom hlavny pribeh mi trval tak 4 hodiny a to som bol na 18-ke teda to bolo trocha tazsie
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

oblivon hlavny pribeh za 4 hodiny :shock: sak to je daky rekord ci co :lol: to si okrem toho nic nerobil? ani si nenakupoval? inak nevies preco mi vsetci hovoria chicken chaser? zmeni sa to casom?
pinco
Darca
Darca

Eru napísal:oblivon hlavny pribeh za 4 hodiny :shock: sak to je daky rekord ci co :lol: to si okrem toho nic nerobil? ani si nenakupoval? inak nevies preco mi vsetci hovoria chicken chaser? zmeni sa to casom?
ziskavas postupne akusi popularitu (neviem to inak nazvat a instalovat hru sa mi nechce). Navyse mozes si kupit rozne tituly (ja som mal napr. assassin) a ked som prisiel do dediny alebo ked som niekoho stretol vsetci hned "ooooo assassin" a pod :D :D ... inak zbrani a vystroja je tam malo napr. s Diablom II sa to neda ani porovnat.
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

tak pozri ked som isiel plnit hlavny pribeh tak som bol na 18-ke teda som bol master v destruction a alchemy a mal take pekne kuzlo ktore som nazval ''master fury of the elements''- 100 lightning, fire, cold dmg on target in 10 ft
bere najakych 300 many ale kedze mam sign atronach tak som mal 554 many a kedze som master alchemy tak som mal 130 mana potionov a asi 50 health potionov ktore sa mi doplnali s kazdou zabitou daedrou jeden- daedra heart (master alchemista robi potiony z jednej ingrediencie ale vzdy len prvy efekt) tak som nabehol do oblivionu vsetkych pozabijal a bolo. teraz fable kamarata som sa pytal na tvoj postup on si to este pamatal a hovoril ze uz si dost daleko ked uz si na tom vlkolakovi vraj az za polovicou, potom ta poslu do areny tam je dost lahky boss taky skorpion teda je lahky ak sa budes drzat daleko od neho priblizovat sa k nemu ti neodporucam, radsej ho dostrielaj lukom.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

arenu som presiel na prvy raz. ty si zabil whisper? ja nie. inak uz mam aj zenusku. nevies ako sa s nou mam vyspat? ty vole na lvl 18 master v destruction a alchemy? zaujimave. ja som len lvl 13 a este niesom v nicom ani journeyman. ale hlavny quest uz prejdeny aj fighters guild. teraz hram za novu postavu magicku. bo ma viac bavi mages guild. ale aj tak je najlepsi dark brotherhood :wink:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

prosex napísal:ziskavas postupne akusi popularitu (neviem to inak nazvat a instalovat hru sa mi nechce). Navyse mozes si kupit rozne tituly (ja som mal napr. assassin) a ked som prisiel do dediny alebo ked som niekoho stretol vsetci hned "ooooo assassin" a pod :D :D ... inak zbrani a vystroja je tam malo napr. s Diablom II sa to neda ani porovnat.
tak preto ma volaju chicken chaser :lol: mne uz teraz vsetci tlieskaju ked idem okolo a zeny su do mna zamilovane a ani sa s nimi nemusim rozpravat... maju smolu uz som vydati :lol: teraz ma chce ta starostka ale ja radsej pomozem hentomu objasnit ze je to bosorka :lol:
pinco
Darca
Darca

Eru napísal:arenu som presiel na prvy raz. ty si zabil whisper? ja nie. inak uz mam aj zenusku. nevies ako sa s nou mam vyspat?
no kupis dom a sa musis postavit blizko ku posteli a oslovit ju.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak hentu bosorku som vyzradil a som starosta :lol: naozaj dobra hra toto :lol: po dlhom case nelutujem kupu originalky :lol:
Napísať odpoveď