Ps: a ma niekto s tym MT skusenosti ako ho este vylepsit?? Bo poznam ho uz naspamat- co sa tyka vybavenia a instalovania veci do neho.. vsak uz som pokazil 3-4 a mam dalsi.. Museli ho vymenit..
Vreckove pocitace..
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vreckove pocitace..
Co hovorite na vreckove pocitace, ktore vyzeraju skoro ako mobil?? v poslednom case sa mi velmi zapacili, ale ma to jednu nevyhodu- neda sa cez ne asi volat a ani pisat sms.. Podla mna je to lepsie a zabavnejsie ako nosit notebook.. Ked to ma pekny velky display, dotykovy, fotak, prehravac hudby, niekedy aj radio a vsetky ostatne veci ako ma mat PC- word, excel, atd, .. Ach, take mat .. Nuz ale mam teraz nieco skoro podobne- MT SPV C 500 - ten mobil od orange, co je zalozeny na systeme Win. 2003, co vy nato?? Co je lepsie??
Ps: a ma niekto s tym MT skusenosti ako ho este vylepsit?? Bo poznam ho uz naspamat- co sa tyka vybavenia a instalovania veci do neho.. vsak uz som pokazil 3-4 a mam dalsi.. Museli ho vymenit..
Ak by mal niekto aj dobru sajt na tento MT aj s roznymi programami.. Tak by som mu bol VEEELMI VDACNY!!!!! Zatial cavte! 
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vreckove pocitace..
moj tato ho ma a teraz ma qtec 8310 a ten ma windows mobile 2005 to je lesie trocha ood spv c500.ale inak fajn telefonAdulko1 napísal:Co hovorite na vreckove pocitace, ktore vyzeraju skoro ako mobil?? v poslednom case sa mi velmi zapacili, ale ma to jednu nevyhodu- neda sa cez ne asi volat a ani pisat sms.. Podla mna je to lepsie a zabavnejsie ako nosit notebook.. Ked to ma pekny velky display, dotykovy, fotak, prehravac hudby, niekedy aj radio a vsetky ostatne veci ako ma mat PC- word, excel, atd, .. Ach, take mat .. Nuz ale mam teraz nieco skoro podobne- MT SPV C 500 - ten mobil od orange, co je zalozeny na systeme Win. 2003, co vy nato?? Co je lepsie??
Ps: a ma niekto s tym MT skusenosti ako ho este vylepsit?? Bo poznam ho uz naspamat- co sa tyka vybavenia a instalovania veci do neho.. vsak uz som pokazil 3-4 a mam dalsi.. Museli ho vymenit..Ak by mal niekto aj dobru sajt na tento MT aj s roznymi programami.. Tak by som mu bol VEEELMI VDACNY!!!!! Zatial cavte!